"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест

Според Костадин Костадинов трябва политиката да се води от достойни мъже
Обновена: 3 дек 2021 11:08 | 3 дек 2021 10:58, Красимир Ангелов
392
"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Политическата класа успя да доведе България до това, че народът да не може да си поеме дъх". Това заяви по време на първото заседание на 47-ото Народно събрание лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му е крайно време българската  политика да бъде водена от достойни мъже.

"Длъжни сме да изправим държавата на крака. България няма нужда от лъжливи и страхливи продажници, а има нужда от хора, които защитават националния интерес", категоричен бе Костадинов.

Още по темата
"Днес народът ни заслужава нови и решителни водачи. В думата "Възраждане" се събира всичко, от което българският народ и земя имат нужда. България има своята имунна система, хора, които искат да се борят за своето бъдеще. Аз ги намерих и с 13 души съм тук, но навън са стотици хиляди и ще стават още повече, обяви Костадинов.

Той посочи, че от партията му не представляват само 13 региона в България, а цялата страна, както и хилядите българи в САЩ, Австралия и Европа.

"Ние сме българите, които гледат болни жени в чужбина, докато майките им умират сами тук. Ние сме българите, които чистят чужди дворове, докато бащините им тънат в бурени", посочи още лидерът на "Възраждане".

"Много от вас, които стоят в столовете в тази зала, дължат столовете си на страх. Страхът да не загубиш работата и поминъка си. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", обърна се Костадинов към своите колеги в парламентарната зала.

Той упрекна повечето политици, че нямат чест и съвест. "Но не може вечно да се минава между капките. Притиснат до стената, човек има 2 избора – да се примири или да се опълчи", заяви още националистът.

Той се обяви отново срещу задължителното носене на маски и задължителната ваксинация и поиска запазване на Тецовете и изграждане на АЕЦ "Белене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪЗБУЖДАНЕ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ- ЗАЩО ГИ ДОПУСКАТ В НС, НЕ СЕ ЛИ НАРУШАВА ТИХОМЪЛКОМ ЗАПОВЕДТА НА КАЦАРОВ
327
21
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Тоя играе роля да подкрепя Лойко,тоя е новите Валери "WC" Симеонов, "воеводата" и магарешки!!!
326
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее Възраждане.Смърт на фашизма!
325
21
 
23
 
! Отговори
Израждане преди 2 години
Когато Копейкин говори за децата, българското семейство и демографската криза в България се сещам за тарикатът "възрожденец" Ангел Георгиев (един от "13-те" в парламента), купил на търг от Частен съдебен изпълнител къщата на закъсало 9-членно семейство със собственик инвалид с ампутиран крак със син, снаха с 3 малки деца, които сега са в барака. За 55 000 лв - 6 пъти по-ниска цена от пазарната това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата. Къща от 410 кв в село Цалапица!!! Семейство, което е подкрепяло ***. И жената на митинг се е обърнала към Ангел Георгиев за пом
324
26
 
24
 
! Отговори
Иван преди 2 години
В изказването на Лъжепатриота Копейкин няма нито дума за корупцията и герберщината която съсипа Родината ни, за проблемите в съдебната система, за инфлацията, маските са му проблема, толкоз за клоуна. Да живее популизма и хлъзгавия наклон!
323
17
 
12
 
! Отговори
Цяла година лято преди 2 години
Следващия път да пробва с лозунги "Не искаме зима" и ще се борим за цяла година лято в България...може да има повече успех...И по две кила ракия за всички, също така...България има наистина много сериозни проблеми и ако не се решат просто няма кой да ходи без маска и на кой да сложат васкини, щото ще сме изчезнали. От мизерия, най-болно (не от Covid) население и от миграция към "лошия" Запад! Ще останат само няколко такива да си казват прочуствените речи.
322
18
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш преди 2 години
Новият "Паисий" на държавна заплатка в музея, с две луксозни къщи бизнаци от "задължителната" държавана субсидия и седем години част от стаутковото ВМРО?!?Абе бе, вие не разбрахте ли вече, че нема такова животно комунизЪм? Дайте да дадем, другари и другарки...30 години ви лъжат и като гледам още 30 ще е така в изостанал ***! *** народ, слаба държава...https://youtube/watch?v=SzXfUWkV27k
321
6
 
26
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Уважаеми сънародници а не "ваши превъзходителства" - добре започна!
320
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
почти достига хитлер по ораторски качества.
319
9
 
17
 
! Отговори
смях преди 2 години
До Анализатор Анализаторе *** се бодни с 5 бустера пиле.Ти ще си останеш роб.Сметната палата и прокуратурата бяха на твоето слънчице Бойко.Защо не немриха нищо за Костадинов,а ти сега се опитваш да лъжеш? Кой? Баба си?
318
22
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Хубаво е да си купиш къща и кола, НО Не с парите от Субсидията за Партията си,а както всички Българи с труд и ,Субсидийката била само около 1 милион-но нали партията си е негова той прави каквото си иска и има право по закон.
317
15
 
11
 
! Отговори
Петю преди 2 години
Ами Васил Иванов му показа новата му къща-близнак- си купил нашият над Варненското езеро ,а колата му е била стара вече-на една година за 40 хил
316
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един от предателите е Йордан Цонев такива като него капитан Петко войвода ги е вадил по бели *** през ноща
315
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТИЯ САМИ НЕ СИ ВЯРВАТ КАКВО ГОВОРЯТ- ЕДИН ВЪЗРОДЕН ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС СЕ ПОЯВИ ПО ТВ И ЗАПОЧНА ДА ЛОМОТИ ТЕХНИТЕ МАНТРИ ПРОТИВ МАСКИ, ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ, ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ И СЕГА ПИТАМ КАТО Е ПРОТИВ ТАЗИ ЛОША ВАКСИНА КАК ВЛИЗА В НС, КОЙ ГО ДОПУСНА, ЗАЩО СЕ НАБЛЪСКАХА НА ТРИБУНАТА ЕДИН ДО ДРУГ, КАК ТАКА НЕ СПАЗВАТ ДИСТАНЦИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЯХ СЛЕД КАТО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ- ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ ОТ ВСИЧКИ В НС ДА ВЛИЗАТ СЪС СПЕЦИАЛНИ КОСТЮМИ. ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ПО 100/240 БЪЛГАРИ ОТ КОВИД
314
13
 
47
 
! Отговори
До 335 преди 2 години
Естествено, че ще се бори за отпадането на маските. Маските са символ на робство и подчинение, всеки знае че те нищо не предпазват и те са първата стъпка към задължителната "ваксинация". Страните, за които говориш са набодени около 70% и целта е да пречупат останалите, тук ако маските паднат "ваксинацията" рязко ще намалее. Представи си тук Киро-пoдлoгaтa, който дори не е българин да въведе задължителна "ваксинация" - на другия ден ще се чуди как по-бързо да стигне до Канада.
313
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е популистка партия и това, което КК проповядва - да няма маски, да няма задъжителна ваксина, не зависи от БГ законите, а от това кой ни командва. До м.г. бяха от ЕС,но вече ни започнаха онези от USA и там хош-беш няма: или слушаш, или те уволняват. Така стана с Боце- държеше на Меркел, М.Вебер и А.Лопес.Отиде си Меркел, а Вебер каза, че ЕНП застава като скала зад ББ. САЩ пък застанаха зад ген. Радев и ББ си отиде. Пожарникарят вика,плаче, но кой от ЕС ще дръзне да се изрепчи на САЩ?
312
29
 
7
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
И ти дължеш 13-те си стола на това,че хората масово негласуваха....иначе е много мъжко да си сменяш на всеки избори партията...много е достойно....и говори много!
311
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изумителна реч!Адресира истинските проблеми на България,без заобикалки,аз се просълзих!
310
31
 
10
 
! Отговори
СмЕЕЕх преди 2 години
Коце никой не го брои за 2 ст., но той нямало да подкрепя, ахахахаха. Нещо, като смешни ка Волен.
309
10
 
12
 
! Отговори
МАШИНИТЕ НА МАДУРО преди 2 години
СИ ИЗБРАХА МАДУРАНЦИ- ДА ГИ ИЗЧАГЪРТАМЕ- НАРОДЪТ ГИ ПОСРЕЩНА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С ВИКОВЕ "МАФИЯ"- ТИЯ НЯМА И МЕСЕЦ ДА ИЗДЪРЖАТ.