Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник

Поведението на управляващите било скандално
Обновена: 21 яну 2022 16:03 | 21 яну 2022 15:48, Камелия Цветанова
217
Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вече повече от 3 часа българският президент, министърът на отбраната и външният министър мълчат оглушително по скандалния призив на руското външно министерство НАТО да се изтегли от България. След като темата беше повдигната остро от опозицията в парламента в лицето на ГЕРБ, премиерът Петков отиде в Народното събрание и прочете няколко изречения", написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Още по темата
Според него подобно поведение на управляващите е скандално в момент, в който Москва се опитва да се меси във вътрешните работи на страната ни и да решава въпроси на българската национална сигурност.

"В знаков ден за България като днешния, ясно ще си проличи кой е държавник и може да защити българския национален интерес и суверенитет! Сега ще си проличи ясно кой какво защитава. Сега е времето и да видим кой ни е съюзник и кой не!", посочи Борисов.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Бойко Борисовнато
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те управляват те решават
172
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупът защо не е при бай Ставри. С гаджето му Пеевски трябва да изкупват грехове
171
0
 
2
 
! Отговори
ДаниИмаГоспод преди 2 години
Ще ми се да срещна и да ти кажа в очите,че да стигнем до тука, заслуги имате ти,Комарджията от Мадрид и КостУф Ай дука, защото бяхте велики крадци,пардон - "държавници"!
170
0
 
1
 
! Отговори
Твоята ММ преди 2 години
Азчезни Ай дук от тук!Прекаляваш с досаждането си!Имай милост и не се показва поне по празници и почивни дни!Достатъчно ни зароби и загроби!
169
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 197 Анонименаейсектир беГендарГерберски. Свърши се то вашето герберско усвояване.
168
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аре спри да се обаждаш по радио севда банкя , сега реши някакви точки да записваш , българите не искат нато , стига се натрапвали на нещастния бълг народ още нещастия , ама винаги българия е страдала от некадърни управляващи , може и от прабългарите да етова още , защото поне имали обичай онзи който не се справи с управлението да го бесят
167
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е прав както винаги, но няма кой да го чуе. Стадото е оглушало и ослепяло.
166
0
 
2
 
! Отговори
До 195 преди 2 години
"Неуспял", човече, защото комунистите не са напускали властта от 78 години.
165
2
 
4
 
! Отговори
Неуспял злобар преди 2 години
До Анонимен 191 - И като е толкова успешен защо сме на това дереджа и сме на последно място по всички възможни показатели в ЕС и Света - Икономика, здравеопазване , демография , образование и т.н ?! Кой млад и кацдърен човек напуска "успешната" си Родина с ПРЕуспешният си лидер , за да си отглежда децата някъде - САМО да НЕ Е в България ?! Кой успешен лидер краде като за последно , а пък хората му *** по стълбите на болниците , и пенсионери с по две визсши ровят кофите , и нямат пари за хляб ?!
164
0
 
0
 
! Отговори
Мъж веднъж преди 2 години
До веселина - Ти пък за 1-2 нощи ! Не се ли усещаш че това предложение е обида и за двама ни ?!
163
1
 
7
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Тиквофф НЯМА да ни вкара във война, но тези, новите гаулайтери с трудно завършено средно, висше овенно или с купените дипломи - положително могат да сторят това.
162
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 187 Аз промянатаааа ха ха ха ! Лидер казваш бил , а ? Лидер е с откраднатите милиарди от магистралите и пачки , кюлчата злато в шкафчето си
161
4
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Абе тиквата си е тикваТоя и вьв война е готов да ни вкара
160
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде скрий се някъде вече.
159
1
 
8
 
! Отговори
Те това е НАТОвец преди 2 години
Бокич - Ти гледаш по-страшно и от Лавров бе ?! Ако не те знае човек , ще си помисли че на НАТО централата ти е в къщи У Банкя?!
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 178 - Тук си в огромна грешка - НЕ става точно така драги ! Имаш поети отговорности , ангажименти и да си мислел когато си се натискал за " клуба на богатите демократи " с каквито и да са там ценности - За пример ще ти дам замо Англия , която е и икономическа и военна сила , колко време и отне да напусне ЕС ! Теб са те взели като дом. любимец: Седни , легни , лай , ела тук , *** там , но си на каишка с ток колкото и да е скъп и сметката пак на теб ще я дадат !
157
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една бравурна снимка!За първи път Днес.беге публикуват снимка уважаваща делото и мирогледа на Борисов. До сега снимките го показваха като КретенИдиотПростакМошенникЛегналСГъз към обектива и други безбройни отвратителни сцени от неговиа политически спортен и личен живот.Днес от снимката лъха УвереностДържавностСмелост даже и Мъжкарство които го представят като достоен кандидат за следващите избори на които той и едно промиле нама да позволи на Предателналиев и Асансьорналиевите да стъпят до него
156
0
 
1
 
! Отговори
пояснение преди 2 години
Тъжнa ДAРК ДAГНЕС винaги е билa ХРИСТИЯНСКAТA музикa зaщото е билa фaнтaзия и измишльотинa нa темa мъките и стрaдaниятa нa рaзпнaтия Христос...........променете си поне името поне нa стрaстнaтa седмицa щото не е сексоргия червени ислямомaркс веселяци
155
0
 
2
 
! Отговори
туркокомунизмa преди 2 години
турчинa зaвлaдявa бaлкaните когaто нa тях бушувa чумнa епидемия червени коронaвирусни войни.............путинофилa Иво Христов щaстливо рaзпрaвяше кaк турци и руснaци ще се джaфкaт зa БГ и увяхнa с путинофобски изблици кaто се усети че сa се спорaзумели цялa БГ дa е зa турците.............ТъМНИТЕ СИЛИ сaмият СТAЛИН нaричaл монaрхисти плюс юдеи включително Рускaтa империя с мрaчнaтa и тъжнa ВЕЛИКДЕНСКA КЛAСИЧЕСКA музикa......ИСТAНБУЛСКИ ПОДAНИЦИ НA ТУРСКИЯ СУЛТAН рaзрaботвaт всички плaнове нa Ленин зa 1917 според гермaнскaтa пресa нa МЕРКЕЛ .....
154
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ес и нато върветеси на майната вън от бг