Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
5
 
7
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
Силни думи на клоун.
187
4
 
2
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Силни думи на ***.
186
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този муйлю и образователния имат общи фондации и фирма за хранителни добавки. Така яко ще се окопаят във власт, толкова безпардонно се държат, че Бойко ще изглежда кат детенце в детската градина. Чака ни и задължителна ваксинация щот отворкото вярвал в науката и гета за неваксинирани. Това бкп ко.. Пеле е способно да го направи
185
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този ще е по-зле от ББ ОТКЪМ ТИРАНИЯ и мурафети. Не харесвах Бойко, но не знам теИ, които гласуваха за тоз Отворко наясно ли са какво ни чака. Това е стократно по нагъл човек от ББ. Браво българи хванахте се кат маймуни за това лъскаво комунистическо юпи а ла Радев и да видим какво ви чака. Кани се и образователния министър да оставя... Което е тотален абсурд, дано поне здравният е малко по ок. Виждам нови избори, народът вече ще мете...
184
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, медиите, я кажете от втория пенсионен стълб жените родени 1960 г. вече трябва да вземат 2- ра пенсия. Защо никъде не се споменава какво става,дават ли ,ако дават колко средно?
183
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли хубаво новото начало да започне със спазване на конституцията и законити
182
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха да видим шъ иде ли Асан баница, или Кирчо шъ гепи от зелника?
181
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В БЪЛГАРИЯ нищо не е наред,управляващите ,управляваните /народа/, икономиката,заплатите, културата, етиката, осъзнаването, четенето на книги,играта навънна децата../няма / ,пътищата .. Големите градове например Варна се превърнаха на сбирщина на простолюдие от съседните Силистра Шумен и къде ли не.А тези които не искат да работята за 500 лв отидоха у Англия и Германия.Хубаво е да срещнеш добър културен и интелигентен човек но вече е рядкост.
180
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просперитет с този, който нарушава конституцията и подава документи с невярно съдържание....не! Благодаря!
179
0
 
17
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Родителите на този павиан членове ли са БКП/БСП или бяха?
178
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Аха,и към този просперитет ще ни поведе един доказан лъжец,подател на декларация с невярно съдържание и нарушител на българската Конституция.Да ни е честит и напредъка и просперитета с такива хора!
177
1
 
16
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
По снимка диагностицирам! Базедиса КП е в тежка криза от ден едно.Типичната поза и симптоматика.Неуравновесеност, изцъклен поглед,хиперактивност и заваляне на думи илогизми и тн то е от напрежението в околоочните ябълки.Няма ли квалифициран лекар в това събрание да ги провери и прегледа ве джанъм.
176
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много наивни хора ще останат разочаровани скоро ...дори по-разочаровани от симпатизантите на ИТН.
175
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившият шеф на Мосад Дани Ятом направил кампанията на Петков и Василев. Много наивни хора ще останат рабочаровани скоро ...дори по-разочаровани от симпатизантите на ИТН.
174
4
 
18
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Кире, айде тая борба с корупцията е пробутвай на децата 1/2 клас.На всички ни е ясно,че комунистите са най крадливи.Мило Кирченце!!!
173
1
 
4
 
! Отговори
щастлив депутат преди 2 години
Рано е още да спираме корупцията пък и нека първо тези които се уредихме на последните избори да просперираме пък за просперитета на България нека мислят следващите
172
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде изчезнаха майките на децата с увреждания? Защо няма протестиращи при тази висока инфлация? Защото НИКОГА не е имало спонтанни протести!
171
3
 
18
 
! Отговори
Дотук! преди 2 години
Време е да престанат празните приказки и групата на Радев да престане с новия грабеж на България!!! Дойдохте единствено да продължите ограбването!!!
170
3
 
18
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 2 години
Всичко е фарс и демагогия,,,,и борба за кокала!
169
2
 
20
 
! Отговори
а преди 2 години
Тези ще са най-уродливата комбинация в историята на българският парламентаризъм. Притеснявам се, че потопът след тях няма да бъде посилен за по-голямата част от БГ населението.