Експерти: Радев поддържа двоен интерфейс

Коментар за отношението на западни медии
22 май 2022 21:47, Росен Стойчев
30
Експерти: Радев поддържа двоен интерфейс
Снимка: НОВА

Малко преди посещението в Германия на българския президент Румен Радев, германското издание „Дойче веле" излезе със статия, озаглавена „Двете лица на Румен Радев”.

Още по темата
В нея се говори за това, че държавният глава е прозападен навън, а проруски за вътрешна употреба. От Президентството излязоха с опровержение и искане за право на отговор. Пред Нова Тв Цветеслава Гълъбова, която оглавяваше инициативния комитет на Румен Радев и социалния антрополог доц. Харалан Александров коментираха темата.

„За мен възникват няколко въпроса. Защо една публична медия с безспорен авторитет прави това нещо в навечерието на пристигането на Радев  в Германия? За толкова години не се разбра той „дългата ръка на Путин ли е в България. Смятам, че повeдението на един държавник от неговия ранг трябва да бъде пластично. Моята лична хипотеза е, че това е свързано с проблема със Северна Македония", заяви Гълъбова.

„Няма нищо опасно в пътуването на президента. Става въпрос за рутинно посещение, част от протоколната дейност на Президентството. Общество по ред исторически и културни причини под условие приема неговата прозападност. В условия на радикализация всеки лидер е принуден малко или много да поддържа двоен интерфейс”, каза Александров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Дойче Веле" много точно са го преценили. Така си е.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
двоен интерфейс?!?!?! хахахахахахаха....
14
1
 
2
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 1 година
Това са откровени лъжи!РУМЕН РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!Не е български не е руски а НАТОВСКИ! Като стане напечено обръща палачинката защото знае че 84 % от българите обичат Русия и се възползва от това когато трябва!Той е и масон което показва че е скъсал връзка с вяра, народност, и чест!
13
1
 
4
 
! Отговори
лъсна радев преди 1 година
Червения *** на Радев лъсна! :)))
12
5
 
1
 
! Отговори
L. преди 1 година
За хиляден път ви казвам, че Радев е американска инсталация. Че те го направиха през БСП беше гениален ход. За стратези и анализатори ги признавам.
11
0
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 1 година
Все пак беше издигнат от БСП. Партията подкрепяща путинизма и болшевизацията по света. Бореща се срещу световния империализъм
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска да е интересен. Все пак в политиката влезе с благословията на Решетников, а България без парите и пазарите на запада ще крета.
9
1
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Разбира се, че Радев е двуличник и разбира се, че тук германците са прави..Проблемът е, че Радев няма само две лица, а множество такива. Като прибавим и маските, зад които се крие, броят на лицата му нараства многократно..И тук германците не са прави, не са успяли да стигнат до мимикрията на същността на Радев..Както всяко БСП, Радев се върти в своя опустошен свят без мозък, без смисъл..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двоен интерфейс?!? По-какво е експерт "експертът" че е изтърсил такава безсмилица?!?
7
6
 
14
 
! Отговори
светът си го знае преди 1 година
Щом министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин , който бе на посещение в България преди месец не пожела да се срещне с нашия пишман "главнокомндващ" , красноречиво говори на кой е мюре и говорител другаря РадеФ !!!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германци написали са точно и ясно как кой защо НАЙ после и Европа прозря какво е истинското положение тук
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
румбата създаде проекта ПП но те се обърнаха на 180 градуса и го изпортиха,за това той сега създаде нов проект Стефан Янев.Румбата е проводник на интересите на Кремъл в България!
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рундьо си е путинист.Скрита лимонка!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румен Сертификатов Радев - това е истинското му лице.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжа ли е ?
1
1
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Защо само с две думи сте се опитали да ни кажете какво казало Дойче веле?? Пуснете цялата статия срещу, която два пъти възразявате, без читателите да знаем за какво става дума.