Джамбазки: САЩ да погледнат към Северна Македония

Настоява за промяна на позициите
17 май 2022 15:43, Росен Стойчев
26
Джамбазки: САЩ да погледнат към Северна Македония
Снимка: БГНЕС

"Ако българското правителство се огъне, ще се счупи.

Още по темата
Това управление се ръководи от Нинова, а "Демократична България" слугува на БСП. Промени ли се българската позиция по отношение на Северна Македония, правителството пада", каза пред Нова Нюз евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а той трябва да се обърне - те трябва да накарат РС Македония да спазва споразуменията, за да може да започнат преговори за влизане в ЕС", кагеторичен е Ангел Джамбазки  

"Договорът трябва да се спазва и не се спазва от правителството в Скопие. В учебниците, медиите, политиците продължават с езика на омразата срещу България, това не се е променило. Всъщност, парадоксално, това поведение на САЩ и ЕС работи за руските интереси", посочи Джамбазки.

Според него една от задачите на настоящото управление в България е била да предаде позицията на страната ни, но те може би са разбрали, че ще пострадат много.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
2
 
! Отговори
123 преди 1 година
Джамбазина,шкембе войвода ,и тн. говорят истина самокогато са в опизиция,т.е когато им изнася.Нека да кажат защо краси на три тераси, подписа за ф- ките с краварите, и за немски кораби на безумна цена без ракетите...
23
2
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Ние сме народ без самочувствие така, че едва ли правителството ще падне . Г-жа Нинова ще ги оправдае само и само да е в правителството!
22
11
 
7
 
! Отговори
Gancho преди 1 година
Това,че България е дала толкова безмислени жертви за тези чукари си е наш проблем. Нямат нужда от административни услуги в Македониа,но ние им ги налагаме с окупационни военни формирования.Българска работа.
21
12
 
5
 
! Отговори
Чао преди 1 година
Кво ни занимавате с тия македонци - и наште от югозапада да си се присъединяват към РСМ и тия от семерозапада селяците - към Сърбия. Да се махат. Сумати читави българи са загинали за тия чукари.
20
3
 
3
 
! Отговори
фермер преди 1 година
До 9. Може би сте прав. Много от хората от двете страни на границата не са наясно. Този Договор няма как да се чете. И се води спор за нещо малко известно. Ако няма Договор , както е с други страни примерно Албания , как ли ще са нещата.
19
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама нали титовия комунизъм си беше подкрепен и финансиран от запада! Защо ядоха тоблерони и носиха Адидас, а динарите ги приемаха в Кореком? Те получиха огромни субсидии по време на комунизма- повече от цяла Африка с всичките й държави! Как сега да се обърнат срещу титовизма и македонизма?!
18
7
 
15
 
! Отговори
Георги Миков, Чирпан преди 1 година
Република Северна Македония е заплаха за целостта и функционирането на Европейския съюз! Безспорен факт! Няма място там за тези корумпирани и крадливи бедняци!
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега си избърши секретите от носа!
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега кой ще плюете и след това ще се коалирате?Можеби с Македонското ВМРО.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешна работа и жалка.
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента един Американец от Тексас си го премести докато чете това толкова важно изказване!
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много яко ! Сега от САЩ ще си вземат поука ще се замислят. Те много харесват противоречиви хора,като тези от ВМРО.Плюеха срещу ГЕРБ и след това коалиция. Смешници. Този екземпляр ама с нищо не може да впечатли САЩ освен с лошото и неадекватно поведение.Докато има хора като този от ВМРО,Възраждане,БСП,ГЕРБ и ИТН в парламента никой няма да ни приема на сериозно.Същото важи и за Радев,абсолютно неадекватен.
12
11
 
8
 
! Отговори
Меркел преди 1 година
направете му един алко и нарко тест на тоя и след това го пускате на телевизора,излагация и срам е от където и да го погледнеш за страната!
11
10
 
9
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Дойде време този пъпеш да дава акъл на Америка накъде да гледа.Аман от ***.
10
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От пияница който без да се съобразява да кара колата не приемам съвети и мнение.Неонаци алкохолик.
9
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е проблема договора той е ок и всичко се спазва.Има два проблема : 1. Декларацията на ВМРО и БСП внесена в парламента ,която е в противоречие с договора за добросъседство 2. Историческата Комисия( в Българската част има бивши служители на ДС) . Всичко се направи в интерес на Путин и газопроводи и интерконектори и проекта Александруполис.Сега Путин ще има нужда от шпиони в ЕС,затова БГ и Унгария ще се успокоят и ще приемат всичко.Иначе аут от ЕС и няма лесни пари за крадене к няма шпиони.
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато пускаме подобни неонацисти продали се на Путин няма как САЩ и ЕС да вярват на България за каквото и да е.Защо не влезна в затвора като го хванаха да кара пиян?Защо не влезна в затвора когато заливаше с вода и бомбички майки на болни деца?Защо махна помощите за деца инавалиди?Неонацисти и бивши от ДС нямат място в Българската и Европейска политика.А особено хора,които са се продали на Путин.
7
11
 
5
 
! Отговори
фермер преди 1 година
За обикновенните българи и северомакедонци този Договор е непроверен и неясно за какво се спори. Дори професионални политици и историци от света страни са с различни виждания. Всички тия неясното са масло в огъня.Ако няма Договор , Как ли ще стоят нещата?
6
11
 
7
 
! Отговори
До Mdaaa преди 1 година
И какво умно е казал този мошеник?
5
11
 
7
 
! Отговори
виж в речника преди 1 година
джамбазин - конекрадец