БСП и "Продължаваме промяната " не водят преговори

Вчера Кирил Петков обяви, че води разговори с хора от БСП
16 окт 2021 11:44, Петя Славова
73
БСП и "Продължаваме промяната " не водят преговори
Снимка: БГНЕС

БСП не води преговори с “Продължаваме промяната”,  както те обявиха. Това се казва в позиция на Изпълнителното бюро на БСП.

"Ние държим на прозрачността в политиката и години наред се борим срещу задкулисието.", пише в тяхната позиция - Единствени в 46-то Народно събрание показахме как се водят принципни и публични преговори като поканихме всички на разговори пред медиите.

Вчера Кирил Петков обяви, че води разговори с хора от БСП.  

Никой от легитимните органи на партията не знае за подобни  разговори. Ако някой го прави от наше име, нека се знае, че не е упълномощаван за това. Както вече заявихме, ние сме отворени за диалог, но след изборите и по правила, принципно и публично".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
5
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
Този пак го хванаха в крачка.Не му ли стига името киро лъжата?
55
0
 
7
 
! Отговори
Либерали преди 2 години
Ех, Корни,разбрала си,че си жертвата,а можеше да издигнете кандидат за президент.Поне да се знае -либералите/*** да си имат сегашния президент,а вие - национално отговорен кандидат!Твоите щяха да те подкрепят- а сега на кого да разчиташ...на предатели ли?
54
1
 
7
 
! Отговори
РАЗБРА ЛИ КОРНИ.... преди 2 години
КИРЧО КОКОРЧО ПРЕГОВОРЯТ СЪСВСИЧКИ ОТ БСП...НО, НЕ И С ТЕБЕ КОРНИ....ХАХАХАААКРУМЧО ЗАРКОВ ПРЪВ Е ГОВОРИЛ С ТЯХ, ВЕЧЕ......!
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо, г-н К.Петков е казал, че води РАЗГОВОРИ с ХОРА от БСП, а НЕ С РЪКОВОДСТВОТО НА БСП. Правите ли разлика? Членовете на една партия НЕ СА КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ НА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯТА. Като не им отърва, напускат. Чета , че и Сл.Тр. се оплаква. На ваше място не бих се оплаквал , а ще потърся причината защо хората ми бягат.
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има!Ама с Кирето от затвора!
51
0
 
8
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Киро още не е запомнил, кои са от неговата партия и кои са останали в БСП. Говорил е с новите членове на ПП Подобни грешки може да има и с ДБ
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт - Чорапът нямаше да ги изгони, ако не бяха компрометирани и мoшеници -...- чорапът ги изгони в своя полза, но не се отказва да ги използва за "спасители"! Много е почтен с "почтените"!
49
2
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 2 години
Много червени маймуни са се наредили на клонката.....НОРМАЛНО Е ДА СЕ СТРОШИ....ХАХАХА
48
2
 
4
 
! Отговори
Ами,да.... преди 2 години
Няма вече онова "Комунистическо единство" КОРНИ---ТУКА СТАВА ДУМА САМО ЗА ПАРИ....И ТО С ГРУБИ СМЕТКИ!...НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ!!!!!
47
1
 
6
 
! Отговори
Бъди сигурна КОРНИ.. преди 2 години
Твоите ПРОТЕСТЪРИ, ПАК ще те изпързалят.РАДЕВ СИ плете кошничката с КИРЧО И КОКОРЧО...А Ти само ще им служиш за параван.
46
2
 
8
 
! Отговори
съвет преди 2 години
импексова , ходи целуни Борисов по ръката , може да се съгласи да направите правителство , иначе ше затънеш още повече .
45
4
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Чорапът нямаше да ги изгони, ако не бяха компрометирани и мoшеници ...
44
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С вас няма да водят преговори. Няма нужда. Ще се оправят и без бсп!
43
2
 
16
 
! Отговори
Добре ще е преди 2 години
Бойко, изкарвай вече белия кон и дай шанс на феновете на Радев да минат и да го погалят по топките. Ще им бъде за последно
42
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе много се изплашиха от К.Петков и Ас.Василев.Започнаха да ги плюят от всички посоки.Двете момчета объркаха сметките на всички.Пет пали не давам какво е гражданството на Петков и какви дела е имал Василев .Важното е да вършат работа.Успех момчета.И да отвеете останалите.
41
4
 
16
 
! Отговори
Измама преди 2 години
Основното занимание на харвардския е да продава хранителна добавка с Lactobacilus bulg. , с измислени качества за 50 лв./опаковката. Това предполага да си изключително добър лъжец, а той се оказа посредствен такъв - постоянно го хващат. Последно направил фотошоп, че Опра Уинфри рекламира препарата му. Тепърва големи ядове ще бере!
40
3
 
11
 
! Отговори
кратко и ясно преди 2 години
Крушевската крадлива *** реве че я прескачат в пазарлъка
39
1
 
3
 
! Отговори
Защо така преди 2 години
Заради хората, които са предопределили съдбата на целият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !Държавна сигурност е замесена !
38
2
 
16
 
! Отговори
Serial преди 2 години
Какво излезе сега - че Кирето е сериен лъжец??? При това е доказано с факти, включително писмени - подписал е лъжлива декларация, че не е канадски гражданин!После твърди, че преговарял с БСП и ИТН, а и от двете централи го опровергаха! Де факто го обвиниха в лъжа, а той не е отрекъл!Кво правим сега - продължаваме ли да фантазираме за първа политическа партия или се ще се борим за прескачане на 4%. Ами - второто, той имиджът му се срина още преди да е започнала предизборната кампания!
37
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Познавате ли Киро Майтапа?