Депутатите на работа без "зелен сертификат", поне засега

В дневния ред няма точка за обсъждането на тази мярка
Обновена: 7 дек 2021 13:55 | 7 дек 2021 13:55, Камелия Цветанова
69
Депутатите на работа без "зелен сертификат", поне засега
Снимка: БГНЕС

Достъпът до НС остава без зелен сертификат, предаде БГНЕС. Нямаме точка в дневния реда за седмицата, която да засяга подобна мярка, съобщи председателят на ПГ на "Продължаваме Промяната" Андрей Гюров.

Още по темата

Според него първият Председателски съвет е минал в много диалогичен тон.

По думите му позицията за зеления сертификат ще бъде изчиствана допълнително. Гюров добави,че това не е решение, което да бъде взето на първото заседание на председателския съвет. Той все пак уточни, че ПГ на "Продължаваме Промяната" призовават хората да се ваксинират и са да се уеаднаквят правилата в държавата, а депутатите трябва да дадвт пример.

Гюров добави и, че предложението за изслушване на служебния министър на културата на извънредно заседание на парламента по повод скандала с вестник "Труд" е отхвърлено. "Приехме да включим точката в редовното заседание за сряда", заяви председателят на ПГ на ПП.

Относно продължаващите преговори за подписване на коалиционно споразумение Гюров коментира: "Очакваме в най-скоро време да имаме окончателно коалиционно споразумение. Имаме съгласие по над 90% от точките. До края на деня ще има прогрес", допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези нaвлeци ни обикаляха като хрисими овчици, за да гласуваме за тях. Веднаж влезли в НС, се превърнаха в същите нахални екземпляри, каквито бяха досега. Нинова разсипа БСП, Ристо и АА пак я удариха на наглост, ИТН поне позамълчаха, но ГЕРБ под крилото на милиционера-юриЗД с харизаната диплома отново се държат като невежи gamени. Вместо да покажат , че държат на хората, особено възрастните, половината от тях не са ваксинирани, а един психо смята, че ваксинирането е терор.НС или дом за лyд.и?
50
0
 
7
 
! Отговори
Нямам думи за тези преди 2 години
А народа да пасе трева значи за вас закона не важи защото вие сте богоизбрани и не ви пука то затуй народа загуби доверието в парламентарната държава иска да е президентска и да си върне команизма край вече на фашизма и капитализма и на ООН и на Евросъюза
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тогава депутатите половин час по-рано на работа и по един бърз тест всяка сутрин, да видят какво им е на нашите деца, сякаш са престъпници така ги третират.
48
0
 
12
 
! Отговори
Преебани п' атк преди 2 години
Ало, продажници вие да не сте по важни от нас , които ви плащаме тъпите заплати,почивки и разни ъ привелегий които ползвате ??? *** Продажни!!!
47
4
 
19
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Българин не може да се сравнява с труда на депутатите,затова депутатите имат право да са без зелен сертификат, а вие овце под строй, отивайте да си слагате бустерна доза,Урсула тъй нареди, трябва да се дупчете.
46
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А,така ли стана? Нали ваксините са много Убави. Дори мога да предложа депутатите да се ваксинират с приоритет. И даже да си изберат препарат. Да им се заделят тези ваксини,които предпочитат. Нека депутатите се ваксинират с която искат, и колкото пъти искат. Смятам, че ние обикновените гражданите можем да направим този жест.Ще отстъпим и ще ви пуснем да се ваксинирате преди нас.
45
1
 
24
 
! Отговори
Някой от народа преди 2 години
Значи,обикновения човек трябва да си плаща за да ходи на работа (защото нали ни трябва зелен сертификат), малко е срамно бе Господа депутати,какви са тези двойни стандарти?!Ама нали Продължаваме промяната....Айде да сме живи и здрави,ще се оправяме както можем!Егати държавата...
44
1
 
29
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Ама бива ли такова нещо? Значи за училище трябва сертификат или тестване 2 пъти седмично, а нашите избраници, може без сертификат. Що тъй бре, нали нацификата беше за борба със страшния вирус. тогава нека и тези 240 добитъка и те да ходят 2 пъти седмично да се тестват. с тази новина, и липсата на Локумчев, просто турихте кръста на и без това мижавата вакси кампания.
43
1
 
34
 
! Отговори
Forever преди 2 години
Това означава че голяма част от тях са неваксинирани...а за нас зелен сертификат.
42
1
 
9
 
! Отговори
Ай какой шегобиец преди 2 години
До Анонимен Виждал ли си някога 240 депутати в Парламента да работят? (освен ако откриването и закриването на НС смяташ за "работа")
41
1
 
5
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 2 години
До ФинансистПрав си чедо, но повече избори тази година няма да има. Кандидатирай се на следващите!
40
1
 
10
 
! Отговори
Следващ етап преди 2 години
Депутатите със зелен сертификат, но не ходят на работа! То пък една работа...
39
1
 
36
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Бравос!А учениците по 2-3 теста на седмицаа!?И зелен сертификат ми искате!АЙ,сик..!Значи за депутати няма проблем,те не се заразяват ,не са задължени да се ваксинират и няма да се тестват!Знаете ли кога ще се ваксинирам?Точно никога!
38
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ясно показва и затвърждава мнението ми, че целта на зеления сертификат не е с цел ограничаване на заразата. След тази новина, не очаквайте народа да се ваксинира.
37
2
 
12
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Щоме така, значи аз съм само за депутат. Не съмсе ваксинирал, за да не пълня гушите на псевдо лекарите, а и си нямам зелен сертификат. Честито на депутатите от поредното ново НС. Там е пълно с вируси, не само коронни, но вече и омикронни. Те да му мислят дали ще работят или ще са в непрекъснати ваканции. Честито и на новите министри, заместник министри и останалите бюджетници ! Тези от БНБ не из дават вече пари на вересия !
36
1
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Депутатите пак се поставят над обикновените граждани, чиито избраници уж са и на които могат да налагат всякакави ограничения, без обаче тези рестрикции да се отнасят за тях ... тези с "новият морал" от Сектата на "почтените" пак искат да останат извисени над тези които са ги избрали и да се ползват с неограничени права и правомощия, а обещанията и прокламациите им както винаги са в сила само преди изборите ... !!!
35
16
 
7
 
! Отговори
аз преди 2 години
Че те и със сертификат и без сертификат пак се ходят на работа, не виждам драмата тук
34
2
 
37
 
! Отговори
Мазен депутатски г.з преди 2 години
Всички сме равни, ама някой, сме , по равни
33
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде сега да видим как ще задължат хората???
32
3
 
13
 
! Отговори
бай онзи преди 2 години
Къде е оня треторазряден кодер дето се подписва с "програмист" да се изкаже нещо? :)