Мая Манолова: Държавата трябва да компенсира скока на сметките

Хората са притеснени, че инфлацията ще "изяде" пенсиите
26 сеп 2021 17:23, Нели Христова
53
Мая Манолова: Държавата трябва да компенсира скока на сметките
Снимка: БГНЕС

Държавата трябва да компенсира скока на битовите сметки и електроенергията, както на домакинствата, така и на бизнеса, заради инфлацията. Това каза на пресконференция във Видин председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова, предава БТА.

Притесненията на хората са, че направените увеличения на пенсиите ще бъдат "изядени" от инфлацията. Направили сме необходимите разчети и затова настояваме всички битови сметки да бъдат поети от държавата. За бизнеса това ще струва между 150 и 180 милиона лева на месец, а за домакинствата - 30 милиона лева, каза Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата трябва да те обеси и комфискува имуществото бе кюстендилска крадло
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не платете тока на хотилиерите и ресторантьорите ,борисов им даде много пачки и пак реват ,явно е хубаво да получаваш не заслужени пари ,кво търсят лятото беше пълно с хора ,особенно по черноморието
39
2
 
10
 
! Отговори
гражданка преди 2 години
....."настояваме всички битови сметки да бъдат поети от държавата."....КОИ СТЕ ВИЕ....А?Голямо дрънкане, голямо нещо....Голям популизъм да го кажем по-културно. Таз жена няма никаква мярка, спри се бе.....
38
3
 
11
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Тази имам чувството,че като си тръгне от тоя свят и след 40 ден няма да спре да ломоти. Страшна работа
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забъркахте цялата галимация с измислените протести, за да направите не промяна, а подмяна и да фалирате България както БСП 3 пъти фалираха България за първите 15 г. след 1989г. Заради вас тока е с тези цени. Няма държавата тоест ние да плащаме компенсации на олигарсите. Нас кой ще ни компенсира? Единиственото решение е да се качите на една каручка с цялото Изправи се, БГ! Ние си отиваме и да се измитате кой от където дошъл-там отишъл. Нямаш депутати. С 13 депутата можеш да се качиш на 1 талига.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова е една от мутрите на прехода- обвързана с олигарси и престъпници! Няма ли кой да и каже, че вече е аут от играта?
35
19
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Мая Манолова е последователна и не се отмята през 5 минути, както правеха мутрите. Може да не съм съгласен с позицията й, но тя явно е за уважение, че си я отстоява.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плачкането на мутрите е музика в ушите на нормалните хора
33
2
 
18
 
! Отговори
Дони преди 2 години
От това нещо спасение няма.Повярвайте ми.Ти го плюеш то си мисли,че роса го роси и най -отвратителното е , че те гледа в очите и ти се хили
32
15
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Щом мутрите вият, значи Мая Манолова е права.
31
2
 
18
 
! Отговори
от Кюстендил преди 2 години
не се намери некой яко да я изчоластри тая , та да се кротне на края .
30
2
 
18
 
! Отговори
държавата преди 2 години
дава! от данъците. т.е. - ние даваме. Аз па предлагам Мая и другите мас тии от пембяното политическо котило да ги дадът, ко ще каже коспожа даващата?
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се наложи вдигане на тока? Газта се била вдигнала. Путин искал повече пари. Ми Хубу. Нашия ток не идва от путиновата газ. Имаме си АЕЦ, имаме си ТЕЦ-овете в Марица Изток имаме си въглищата в Бобов Дол и Перник, Вятъра край каварна си вее по график от морето към сушата и обратно, и реките за вецовете тази година са пълни. За парното щях да разбера, но тока? Защо беше това вдигане на тока? Решението е простичко. Смъкнете цините на тока и токлова!
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се наложи вдигане на тока? Газта се била вдигнала. Путин искал повече пари. Ми Хубу. Нашия ток не идва от путиновата газ. Имаме си АЕЦ, имаме си ТЕЦ-овете в Марица Изток имаме си въглищата в Бобов Дол и Перник, Вятъра край каварна си духа по график от морето към сушата и обратно, и реките за вецовете тази година са пълни. За парното щях да разбера, но тока? Защо беше това вдигане на тока? Решението е простичко. Смъкнете цините на тока и токлова!
27
1
 
11
 
! Отговори
ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ преди 2 години
НА НАРОДА.....УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ОЛЯХА
26
21
 
3
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Правилно, но не държавата, а лично Бойко Борисов да ги плаща. Нали той ръководеше България през последните 12 г. и раздаваше пари от джипката !
25
1
 
22
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А за сестра Галева 1 лев партийна субсидия :)))
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мичи праааи мии!
23
3
 
23
 
! Отговори
тая преди 2 години
мая общата - най врякащата дайте да дадете . нищо друго не прави . целта и е да е в парламента , заплатка да взима .
22
3
 
11
 
! Отговори
void преди 2 години
Мижай че те лъжем... Направили разчети - 30 милиона на месец за домакинствата щяло да струва - ами ние сме 6 милиона души, излиза че сметките на домакинствата са се увеличили с по 5 лв на човек...