Милен Михов: Премиерът се държи като изпълнителен ученик

Албания трябва да тръгне самостоятелно към ЕС
27 май 2022 23:40, Росен Стойчев
29
Милен Михов: Премиерът се държи като изпълнителен ученик

"Мисля, че е по-достоверно Албания да тръгне самостоятелно по пътя към Европа. Нещо, което България отдавна е заявила и което изрично е посочено в декларацията на българския парламент и рамковата позиция на правителството от 2019 година.
Още по темата
Позиции, които формално са потвърдени от сега управляващото мнозинство. Трудно можем да кажем, че ни управлява коалиция. По-скоро една насипна торба лъжи се опитва да ни управлява или просто стои на власт", коментира доц. Милен Михов от ВМРО пред Bulgaria ON AIR.

Според него премиерът Кирил Петков е бил посрещнат унизително в Битоля. Той изтъкна, че премиерът се държи като изпълнителен ученик.

"Много трудно ще бъде на президента Радев да свика по същата тема нов консултативен съвет, защото той ще трябва да обясни какво се е променило, за да се свика отново. Радев е в основата или един от главните творци на позицията от 2019 година. Темата Македония и Македонският въпрос са толкова важни и значими, че те наистина могат да свалят българското правителство, но причината няма да е в темата, а в глупостта и некадърността на част от управляващите, готови да жертват националния интерес само и само да стоят колкото се може по-дълго на власт", обясни доц. Михов пред Bulgaria ON AIR.

" Факт е бягането от обществения дебат. Скриването на промяната зад дебелите врати на Министерския съвет. Скриването от неудобните въпроси и скриването от този важен проблем, който касае всички българи - какво се промени. Ескалацията на антибългарската кампания е в своя апогей. ВМРО е за приемането на РСМ в ЕС, но пътят към ЕС трябва да бъде път на приятелство и добросъседство", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Колко точно го е казал Милен Михов:"Една насипна торба с лъжи се опитва да ни управлява" Това определение по-скоро клони към дипломатичния изказ , отколкото към директно ( макар и грозно) определение на управлението.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно затваряне на границите с македония и сърбия,предатели
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много руска водка пиете.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харвардски мошеници, лъжци и предатели!
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аууу, въпреки плюенето и иниженията това правителство започна активно да разчупва дтарите муцуни. Да видим до къде ще стигне, недоволните са много защото хранилката я няма вече
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е, България трябва да настоява за отделянето на Албания от РСМ. Иначе има да чакат още 50 години, докато узреят кратуните на античките.
17
0
 
5
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Аз вас всички ще оправя!С Джеймс Дж. О'Брайън(Джордж С. Паркър )ще предпродам и Бруклинския мост,и Турски поток,и вас!
16
2
 
20
 
! Отговори
Зори преди 1 година
Американското протеже просто Киро - Оставка и то веднага.
15
6
 
9
 
! Отговори
Бау преди 1 година
Ето, този патриотар бе в едно телевизионно студио, на така наречените ,,водещи" телевизии и много приятно с него бяха сина му, около 20 годишен младеж и дъщеричката, 14-15 годишна! Но! Понеже патриотарите настояват за връщане на казармата, водещата пита момчето какво мисли по въпроса - Твърдо ,,Не", отговори синът на този екземпляр с вид на водач на стадо! Пита момичето какво знае за Гоце Делчев - Нищо! Иначе патриотарите все за Македония се загрижили и как да вкарат чуждите деца в казармата....
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е само в Битоля, Кирцата къде ли не се изложи?!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не беше ли уволнен от ВТУ за уронване престижа на университета, за измами и като помощник-ректор на ВТУ в периода 2007-2015 г. е отговорен за фактическия фалит на Университета (над 6 милиона дълг).
12
2
 
19
 
! Отговори
от лозето преди 1 година
кирчу се държи като ученик на бригада , не знае от къде да почне да бере :)
11
5
 
21
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Киро Лъжата се държи като треторазряден клоун.
10
6
 
7
 
! Отговори
Всеки преди 1 година
Народ си заслужава управниците. Катарзиса за нас българите за съжаление е войната. Не украинската. С комунистите. Радев, Борисов, БСП, ДБ, ДПС, Патриоти всякакви, Трифонов, Сидеров, Възраждане, и темподобни продажби м.ъ.ши!
9
17
 
9
 
! Отговори
Македония преди 1 година
В ЕС. Това е българския интерес. Друго решение е слугинаж на путинова Русия. За 77 год. не сме мръдна ли от комунизма и милиметър. Македония е в пъти по европейска от проруската територия България. Умници, къде ни е закона эа лустрацията. 93 милиарда депозити и колко бюджет??? Кой ни възприема на сериозно?!
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамувам се, че съм българин, заради управляващите и заради правосъдието в България.
7
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Премиерът се държи като европейски премиер и отказва да създава спънки на Македония за ЕС заради някакъв измислен от ВМРО проблем. Така и трябва!
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в България измамници могат да ги дават по телевизията и другите медии.Уволнен от Университет дава съвети и мнение.Докога ще сте в зимен сън братя Българи?Докоха ще давате възможност на подобни психопати думата.Докога ще Ви манипулират корумпирани ченгета?
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какъв е по-точно проблемът на България със С.Македония?! Или е отново изкуствено създаден етнически проблем дирижиран от Русия, за да дестабилизират и разделят народа!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не Ви бръсне за слива.ВМРО няколко пъти с лъжи стигнаха до парламента.Този път няма да се получи.Само някой глупав може да се върже на подобни.На никой Македония с нищо не може да му повлияе в България,дали е в ЕС или извън ЕС.Всичкомзависи от крадливите и лъжливите политици,като тези от ВМРО.Дано с закон им забраните да съществуват.Продажници проклети.