Невяна Митева - кандидатът за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков

Тя е председател на Сдружението на жените военнослужещи
Обновена: 2 окт 2021 18:27 | 2 окт 2021 14:27, Петя Славова
189
Невяна Митева - кандидатът за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков ще бъде полковник Невяна Митева, съобщава БНР.

Понастоящем Митева е председател на Сдружението на жените военнослужещи. В миналото е работила като специалист "Връзки с обществеността" във Военновъздушните сили.

Възпитаник е на Националната спортна академия и е представителка на златното поколение в българското плуване. Влиза в редиците на българската армия още през 1989 г., след като участва на Олимпийските игри в Сеул.  Има над 120 медала, купи и отличия, като държи националните рекорди на 100 и 200 метра „Бътерфлай“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До сега нямахме плувкиня на висш държавен пост. Който изобщо не ѝ е сигурен, но се бори. Цецоу Цветанов беше треньорски профил лекоатлет. Едни умници в това ГЕРБ, но май ги е срам да пробутат ритнитопковец. Мацето е втората жена на Бойковия генерал Матеев. Всеки е получил пагони както самия Бойко - целувайки ръка. Той на Гоце и Доган, а Матеев и Митева на самия Бойко.
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е, че военният чин е вице на Президент интелектуалец! Видяхме как когато шефът е военен държавата се бута към гражданска война, с оферта да въведем казармен ред и единоначалие под пагон!
139
2
 
7
 
! Отговори
Б. М. преди 2 години
Найко, явно и те като теб имат килийно образУвание! Сега за момата. Да ме извинява, ама аз като бях в армията, командващ на нашите войски беше подполковник Каменов. КОМАНДВАЩ НА РАТИОТЕХНИЧЕСКИ ВОЙСКИ - ПОДПОЛКОВНИК. Със същите пагони?!?!?!?!?! Как ги раздават тези звания сега умът ми не го побира?!?!?!
138
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На времето всички спортисти съзтезаващи се за армейски клубове получаваха някакво воинско звание. Ама това недоразумение в случая е подигравка с офицерството.
137
8
 
2
 
! Отговори
Найко преди 2 години
Добре е че няма военно образувание,тези дни гледам цирк как генерали и адмирали се въртят около заседналия кораб и нищо не. правят та ми напомня Филма ,,Кацнал на едно дърво,,с Лий дьо Финес чакат генералите да се протърка кила от вълните и кораба да потъне.това с цивилни министри щеше да се реши за 2 3 дни е такова е военното образувание добре че Н.Митрва не е завършила такова
136
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
И в МВР и в БА е пълно с ВИФ-аджии. То и затова интелектуалното ниво там е такова, че да го е срам човек от тези институции.
135
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
На пагоните виждам, че жената е подполковник. Много сте зле.
134
3
 
1
 
! Отговори
Nikola pan преди 2 години
Притеснително е че е военослужащ от генерали се напатихме не ни трябват военни хунти,но доброто е че е топ спортистка и завършила НСА надявам се че е военна защото трябва да тренира а не по призвание .
133
2
 
4
 
! Отговори
Еее преди 2 години
Той Боко си пада по спортистки.задяваги.,люби ги.,предлага евра,кюлчета, зависи на кое място е.важно е да е спортистката.
132
2
 
4
 
! Отговори
Луна-президент преди 2 години
Гласувайте само за натуралните органик продукти на нормалните хора, квой туй ччудо бе, жена с пагони, нещо женско и липсва за да се пери с мъжки атрибути,
131
0
 
14
 
! Отговори
Подигравка преди 2 години
До Данко Харсъзина Базовото военно образование се извършва във Военно училище. Да учиш във Военна академия без да си завършил военно учулище е смешно и подигравка с целия офицерски корпус. То е същото когато когато след 09.09.1944г. назначаваха за офицери хора с основно образование.
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млада е за полковник ,но пък съпруга е генерал
129
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Председател на герб-магистралки.
128
9
 
1
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Като женският преобраз на Радев, Невяна е идеалният кандидат за президент, не Герджиков. Невероятно унижение ще е за Узунов и Копринков, ако Руми Зеленото Чорапче, загуби от фърчилката Невяна, защото и Невяна е фърчилка, макар и щабарска фърчилка;))) Проблем е само ниският й ранг, на снимката гледам, че е дори подполковник, не полковник, а добре е барем да стане поне генерал-майор. *** е, че Бойко е *** и залага на кумеца си, Геежикя, а така подкрепя Радев!
127
21
 
13
 
! Отговори
симпатяга преди 2 години
Най-после нормална жена!Да е жива и здрава!Успех!
126
18
 
24
 
! Отговори
Маркс преди 2 години
По-симпатична от свинята-майка Йотова!
125
8
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ананас ше я повиши на генерал като Тиквата :)))
124
10
 
18
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Хайде 85%овите на сергията да са надплювате!Ще има награди,семки и бомбонки,а и по някоя загорка от спонсора в Дубай!И майка Тереза да беше станала кандидат за вице на Герджиков,щяхте да и измислите некой пучи масал!!Иначе немате нищо против секретарки на двойни длъжности,с двойни заплати,любовници за в работно време на псевдо генерали,Грипени?!На тях им правите св ирки,коленичите и са тръшкате по паважът,щот са същите из роди кат вас!!
123
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 152По времето на Тошо състезателите на армейски и милиционерски отбори задължително бяха произвеждани в офицерски чинове.
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що ве, азако имах *** като тази, бих се радвал, ама само кочове.......хахахахахаха :)))