ДПС: Дневният ред на кабинета е свързан с частни бизнес интереси

Къде са мерките на кабинета в тази повсеместната криза?
29
ДПС: Дневният ред на кабинета е свързан с частни бизнес интереси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ДПС обвиниха правителството, че към момента няма никакви мерки, които да помогнат на хората и икономиката в условията на повсеместната криза, която е предизвикана от войната.

„Дневният ред на управляващите вече 6 месеца няма нищо общо с този на обществото. От самото начало той е свързан с частни бизнес и корпоративни интереси и доказателствата затова са много включително и Плана за възстановяване и устойчивост е корпоративен“, заяви в декларация от името на ПГ на ДПС Джевдет Чакъров.

Според него България е единствената страна в ЕС, която все още няма мерки, които са свързани с кризата, защото правителството е ангажирано с реализацията на мерки,свързани с частни бизнес интереси

„Едва тази седмица управляващите заговориха за пакет от мерки, притиснати от националния протест, но мерките тепърва ще се осъждат от коалицията, след това гласувани и евентуално през юли или август ще започне прилагането им“, настоя Чакъров.

„Войната в Украйна започна на24февруари и още през март във всички страни от ЕС вече се прилагаха първите мерки срещу кризата, а в момента се предлагат втори пакет от мерки и са набелязани такива в дългосрочен план. Асен Василев прогнозира, че конфликтът в Украйна ще продължи поне 4-5 години, но нямало да има драстично обедняване, което означава военна икономика. В България ли живее този министър, защото за всички нас реалността е различна“, настоя депутатът от ДПС.

По думите му в условията на тази повсеместна криза няма никакво подпомагане за социално слабите наши съграждани, на пенсионерите, липсва стратегия за управлението на икономиката по сектори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
ДПС мафия преди 1 година
ДПС е най-старата мафия в БГ!
23
1
 
2
 
! Отговори
esko преди 1 година
Що, на Доган интересите какви са? Боже господи!
22
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
Още нищо не сте видели.само да свърши войната и пашилъка свършва!!!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези пак не разбраха! Те за това са там - заради частни бизнес интереси! Досега е били се така!
20
2
 
2
 
! Отговори
Ерджан преди 1 година
Накъдедайъ,от къде стана милиардер твоя началник,който дойде от с.Дръндар делиорманско,беден и гладен като църковна мишка? Затвори си плювалника,защо сте *** до козирката.
19
2
 
1
 
! Отговори
Мехмед преди 1 година
А дневния ред на ДПС с какво е зает? С благото на Пеевски и полу рома Доган да е осигурен с алкохол.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма значение в момента са прави дпс да се обединим срещу шепата мошеници. Какво като намаляват ддс то , в белгия отдавна го намалиха но инфлацята изяде намалението ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАХАЙТЕ СЕ
17
2
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 1 година
Вън
16
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Всички знаем къде е болката на ДПС! Че за да ползваш данъчни облекчения като помощ трябва да си на трудов догов, а цоциално слабите електорати на ДПС не работят, те само цоцат цоциал! Това им е болката! Че помощите са насочени към данъкоплатци, а не за развъждане на още цоциално слаби биоединици!
15
5
 
5
 
! Отговори
Значи преди 1 година
А дневният ред а герб+дпс беше свързан само с обществени интереси. Ти да видиш!
14
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
В България няма социално слаби, а мързеливи! И когато има правителство което врътне кранчето на родата ви от маалите ще има пари за много неща! Никои не е виновен на родата ви, че не ходят на училище и се плодят на по 12 години! Да ходят да работят! И реформа в социалната система! Ако не си плащал данъци да нямаш право на никакви помощи! А не като вас, да се правят програми за развъждане на социално слаби!
13
5
 
8
 
! Отговори
Красен преди 1 година
Дневният ред на кабинета на Просто Киро и Асен е свързан с бизнес интересите на престъпници-олигарси като Иво Прокопиев и Васил Божков!
12
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
а вие нямате интереси с колко мандата сте в нс няма ли мандатност за вас
11
4
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
"Крадецът вика - дръжте крадеца" :) :) :)___Партията дпс- пример за корупция в България обвинява правителството в корупция, това правителство, което я отстрани от държавната хранилка за пръв път от много години !!!
10
8
 
7
 
! Отговори
Да ,когато преди 1 година
Не е свързан с частните интереси на ДПС,значи не става.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това всички го знаем дайте нещо ново
8
9
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
дпс е свързано с грабежите на ОПГ герП, затова и негодуват срещу кабинета , който за пръв път от много правителства изключи достъпа на тази престпъна партия от държавната хранилка !!!
7
8
 
10
 
! Отговори
Спиров преди 1 година
А вашият дневен ред кога е бил свързан с интересите на обществото?
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народите откриват измамата и дисфункциите: Фалшифицирани избори, безмилостно разрушаване на нашата Конституция и нашите институции от банда разбойници. Вече няма върховенство на закона и дори поквареното от "змийското братство" правосъдие се оказва враг на народа и гражданина. Доброволното унищожаване на икономиката с цел обедняване и гладуване на населението, продажбата на нашето наследство и нашите цъфтящи индустриии, прекомерната власт дадена на частни консултантски фирми, които като лешояди се тъпчат от трупа , в който се превърна нашата страна, но и от други страни на блока на НАТО, исти
5
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турците много ги е яд, че няма да раздават те парите по плана, за да напълнят с пари обръчите от фирми на Доган.