Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?

Ще бъде сформирана работна група от специалисти на различни позиции
14 яну 2022 17:58, Александър Попов
397
Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" определи като конструктивна срещата с премиера Кирил Петков.

"Стигнахме до някои решения. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което на този етап беше отказано", заяви зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Освен него на срещата присъстваха адвокат Петър Петров и доц. Атанас Мангъров в качеството му на здравен експерт на формацията.

"Ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас Мангъров, които са на обратната позиция. В тази работна група ще има и представители на „Възраждане“, един от които е Деян Николов, който е статистик и ще може да се обработват данни, които ще се предоставят на МЗ по отношение на заболеваемостта и смъртността", каза Ганев.

Още по темата
Работната група ще бъде сформирана под егидата на премиера и до сряда ще бъдат уточнени хората, които ще се включат в нея. Тя ще работи поне две седмици, след което ще бъде направен доклад до какви изводи са стигнали.

„Надявам се тогава да се приложи като начало това, което ние изискахме днес от министър-председателя, а именно да бъде отменено безумието децата ни в училище да се тестват. Стотици, да не кажа хиляди деца, да не посещават училище в момента, защото не са допускани поради това, че отказват да се тестват или да носят маски“, заяви Ганев, цитиран от bTV.

От „Възраждане“ да поискали това да се случи веднага, но премиерът е отказал.

От партията са категорични, че ако правителството не прояви здрав разум след двете седмици работа на работната група, протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
5
 
3
 
! Отговори
Той преди 2 години
Протести, все по големи и по големи докато го премахнат, това е грип и трябва да се свиква да се живее и с него, т.н ваксини са по опасни от него
325
2
 
8
 
! Отговори
115 преди 2 години
Ваксина за простия народ, който мисли я избягва!
324
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тази работна група по ковида и сертификата,само печелят време ,а губят нашето.
323
4
 
9
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Убиват кокошките, защото вноса е по гот. Убиват прасетата, защото вноса е по гот. Убиват кравите защото замърсяват озона като ***!!! И така за всички животни има измислена болест. Създадоха Ковид 19 за нас защото и ние сме животни. А и пърдиме по два пъти на ден минимум. Това е около 15 милярда пъти на ден. Усмърдели сме озона!!! За това е тази течност за боцкане, Да прочистят въздуха! Мислете бе хора!!!
322
8
 
10
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Явно никой не помни какво е казала Ванга. " Ще *** хората като мухи ке падат по улицата, ама не мога да разбера от какво." По нейно време такива технологични течности не е имало, за това не е разбрала. Честито на боцнатите, след време ще разберете. Престанете да наричате тези неща "Ваксини" ! Не са !!! Напомняте ми на стадо овце, овена казва Бее и всички овце след него. В крайна сметка до 5 години въздуха ще стане по чист. Тези неща стават бавно, да не буди съмнение!
321
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прoст народ ей, *** като мухи, но Киро им пречи.
320
9
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
Киро дано пук.не!
319
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като че ли пък от Киро зависи нещо,че тръгнали с него да преговарят.Спускат му какво да прави и той го прави,то няма логика,народът не го одобрява,но началниците на Киро какво ги интересува някакъв си намаляващ народ,те упражняват влияние на стратегическа територии,А Кирчо се покланя,ако не го прави,друг ще сложат.Та така.
318
9
 
1
 
! Отговори
Както е казал Едуард преди 2 години
Бернщайн,един от лидерите на II соц.интернационал от началото на миналия век,"движението е всичко,а целите са нищо".Целите на Възраждане,поучавани от плъховидния доцент,са нищо.Важното е,че ще покажат на тарикатско-шмекерското управление на Кирчо и Кокорчо и ментора им Радев,че не всичко са овладяли,че все още има свободни територии у нас,че срещу радево-рашковския тоталитаризъм има кой да се изправи.Възраждане е истинската опозиция,защото държи лостове за въздействие срещу горните.
317
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За ужас на герберастките крадльовци Радев ще изкара и още един 3-ти мандат. Докато напълно заличи крадливата пасмина.
316
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Нема да ви оставят, докато Бай Дън не падне.
315
5
 
16
 
! Отговори
Паралия преди 2 години
Вчера си напазарувах Зелени сертификати за цялото семейство . Човекът от МЗ беше толкова доволен че ми предложи отстъпка в цената за закупено количество . Взех един сертификат и за кучето да закръгля сметката . Всички с кинти така правят . Министри, бизнесмени, политици, певачки, артисти ... Само за *** първо е задължително многократно убождане с ваксина .... АБЕ , КАКВО СТАНА С ОНЯ ДЕТО ГО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ПРОДАВА СЕРТИФИКАТИ ? ПУСНАХА ГО БЕЗ ОБВИНЕНИЕ , НАЛИ ?
314
1
 
8
 
! Отговори
До 349 преди 2 години
Шаран, сертификати се издават и на преболедувалите. Не всички са набодени с експерименталки.
313
0
 
8
 
! Отговори
До 349 преди 2 години
В заведенията ходят също нормални хора, които са преболедували.
312
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шут за Мангъра отвсякъде. Само бабуините на Костя копейкин му останаха на тоя куку.
311
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите пълнят гащите от страх.
310
1
 
9
 
! Отговори
До 347 преди 2 години
Какви хора ще се заразят, като са ваксинирани всички там. Не ходи по заведения, щом си без сертификат, бъзльо.
309
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви преговори с тия кухендери. Я да им вадят водните оръдия и да ги изкъпят малко смръдльовците
308
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелените сертификати осигуряват безпрепятствен достъп, без тест, на "ваксинираните" до заведения и обществени сгради, където могат потенциално да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!
307
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъра го изпитаха и от АБВ