Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави

Суверенитетът и националният интерес трябва да са водещи при всяка наша мисъл, добани тя
22 сеп 2021 12:44, Нели Христова
36
Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави
Снимка: БГНЕС

Българският национален суверенитет и българският национален интерес трябва да са водещи при всяка наша мисъл и действие. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в София, предаде репортер на БГНЕС.

Нинова поздрави всички български граждани и наши сънародници, където и да се намират по света. „Честит да е празникът на независимостта!“, заяви Нинова.

„Това е ден за българско за българско самочувствие, ден за уважение към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. В Манифеста, който княз Фердинанд е прочел в Търново пише, че България е достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Достойна е била и тогава, достойна е и днес, но това достойнство трябва да се защитава всеки ден и е задължение най-вече на българските политици. Българският национален суверенитет и българският национален интерес трябва да са водещи при всяка наша мисъл и действие. Те трябва да бъдат защитавани от смели държавници и дипломати. Да, в политиката се налага да се правят компромиси, но компромис с българския национален суверенитет никога. Мисли, че трябва да ни е урокът от онези времена, когато истинските политици, държавници са защитили този национален интерес и суверенитет. Честит празника на всички! Бъдете здрави, смели и горди!", заяви лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 2 години
Другарко Нинова. Май забравяте ,че влизането на Бг-я в ЕС отдаде суверинитет в името на общото ни европейско бъдеще.И това стана без референдум и народни избранници избрани с 43-45 процента избирателна активност.НИЕ В МОМЕНТА СМЕ ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМИ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НАС. Държавата живее на евросубсидии,и съществува само докато някой не е решил да я махне от картата.И повярвайте никой няма да си мръдне пръста за да я защити. Приватизираната и разпродадена държава,на бивши комунисти,и мутри !
28
3
 
9
 
! Отговори
Off преди 2 години
Хубаво е другарката Нинова да си мълчи по някои теми. Тази за националния суверинитет е една от тях.
27
4
 
6
 
! Отговори
Краси преди 2 години
ДругаркЕ,цЕлата ви продажна партия е слуга на въшливите мужици !
26
1
 
11
 
! Отговори
мдааааа преди 2 години
отвратихме се от партиите ,отвратихме се от политиците ,сега искат да се отвратим и от празниците ,на всеки празник се чувстват длъжни ,да си изтъпанчат мазните ,самодоволни ,нааагли муцуни и да ни обясняват ,какво било и как при тях ще е по-хубаво , айде да се махате и всички ще сме съединени ,обединени и независими
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пръдни да ти олекне!
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-точно заглавие: Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави, както правеше БКП-столетницата, нашият създател
23
3
 
7
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Ниновице,решението да ни пробутате Радев с чужд шпионин е предателство.Бо.....ци
22
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Само може да сме виме за цицане и 07535васали на Русия и Путин...
21
11
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
В момента като сме харизани на Америка,много добре ли живееш Ковид робе?
20
2
 
8
 
! Отговори
кака мика преди 2 години
абе , слаФчу или тошку нема ли да кажат нещо , да напишат нещо у фейсо за днешната дата ?
19
4
 
7
 
! Отговори
До преди 2 години
Другарко,не говори за суверинитет,не злоупотребявай с тия който не гласуват за вас. Ама всичките ти лидери по места са пияндета,,о.с.ра.н.и до горе. В общинска организация на БСП в Тервел е пълно с такива хора.никога там няма да спечелиш.когато ДПС в тая община даваха парични помощи за партията си,това беше може би 1996 година беше, нашето семейство дари пари на БСП,ще кажа и името на жената в БСП Керанка лека и пръст.никой член на БСП не е дарявал суми,те преминаха към ГЕРБ.намери си хора с вяр
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали точно БКП искат да ни харизат на СССР.
17
3
 
10
 
! Отговори
Другарко Нинова, преди 2 години
не се изказвай по темата. Когато вашата партия-майка управляваше, този празник не съществуваше. В учебника ми по история имаше само едно изречение, че на 22 септември с указ, не манифест, на Фердинанд ( без титла) е обявена независимостта на България. Пишеше още, че Стефан Стамболов и други русофоби са искали да откъснат България от руското влияние... и други подобни глупости. Добре, че имах жив прадядо да ми разказва истината.
16
4
 
6
 
! Отговори
до Волт преди 2 години
Напротив тая има много общо. Разликата между нея и останалите горили е, че те са много по-зле. Утре ще пишат до Путин да ни земе за 16та република.
15
3
 
8
 
! Отговори
леле леле преди 2 години
айде и импексова се изказа :) шефка на партия -бсп(бкп) говори за национален суверенитет . та точно бкп ни подари на ссср . и това ако не е цинизъм !
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахааааа! Кой беше единственият партиен шеф, който поиска оставката на Екатерина Захариева, че подписа международния договор за безчинствата на Червената армия в Източна Европа заедно с останалите източноевропейски страни? Кой беше единствения шеф на партия, който рекламираше употребата на "Спутник", който не е признат в ЕС?
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корни, моля, върви си .
12
0
 
14
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Компромис с партийната субсидия също нема Референдума каза 1 лев :)))
11
1
 
12
 
! Отговори
Волт преди 2 години
Тая няма нищо общо ни с бкп,ни с бсп.Просто я яхна да си начеша крастата в политиката.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, ти суверенитет през живота си не си виждала и не знаеш какво е.... нито се яде, нито се краде.