Николай Радулов: Направихме голям подарък на Путинова Русия

Според него в ДАНС има фигури, които не се противопоставят на руското влияние
1 апр 2022 11:30, Росен Стойчев
66
Николай Радулов: Направихме голям подарък на Путинова Русия
Снимка: БГНЕС

"Вътре в ДАНС има структури, които не се противопоставиха на руското влияние в последните 2 години. По-специално прословутия "Турски поток", с който направихме на Путинова Русия подарък за 3 млрд." Това обяви народният представител от "Има такъв народ" Николай Радулов пред Nova.

Той обясни още, че при строежа на проекта са забелязани служители на руските специални служби и на охранителни фирми.

Още по темата
"ДАНС не си е мръднала пръста оттогава. Имаше няколко сигнала, единият от които беше на БОЕЦ със снимки на такива хора. Тук в България по време на строежа на тръбопровода", уточни депутатът.

Радулов уточни, че е задал въпрос дали в ДАНС е имало разработки, дали е работено по този въпрос и дали са идентифицирани служителите на специалните служби.

"От отговора, който получих, разбрах, че нищо такова не е имало. Нещо повече - тази структура, която би трябвало да обезпечава нашата сигурност, не само, че не си е мръднала пръста, но и същите хора са на същите места”, допълни зам.-председателят на Комисията по вътрешна сигурност.. За мен това е устно разпореждане на ръководството на службата, което в ключовия момент излезе отпуск. Това ръководство го е получило от ръководството на държавата - тогавашният премиер. Връзката е очевидна", посочи Радулов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
12
 
6
 
! Отговори
Хитър Петър преди 2 години
До 52 пише се "къде" не се пише каде! Тази грешка показва, че неграмотни хора дават мнение за неща които не разбират. Самолети на хартия и т.н.! Случайно да не би да сте взаимствали тези слова от другаря Копейкин ?
43
3
 
26
 
! Отговори
$$$??? преди 2 години
3 мил.за газопровод.Това е за народа .А ми тези за самолети на хартия?Защо не коментира това?Каде беше тогава?? Какво правим сега,или отново ще четем глупости на разни самозванци с титли на професорчета и обслужващи чужди интереси, които не желаят България и нейното население да е добре
42
1
 
19
 
! Отговори
Внос/ Износ преди 2 години
По дефиниция другаря Радулов е обучаван за комунистически кадър в Института на МВР, но... не успял да се реализира , тъй като е имало много по- умни от него.Дочаква т.н. демокрация и се включва активно в правителството на друг другар ...Иван Костов. Тогава знаете , че стартира разпродажбата на България. А сега същия този Радулов, вече измислен професор говори как се продават българските интереси.
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 48. България не може да бъде дадена под аренда на Путин, защото вече е дадена на САЩ. И не под аренда, а просто така.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някой мърда ли си пръста като ни крадат златото? И само него ли?
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко сега е най-големия русофоб, даже и оръжие на Украйна искал да праща, а докато беше премиер, руснаците си правеха каквото искат. Тръбопровод за 3 милиарда, АЕЦ Белене, зависимост от всякакъв вид енергия, зависимост от ремонт на оръжия и части. Абе въобще даде под аренда България на Путин
38
0
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Турски поток не е ли само до Турция. Тук биби твърдеше че не може да се построи.
37
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балкански поток е български 100 процента. Ще се изплати за 2-3 години. Радулов е смешникк и некадърникк.
36
8
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Като ти звъннат от Вагнер с новичок в ръка, и ти ще кандишаш. Колко пара хванаха за Москва( 97 банките, реакторите, КТБ 2013 и др.) стотици млрд, та тези 2-3 ли са проблема.
35
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Твоят бойко е свършил работата като кучето на нивата, защо не е преговарял с Русия по-нататък за тръбите, а е прекъснал строителството. Нали някакъв енергиен хъб щеше да прави във Варна. Това е политик тип храненик на еврохранилката, който не е в състояние да прокарва българския интерес, а винаги се проваля или може би са му платили да си затрае. Той няма капацитет да води някакви продължителни сложни преговори и да ги доведе до резултат.
34
2
 
11
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
През 2014 спряхме Южен поток,заради регламент на ЕС от 2009 според който тръбите трябва да са собственост на страната членка.Днес регламента ли се критикува или що не го критикувахме при почти готов проект тогава,а сега плюем при обект в експлоатация,който все пак носи някакви такси от пренос за Сърбия,Унгария и Словения.Само защото е построен по времето на Бойко ли е причината на който не съм фен?А да войната,а Бойко е трябвало да бъде като Делфийския оракул и да я предвиди.
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е лоша новина за някой, а лоша новина за ес, който се опитва с фашистки методи да ограничи свободата на словото и на мисленето. И сам се обрича на по-бърз разпад, явно вече брюкселските бюрократчета са обхванати от паника.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и други държави, които следват собствено развитие и не се замесват в междудържавни, да не кажа междуличностни конфликти. Спазват дистанция и си гледат собствения интерес. Между държавите няма приятелство, а конкуренция, борба за конкурентни предимства.
31
8
 
10
 
! Отговори
Лоша новина преди 2 години
за руските и проруските възрожденски ***. Днес в София стартира постоянна иницитива "Българска коалиция срещу дезинформацията", съвместно с Европейската комисия, българските власти и медии. Ще си дезинформират само от решетките. Съобщението не е първоаприлско, не се надявайте.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България не може да е привързана към някаква суперсила, която да ни държи на къса каишка. Ние си имаме собствено място в географията и историята и трябва да си градим нашето собствено развитие. Не сме придатък вече на ссср, нито ще бъдем придатък на сащ в някакъв модел на студена война, измислен от тях, който не ни устройва. С Русия трябва да си поддържаме нормални отношения. Има си дипломатични начини за тези неща. Има и други държави, които следват собствено развитие и не се замесват ...
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази сдухана минджа си мечтае да прави от името на целия български народ подаръци само и единствено на сащ. Не са се противопоставяли защото такива са нашите интереси. Сащ плащат ли ни да се придържаме към техните интереси и да противостоим на Русия, дори и когато това противоречи на нашите собствени интереси ? Не. Това е национален предател. Добре че ги показвате, ще им слагаме етикетчето. България не може да е привързана към някаква суперсила, която да ни държи на къса каишка.
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже и ИТН са в пъти по-добре в сравнение с ГЕРБ. Дано мутpите никога повече не се докопат до властта.
27
2
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
ЗА ГЛАВАТАРЯ МУ В "ПЛЯМПАМ МЕНТЯ " -- ВИНАГИ СМЕ КАЗВАЛИ : " ТОШКО ГАЛОШКО И ТОШКО АФРИКАНСКИ " !!!!!!!!!!!!!!!
26
2
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
.... ПОДМАЗУЛЬО ---НАГЪЗЮЛ ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
3
 
9
 
! Отговори
ДАААА преди 2 години
До ФЪ 29 Те старите са на път да измрът, но младите некадърни простаци, които си избрахме? Те съвсем зататлачиха държавата! Тежко им на идните поколения!