Каракачанов: Украйна няма да победи Русия, ако НАТО не участва във войната

"Нямаме интерес РСМ да влезе в ЕС и да започне конфликт от изгодни позиции за нея"
28 май 2022 21:25, Красимир Ангелов
180

Готви ли се национално предателство за ветото на РСМ за ЕС?

"Разбира се, настоящият министър-председател въпреки съпротивата на обществото, говори откровени неистини. Имало напредък. Какъв напредък има, като историческата комисия не се е събирала. Събра се веднъж и следващото ѝ заседание е насочено за септември. Генчовска е много права, че има две външни политики, защото вече има документи, в които е видно, че министър-председателят в Брюксел говори едно, а в България говори друго. Ангажиментите, които поема пред Брюксел и пред Вашингтон, нямат нищо общо с българския национален интерес", заяви почетният председател на ВМРО и бивш военен министър Красимир Каракачанов в студиото на "Опорни хора".

"Факт е, че се опитва до последно да промени българската позиция, при положение, че няма грам напредък в отношенията", заяви още той.

Под думите му вероятно ще чуем изтъркания рефрен - ето войната в Украйна, руските агресори ще нападнат Македония.

"Това е пълна глупост. Македония е член на НАТО. Путин може да иска всичко, но най-малкото, което иска е война с НАТО", допълни Каракачанов.  

"Ние имаме интерес Македония да влезе в Европейския съюз, но нямаме интерес в него да влезе една държава, която изгражда своята идентичност с омраза към България. Нямаме интерес тази политика да влезе в Европейския съюз и да започне конфликта от други позиции - по-изгодни за нея", коментира бившият военен министър пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че да купуваш руска газ чрез посредник, за да плащаш 35% по-скъпо, е чиста далавера, когато правиш на гърба на хората печалба.

Неговото мнение е, че Зеленски е от старото поколение политици.

"Той не е от тези, които се подмазват и нагаждат към силния. Както преди се навеждаха и нагаждаха пред Москва, сега се навеждат пред Вашингтон. Ако НАТО не участва във войната с Русия, Украйна никога няма да победи. В момента Русия воюва в Украйна само с професионалната си армия, около 250 хил. човека, а Украйна е мобилизирала всичко. Въпросът е какво иска Европа. Иска да има мир, за да може европейската икономика да се възстановява или желае да унищожи руската икономика", заключи Красимир Каракачанов.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-противен човек от този не съм виждал.Надявам се да не видя.Има един депутата от ИТН с подобна противна визия.Не ми е ясно,защо медиите избират да ги показват постоянно.Аз заради този и онзи противен тип хора никога няма да повярвам на тези две партии.
115
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радио Москва в Български ефир.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е причината за омразата между Македония и България.Продажник
113
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО е отбранителен съюз, който се отбранява, като помпа с оръжие Украйна в последните 10 години. Страшна отбранителна стратегия! В последно време има заплаха от Папуа Нова Гвинея и НАТО ще се отбранява, като доставя оръжие и инструктори на Индонезия, например.
112
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каракачанов миналата седмица тайно се срещна с Митрофанова в клуба на улица Шипка. Какво са си говорели може да предположите по изказването му днес. На срещата е присъствал и заместник председател на "Възраждане".
111
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама как всички *** под_логи лъснахте, другарю кюфте! Целокупно пречите да помогнем на държавно ниво на нападнатия, за да отблъсне наглите ор-ки, но все пак има тищо положително - поведението на Украйна помогна ясно да се види кой лелее за масковското блато в политическото ни пространство. Путин вече загуби тази война, колкото и да ревете, и руснаците сами са си виновни - само с демонстрации на сила не става, трябва и акъл. Руската мечка - най-окаяната мечка в целия свят.
110
7
 
8
 
! Отговори
Този гллупак преди 1 година
още не е разбрал НАТО каква организация, а беше министър на "войната" ? НАТО е създадена за защита на страните които са нейни членки, тя няма нападателни функции, а Украйна не е член на НАТО, затова и НАТО не я защитава, а държавите могат да помагат на Украйна с каквото решат ! Още един ббезхаберник като Тиквата се изказа за да покаже колко е глуппав !
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Руска газ" или "руски газ" хайде списващите поне проверете в правописния речник как се пише правилно, иначе е супер непрофесионално и неграмотно, май е природен газ...
108
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ ДРАЗНЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ НЕ ИМ ХВЪРЛЯЙТЕ ХРАНА
107
5
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Според Каракачанов българите в чужбина не са умни, само милиционерите в България са умни защото ги храним даром, от което те много поумняват.
106
3
 
12
 
! Отговори
Пеесе песос преди 1 година
Боже Каракачнката бил титан на военната наука. Евала ти бате. Сам нямаше да се сетя хаха. То и НАТО ако се намеси и ако Путин повика китайци, корейци, иранци и талибани и не се знае кой кого.
105
14
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Почне ли някой политик да говори са мир в Украйна, то значи иска Украйна да капитулира и мирът да стане по условията на Путин. И никой не повдига въпроса дали Путин ще се спре със заграбеното или този "мир" само ще засили апетита му. Веднъж агент на ДС винаги верен на Русия! Агент Иван ги знае тези работи!
104
1
 
7
 
! Отговори
Била Воевода преди 1 година
Я се погледни, да не си "окапал" панталона отпред....
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАРАКАЧАНОВ Е УМЕН КАТО МИЛИЦИОНЕР В ОТПУСК
102
3
 
7
 
! Отговори
Не на тоя преди 1 година
1. Представя се за привърженик на Украйна,а следва заповеди на Москва.2. Представя се за истински българин,а на потомците на българите в Македония и Русия и Молдова,вземаше безкрупулно парите...3. Кой подкрепяше толкова години Тиквата...и за 3 милиарда подарени на Русия и Сърбия, за повсеместната корупция,за гиганта на юридическата мисъл...ченге недоносче-Гешеф, за хвърлени в затвора,ако не си дадат бизнесът? Кой,бе мутро? Кой?
101
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама отивай ти да учавстваш във войната, бе ***. Не те знам на колко годин си, ама няма значение. Отивай натовецо. Лети на ф-16 и бомбардирай злите руснаци. Кво само развиваш теории.
100
17
 
10
 
! Отговори
***** преди 1 година
И Кандеца и тоя освинен пишман националист са от едно предателско котило !!!
99
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно се вижда ,че за тази война има дълга подготовка от страна на Украйна срещу Русия. Украйна е най подготвената военно без да е член на НАТО , от всички други натовски държави. Украинците трябвало да се замислят накъде ги водят. ... Към кланицата.......
98
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.
97
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Додека България е во ЕС не сакаме да сме во ЕС.Со Путинисти не сакаме во ЕС.Ние Вулагари ви ЕС не сакаме.