Симеон II: Постигнахме много за 1000 дни, дано управниците успеят за 800

Този срок бе една политическа калкулация, обясни бившият премиер
18 окт 2021 09:55, Красимир Ангелов
188

“Тази фамозна фраза продължават да ми я припомнят. Може би за 1000 дни постигнахме доста. Бих пожелал от все сърце на бъдещите управници да успеят за 800 дни или дори за по-кратко", заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски в специално интервю за Bulgaria ON AIR.

Още по темата
По думите му даденият от него преди 20 години срок от 800 дни е бил една политическа калкулация, да се усети и да има определени политически ефекти.

Симеон коментира и публикация преди време в руското издание "Аргументи и факти", според която става дума за заминали за Русия 20 т злато и 50 т сребро, а името на Сакскобургготски също бе замесено. Самият той оспори твърденията.

"Това е между фантазия и детска приказка", подчерта бившият премиер.

Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни и да предават истината, а не да се тълкува според предпочитания или политически перспективи. Много е важно да има поне желание да се спазва истината", заяви още Симеон Сакскобургготски.

Бившият премиер взе участие в Шестнадесетата световна среща на българските медии. Тя беше открита в Рилския манастир в неделя, а темата бе "Медии и истина".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
3
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Съществото от Мадрид пак изпълзя.Значи идват времена на грабеж, гледа да се впише пак.
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо като му даде още един мандат на Радев и хептен ще го втасаме
138
1
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
лично мое мнение - гледай си работата Симеончо аз съм против
137
1
 
5
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Е не ги е изльгал - оправи ги буквално нали тои ни набута в -ес
136
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственият интелигентен български управник, който не ни излагаше по света, при него и икономиката тръгна нагоре и България беше добре, жалко че нямаше кой да го оцени.
135
2
 
8
 
! Отговори
izh преди 2 години
Извадиха от мухъла и борсовия играч. Нека помага. Все пак той постави началото на узаконяването на държавното имущество в частно. Схемата на другарите веднъж сработи, народа гладен, информацията все от медии под една шапка - ИДИЛИЯ. Е , накрая изработиха и Симеончо, ама хак му е. А не може и да си признае че го изпързаляха като бусманско селянче . Сега на ред е втората вълна от тарикати и балами. Абе акъл парасъ
134
2
 
25
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Този скоро осъди България в Срасбург за мораториума върху имотите му. Не стига, че излъга българите, че след 800 дни ще ги оправи, а и сега тръгна да дава акъл за бъдещите управляващи.
133
3
 
13
 
! Отговори
Муахахаха преди 2 години
Баси наглеца ... ама *** народ, заслужава си отношението! Хем ви излъга, хем ви окраде, хем ви го натреси, а сега и ви се подиграва!!!! След година, две Кире ще е същия наглец! Ще има - ние ви управихме, ама вие не го разбрахте!
132
1
 
13
 
! Отговори
космонавт преди 2 години
Толкова постигна че никой не иска да те вижда -особенно в воден ена дела с/у БГ з аимоти
131
0
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Странджата като истински антибългарин подкрепя всеки сторил зло на България: От Соломон Паси, който помогна на Луканов да спаси БКП от разпад и лустрация до мадридския мошеник, затворил Козлодуй и нарязал ракетите на армията.Във форума се пише. че подкрепя комуниста Борисов, но аз знам, че тайно гласува за БСП, защото ДИмитър Иванов (щефът на 6то в ДС) още има симпатии към тях.
130
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Майстор джадай/151"Него го харесват примитивни робски души които немогат да бъдат личности." - слуги и царедворци демек. Но да добавя - и българомразци като Соломон Паси, който беше от групата, която заедно с ДС го докара.
129
2
 
13
 
! Отговори
Майстор джадай преди 2 години
До хора с клас Какви глупости говориш. Който не харесва Симеон значе слушал чалга е не позна. Слушам доста твърда западна музика и НЕ ХАРЕСВАМ Симеончо. Него го харесват примитивни робски души които немогат да бъдат личности.Човек се отличава от животното по разум а от роба по воля. Ти сам си отговори какво ти липсва
128
0
 
2
 
! Отговори
Днeс те казаха преди 2 години
Наистина фамозна фраза
127
0
 
3
 
! Отговори
зимата иде ли? преди 2 години
Как ли ще оцелеем?
126
0
 
10
 
! Отговори
бивш монархист преди 2 години
блядо копие на маба си и дядо си! Компроментирана личност с помощта на КГБ
125
0
 
3
 
! Отговори
Виденов пак е тук преди 2 години
До БочкоКойто не помни историята си е обречен да я повтори.
124
1
 
15
 
! Отговори
Бочко преди 2 години
1997 БСП на власт, Виденов премиер-изнасят цялото жито на ниски цени и го купуват на мега високи,банките масово фалират,преди фалита се раздават се кредити на другарите в $ , мор за народа- заплати 20 000 лв на месец=около 6$ на месец,пенсии 3$ на месец.Сега внуците и децата на другарите са на ход.....
123
0
 
3
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 години
Ко речи,КО.***.Не мяза,на тейко си.
122
6
 
3
 
! Отговори
Роко2 преди 2 години
2008 *** по време на тройната коалиция когато Света беше фалирал и къщи в САЩ се разпродаваха за долар- два в България бяхме в икономически бум.Едностайните апартаменти от 5 хиляди долара станахаа 20 хиляди долара,заплатите на бачкаторите от 200 лв на 800лв,бялото виктори беще лев и нещо. Време е за нова тройна коалиция ,теа новите само скачат и плямпат.
121
0
 
12
 
! Отговори
циник преди 2 години
... бе ти лично постигна много ... спор НЕМА ... и лакеийте около тебе също ...