Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов

ИТН: Няма да подкрепим правителство с ГЕРБ и ДПС
Обновена: 26 юни 2022 13:51 | 26 юни 2022 13:16, Йоана Цонева
206
Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов
Снимка: БГНЕС

Ние категорично няма да подкрепим правителство, в което са ГЕРБ и ДПС, но те вече си имат мнозинство. Това заяви съпредседателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на срещата на депутати и експерти на партията с граждани, която се проведе в събота в Стара Загора.

"Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана няколко месеца какво ще последва, ако продължават по този начин. Те или са глухи, или не мислят... Единствената разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов е, че единият е малко по-образован. В манталитета им няма никаква разлика - и при двамата доминира Аз-ът. За наш ужас Кирил Петков се превърна в по-добре образован Бойко Борисов, но със същия отвратителен манталитет. Страшен проблем е министър-председателят да е въртелив като вентилатор", каза той пред БНР.

Депутатът допълни, че ще  се водят разговори с досегашните партньори за ново правителство при ясни правила и ангажименти, но "не на всяка цена".

Още по темата
Според него "мъжкото и достойното поведение" е, след като си загубил коалиционен партньор, отиваш или на избори, или търсиш сам доверие в този парламент.

"Те са вкопчени във властта. Кицата се е запънал на вратата на Министерски съвет като анимационен герой".

В предаването "Неделя 150" Йорданов допълни, че Външно министерство и Теодора Генчовска не са били съгласни с френското председателство за Северна Македония:

"Външно е изпълнител и се опира на официалната позиция на страната. Но след това се появява Кирил Петков, който е поел ангажимент до края на френското председателство. И го пробутва през парламента, нарушавайки Конституцията, защото поиска всички материали да влизат в комисията по външна политика. ГЕРБ му паднаха на гюме и те вкараха предложението в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Точно пък Киро образован... Явно Харвард е доста пропаднал университет.
120
0
 
0
 
! Отговори
Вера преди 1 година
Имахте шанс 2 пъти да направите нещо и ****те всичко. Нямате шанс да участвате в каквото и да е било вече.
119
0
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 година
Изпълзяли два пл,ъха от небитието,Тошко и Киро и почнали да си ги мерят с Бойко Борисов?!Леле,леле?!Добре,че има л,умпени и машинките на Мадуро натикани насила в изборния процес на ужким най бедната,но пък най развитата в електронно отношение нация,та да им се чуят именцата на двата и,диота,несресания и гелосания!!Киро е толкова премиер колкото аз съм ватман?А аз не съм ватман и никога няма да бъда!!Всичко това го дължим на БКП,БСП и производните и!ГЕРБ били стари и корумпирани,а БСП са пеленаче
118
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро е умен, но до тук:- самовлюбен, не знам иска ли да бори мафията, но и той май има"приятели", няма управленски опит, дава го русофоб- по точно и американофил(това не е народа)! Чао!
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С ти се оказа едно го.но! 100 процента!
116
2
 
4
 
! Отговори
Пак на улицата преди 1 година
А ТИ СЕ ПРЕВЪРНА В БРЪЩОЛЕВЕЩА *** НА СЛАВИ !!
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков - образован, образован, колко да е образован - с бакалавърска степен от Ванкувър и КУРС, не магистратура, в Харвард. Борисов необразован, ама с докторска степен, е докторска степен от ВИФ, ама докторска степен! Да не говорим за образованието на Славчо Простодолски - и един баклавар не стана в НМА, а колко лъжи, колко професори в оркестъра му?
114
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
че кой ще членува заедно с ДПС в европейската партия на либералите Простото кире , затова предаде ветото , да останете под чертатата па си членувайте , забрана на соросидите
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е то се вида кой гласува за падане на ветото , националните предатели нямат място не само в парламента , в българия нямат място
112
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко ти питаш ли Славчо кога да ходиш до тоалетна!А депутатите ти и за това ли питат? Ти защо гласува за предложението на ГЕРБ за оставка на правителството? Вие с Бойко нямате равни по акъл!Лошото е че си играете с цял народ на иде ми дойде ми!!! Ако искам избори е за да ви махнем от там , където ви пратихме да вършите работа за хората , а не нарцистичният ти лидер да казва на него какво му се щяло или нещяло, ако не е готов за политик да не се беше захванал!!
111
3
 
7
 
! Отговори
Слави... преди 1 година
...на тати депесарчето...браво...браво - добре съм те научил!
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко *** по- умен от това няма на къде!Ама и ти не си много умен ! Как пък се целуваме на прошляци!!!
109
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъшност не ме интересива Слави как се премества а как унищожожава България гладивайки заедно с ДПС е тая ТВ 7/8 не съм гледал няма и да гледам Смятам че чувствашите се българи също няма да я гледат а че изпадна от парламента и далаверата е ясно Край Слави до тук беше Стой си в покоите спокойноПриятни сънища идано да сънуваш убити от турците
108
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е хаджи Слави може би вечеря с Доган
107
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как изглежда една много, много, много излъгана майммуна?
106
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко беше използван от Борисов и захвърлен. Използва го, за да свали правителството, като му обеща да не дава Македонията на Макрон. И след 2 дни даде Македонията на Макрон.
105
0
 
8
 
! Отговори
хахахаха преди 1 година
С какво е по образован,не разбрах???
104
3
 
6
 
! Отговори
Българи! преди 1 година
Противната мутра на снимката, знаков чалгар и лакей на учиндолския инвалид, който не може без чужда помощ да си премести *** от дивана, бил "български политик", че и "депутат"! Не ви ли побиват тръпки, българи?! Не ви ли се иска да крещите от ярост, от обида и от болка за подигравката с вас, наречена ИТН В ИТН Има Такива Наглеци! Хаджитошков е първият, след него са Джебчията Балабана и дългоносата учиндолска Митева слугиня! Тя също така е и "библиоеткарка"!
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти се превърна в маймунка остригана нула номер, играеща на чалгаджията по гъдулката!
102
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ристо, съчувствам ти и те съжалявам, но Киро е арогантна и безочлива личност, която си въобразява, че България е колония, в която всеки просметикански или прогермански настроен екземпляр може да прави каквото си поиска. Двамата с А.Василев да си ходят, докато не са фалирали държавата. А вие, дето се пишете политици, се оправяйте с ГЕРБ. Б.Б. трябва да последва участта на двамата. Иначе за какво сте политици - да стоите по 12-30 години в НС ли? Ай сиктир!