Радостин Василев: Ако ПП не се коалира с ДБ, войната ще е жестока

От "Продължаваме промяната" обаче обявиха, че не искат да участват с общи листи
21 сеп 2021 15:10, Нели Христова
61
Радостин Василев: Ако ПП не се коалира с ДБ, войната ще е жестока
Снимка: БГНЕС

Според Радостин Василев, чието име нашума като депутатът, на който Татяна Дончева е предложила подкуп от "500 к", ако партията на Асен Василев и Кирил Петков "Продължаваме промяната" не приеме предложението на "Демократична България" за коалиция, "войната ще е жестока".

"Първото предложение за мир е направено", написа Василев във Facebook. Коментарът му е по повод предложението на ДБ към "Промяната продължава" за предизборна коалиция. Василев вижда сценариите след предложението така:

"Ако бъде прието, то ПППП не са нищо друго от разклонение на неолибералите с нов и разширен финансов център и откраднат авторитет от Радев и целта е увеличаване на електоралната тежест на ДеБъ чрез подлост.

Ако бъде отхвърлено, това означава, че ДеБъ ще са с 15 депутати и войната ще е жестока.

Колко интересно..."

Междувременно тази сутрин стана ясно, че Кирил Петков отказва предизборна коалиция с Христо Иванов и Мая Манолова. Трябва да дадем пълна демокрация на избирателите да гласуват по цялата палитра - от най-ляво до най-дясно, аргументира се Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
No Name преди 2 години
Ама тя войната вече започна и ще става все по-жестока. ДБ я обявиха негласно и продължават в тази линия. Нелицеприятните действия тепърва предстоят.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още гел и лъжи )
42
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
***...съм дедо...дедо Йоцо съм,ти сейрджия ли си?мали какви сейри правеше Народа ни...отупахме ...сума ти империи...византия...османската...СССР...роби на пиивски с офшорни...роби на мафията продаващи Народа ни...ще гледали...сейр...сапуна мога да ви го платя!...а с надбавката май и въже..чекай да сметна...ако ви стиска бре...позора е ...невиждан е...и мърдате
41
1
 
9
 
! Отговори
Борис преди 2 години
ДБ сами ще имат минимален брой депутати, всъщност те не заслужават да бъдат в парламента, тъй като са група стари кримки.
40
1
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
До до Гробито - най-добре 101 +,
39
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Наддавайте суджука и бирата да видим за кой ше гласуваме :)))
38
3
 
7
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Всички пожелаха Милиардите на Европа. Война ще е!!! Няма майтап.
37
1
 
8
 
! Отговори
ХРИСТО и МИРЧЕВ преди 2 години
ДА СЕ КАЧВАТ НА ЛОДКАТА... И ПРЕД РЕЗИДЕНЦИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ - ГОЛЯМ НОМЕР
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радо Предателя и Клюкара никой няма да му казва нищо. Лъжливото овчарче Радко Лъжата.
35
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бобо Борисов товари колчетата и ще бяга в Дубай. С толкова много партии в парламента как ще се краде след следващите избори??? Те не могат да се разберат кога да има заседание парламента, камо ли за сериозни кражби по 1-2 милиарда да се договорят
34
6
 
11
 
! Отговори
Виктория преди 2 години
Радко, къде е Батко? Защо е толкова тих фъцбука му? Защо си продава замъка в Делта Хил за 1.5 млн евро? Защо се подигра така на всички, хайде народа се усети, но защо се подигра на музикантите в екипа си , които се занимават само с музика и преподаване? Колко струва политическото шоу? Наистина ли е 100 - 120 млн? Кои си ги разпределиха? Сценаристите? Защо не се оттегли и не остави наистина тези професионалисти да се изявяват? С п.Илиев и КарЪмански( Demir bank?)какво ще се случи?
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тодор Колев пееше: 100к ракия давам, само да те притежавам, Лили Иванова!
32
3
 
9
 
! Отговори
Дарина преди 2 години
ДБ се опитват да ползват моментната популярност на ДБ, тва е ясно, ама както се видя - няма да стане
31
1
 
11
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Първом трябва да се изчака и да се види въпросното "ПППП", демек се у гъ.зъ дали ще мине "чертата";))) Още отсега се говори, че ще е много "над" и ако е така, означава само едно: някоя голяма политическа партия е продала част от периферният си порцион избиратели на ПППП. Всяка голяма партия си има сигурна квота избиратели и пазарна квота избиратели, т.е.тези, които би могла да напазарува. Тази квота също варира в определени граници.Така политическото пространство е урегулирано и имаме Статукво!
30
3
 
17
 
! Отговори
1212 преди 2 години
Тоя зализан адвокат, вместо да коментира кой с кого ще прави коалиция, по-добре да си погледне собствената партия, че от простотия, нарцисизм и себедостатъчност ще духат супата яко. Колкото до явяване заедно на изборите с ДБ.... Киро и Асен щяха да направя голяма грешка ако се бяха навили.
29
4
 
13
 
! Отговори
та така преди 2 години
излизат некакви нови и всички освен ГЕРБ и дпс почват да ги ухажват :) изглежда само на тях им е ясна играта на фигуранта . със слаФчу не се получи , и с тия няма да стане , много са прозрачни .
28
1
 
22
 
! Отговори
ло преди 2 години
Значи направят ли коалиция в демократична българия много ще загубят. Този лидера им на ДБ е толкова алчен и завистлив че няма и на къде!!!! Нищо с него!!!!
27
6
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Коалиции преди избори правят само малки партийки,чието самостоятелно влизане в парламента е съмнително.ПП е доста над чертата и няма нужда от предизборна коалиция.
26
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията на Славуца потъва, инвестицията на Шиши в нея отива по дяволите. Чегъртането на герб и дпс се отложи малко, но пък е неизбежно.
25
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 2 години
Абе какво е това Пп Бате не викаше ли така на Караянчева.