Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
Обновена: 25 яну 2022 14:33 | 25 яну 2022 14:33, Нели Христова
73
Янев: Струпване на войски на НАТО у нас няма
Снимка: БГНЕС

Струпване разполагане на войски на НАТО или на която и да е друга държава в България няма. Това каза министърът на отбраната Стефан Янев.

„Решение на българското правителство за такъв тип движение, струпване или разполагане на войски на НАТО на българска територия няма”, каза още той.

В 16.30 ч. днес премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността.

Участниците в него ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
1
 
! Отговори
Стига бе, преди 2 години
..."никой от Източна Европа не искал да воюва с Русия"? То не само от Източна, от целият свят не искат да воюват с Русия ! Само че нахлуе ли Русия отново на чужда територия, нищо добро не я очаква! Русия е тази ,която нахлува и анексира територии от съседите си, а не обратното!
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Ами аз гледах кадрите, пращаха украинците да се бият срещу рускоговорящите украинци(руснаците) и те бягаха на страната на "противника" , изобщо не искаха да воюват милите, нито едните, нито другите, жал ми беше за тях.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука е пълно с някакви баснописци, които внушават че Румъния искала едва ли не да приеме рублата.
62
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е кой иска война , след като струпва над 100 хилядна армия по граница с чужда държава.
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия не е насилвала държавите от източна Европа по никакъв начин, те бяха самостоятелни, свободни, нищо лошо не ни са ни направили, затова държавите от източна Европа едва ли ще тръгнат да воюват срещу Русия, те и западните държави не искат да воюват с Русия, камо ли източните.
60
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балканските държави са освободени от Русия, българите стъпваме по костите на руските си освободители, дали живота си и платили жестока цена за свободата ни с кръвта си и с кръвта на руския цар, как да воюват българите срещу руснаците? Как? И българите ще избягат, не че имаме изобщо население и войска, но и те не искат да воюват срещу Русия.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е, че никой не иска да воюва точно с Русия, никой, даже и тези, които официално се придържат към антируската риторика, не поради някаква причина, просто никой не иска да воюва с точно Русия, по-скоро буди съжаление у хората факта, че Русия е задушена в санкции и други проблеми с които трябва да се справя.
58
7
 
4
 
! Отговори
Руский мастръбант преди 2 години
На руските троллики непрекъснато трябва да се напомня, че Путин е струпал над стохилядна армия на границата с Украйна, а не украинците и НАТО!
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Война няма да има, Украйна лъже, че ще воюва с врага на САЩ - Русия. Украйна ще иска още пари от ЕС и САЩ, ще иска още безплатно оръжие от САЩ за армията си, но няма да воюва с Русия. Лъже нас - натовците, евроатлантиците, американофилите, русофобите, за да й даваме пари и да се надяваме, че ще воюва с Русия. Всички ние сме измамени като "Баба от телефонен измамник". Измамникът Украйна се обажда на бабата НАТО и казва: "Бабо, дай пари, ще воювам с Русия". Бабата НАТО хвърчи до банката и праща.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен...И като се събуди,крачката ти отвити,а сорошките боксерки напишкани и наакани.
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хърватският президент заяви,че при евнтуален конфликт всички хърватски военнослужещи ще бъдат изтеглени от НАТО.Вчера и румънският президент заяви,че Румъния няма да се намесва.Само Кирчо Лъжеца е събул шортите.Ами да хваща Паситу,АлЙо,Асан Ага,Плевнелиев,Дайнов,Инджев,Шаламанов,Ненчев,Ристю Талибанина и останалата грантаджийска клика и да заминават на фронта.Могат да вземат и Ленчето Кремтодорова да им повдига духа.
54
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Почна се "Хърватия готова да се изтегли от силите на НАТО в Източна Европа" --- само дето харватите не се управляват от американското им посолство... Не случайно всичките балкански съседи ни смятат за най-големите изтърсаци и п0длоги и само ни се подиграват! Докато политиците са ни чужди кукли на конци така ще е!
53
0
 
11
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
Народна мъдрост:КОГАТО НА КУЧЕТО МУ СЕ ПРИЯДЕ БОЙ ОТИВА И ПPEПИKAВА ТОЯГАТА НА ОВЧАРЯ!!!!Та и янки и пудели пpeпиkaват портата и оградата на мечката и после ще има олеле...!!!!
52
0
 
16
 
! Отговори
Почна се преди 2 години
Хърватия готова да се изтегли от силите на НАТО в Източна Европа. .............При военен конфликт с Русия ще върнем в родината и последния наш войник, заяви президентът на страната Зоран Миланович....... https://fakti.bg/world/647732-harvatia-gotova-da-se-iztegli-ot-silite-na-nato-v-iztochna-evropa
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уважаеми сънародници ,запознайте се с позицията на Хърватия и ще видите истинска националноотговорна политика .
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** про3ти, нямате 2 грама акъл да проумеете, че заради политическите и лични финансови интереси на пърдящия джо, краварите ще ни вкарат във война след която няма да останат тухла върху тухла на наша територия!!! А краварите ги боли фара какво точно ще става тук и в другите държави, на чиято територия ще се воюва! М4л0умници 666ибани!
49
0
 
4
 
! Отговори
CriticusMagnus преди 2 години
Само не разбрахме сега, това факт ли е? "Лично мнение" на Янев ли е? или е позицията на Кабинета? Или нито едно от изброените?
48
0
 
4
 
! Отговори
Вин преди 2 години
Същите генерали от БНА, навремето громяха "американския империализъм" под път и над път! То не бяха: военни обучения, запаси, открити и закрити партийни събрания с цел повишаване на Бойната и Политическата Подготовка! А сега, големи пацифисти, миролюбци неземни, при условие, че ватеН коте напират да си избиват комплексите за малоценност!
47
11
 
8
 
! Отговори
Шок и ужас преди 2 години
Горкото русофилче...когато чуе за войски на НАТО, го облива студена пот и го стяга вратовръзката...то бива такова раболепничене и преданост към чужда държава, но това е ненормално !
46
2
 
14
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Къде е Фигурантът Радев бе,някой знае ли? То да се вземат решения не е като да се въртят коремни и лицеви опори! Пак се е скрил зад полата на Вицето!