Йорданов: Кирил Петков е Борисов, но малко по-добре образован

Василев не е добър финансов министър, но поне си държи на думата, заяви той
27 юни 2022 18:57, Нели Христова
68
Йорданов: Кирил Петков е Борисов, но малко по-добре образован
Снимка: БГНЕС

 Асен Василев не е такъв брутален лъжец, какъвто е Кирил Петков. Василев не е добър финансов министър, но поне си държи на думата. Това заяви по бТВ председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Той определи като просташко поведението на „Продължаваме промяната“, които не отидоха на днешните консултации при държавния глава.

„Естествено, че утре ще отидем на консултации. Това е нормална процедура. Никой досега в най-новата ни история не си е позволявал да не отиде. Никой не си е позволявал такова просташко поведение“, заяви Йорданов, имайки предвид стореното от партията на Петков.

Според Йорданов е все по-малко вероятно в този парламент да се сформира работеща коалиция и причината за това е поведението на ПП.

„Като гледам поведението на ПП, е все по-малко вероятно да има правителство“, каза той и подчерта, че е време да се сложи точка на „абсурдните спекулации“, че ще има коалиция или правителство, в което ИТН ще бъдат заедно с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“. Като мотив за такова управление се сочеше гласуването на вот на недоверие на кабинета „Петков“ от всички тези партии в сряда.

Тошко Йорданов сподели, че има ужасни впечатление от Кирил Петков, който само за 6 месеца „се е влюбил във властта“. "Кирил Петков е Борисов, но малко по-добре образован", заяви той.

Помолен да сравни Петков и Василев, той каза: „Асен Василев не е такъв брутален лъжец, какъвто е Кирил Петков. Василев не е добър финансов министър, но поне си държи на думата“.

Председателят на ПГ на ИТН отрече Слави Трифонов да го е контролирал по телефона.

„Много пъти председателят на НС е изпадал в унизителното положение да чака Лена Бориславова да му се обади какво да прави“, каза Йорданов, имайки предвид сваления Никола Минчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков е чел и втори и трети том на "Винету". Борисов само първи.
42
0
 
1
 
! Отговори
Цветаров преди 1 година
Днес тоя бил на интервю при Цветанка Ризова. Връщам се от работа и баба ми / на 85г./ ме пита от далече. А бе Ванко ,тоя Тошко Йорданов какво работи?? Депутат е казвам, а тя учудена, ама той и за увчерин ни става !!!
41
0
 
1
 
! Отговори
Коя е....? преди 1 година
Абе, чалгар Хаджитошко, коя е "хубавицата" зад теб на зам-председателския стол? Да не би да е онази ваша "активистка", която се качи в джипката на сикаджията и вие я изгонихте! Ти дори обяви една крита от банкянския й господар тайна, че е съдружничка на свиреп косовски наркобос и трафикант на оръжие! Да, ама се оказа, че авера на "хубавицата" бил авер и на Таки, а Таки пък на Сактия, той те насви и ти й се извини, нали? Ега ти резила бе, чалгар Хаджитошко! Че много лесно се отмяташ!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ТъйОлигарха Прокопиев, на толкова куц и *** кон до сега не е залагал!
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, Кирчо, Асенчо, Бойко един дол дренки...някои по-кисели други по-съсухрени!
38
1
 
0
 
! Отговори
Тъй преди 1 година
Не с дипломната, а с парите на Прокопиев стана премиер.
37
2
 
1
 
! Отговори
Подбор преди 1 година
Киро е учил за секретарка. Избра си Лена и Калина за такива.
36
0
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Тоя макак кой го пусна в Парламента !!!
35
1
 
3
 
! Отговори
Хаджитошков! преди 1 година
Кирил Петков беше посрещнат с овации от хиляди българи, а теб, Чалгар и ***, те освиркаха, обиждаха те с грозни думи, замеряха те с бутилки и показаха омразата си към жалката ти особа на санитар на Сакатия ти "лидер", който не успя да изпълни нито една заповед на началника ви от сараите и затова побесня, и свали Кирил Петков! Нищо, Господ скоро ще го свали него, но всъщност омерзението и презрението на цял народ вече ви свали, особено теб, Джебчията Балабана и "библиотекарката"
34
2
 
1
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Ами, аз ясно го бех написал, преди 6 месеца: ПП$Кокалиция+ "Борисов 4", но без Бойко;))) Сега тази линия се опитва д абъде продължена с премахцване на Бопйко то собствената му партия, един вид кадифен демон-крадски пуч, който да разпадне ГЕРБ и да даде депутати на ПП$Кокалиция;)))
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как беше? Не е важно да си як, важно е да си пустиняк
32
4
 
4
 
! Отговори
не сте наясно преди 1 година
За образованието - безспорно ББ е мнооого над, защото има докторска степен по психология (3 години над висше образование) - справка https://ras.nacid.bg/ знаем го още като беше кмет на София от 2009 г. това - от сайта на ВАК. Това не са ти някакви платени курсчета, където и да са - които са с реферерати и струват парички - купен сертификат (дипломи за курсове не дават). Не сме видели никакъв документ за образованието му, така че туй е поредната лъжа на мургавото ни прем.ерче в оставка.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трифонов пък показа, че е най малкото смотан. Тези от ИТН едва ли някой може да ги вземе на сериозно вече. Кой ги хване, ще ги трича. И да им обещае нещо няма да го изпълнява понеже знае, че са глупаво импулсивни.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
квооо,много по-*** е.
29
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светлинни години по_образован,семеен, с три деца. А бе въобще го бие по всичко _ езици владее. А тиквун само ни излага по света
28
3
 
1
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Абе ей ,ти с плоския мозък и уличен език, дето не ти вдява главата нищо от политика и управление на държава,оценки ли ще даваш бе?Ти и Киро имате еднакво ниво за управление на държава,само че Киро е завършил курсове в Харвард.Иначе еднакво се пенявите и лъжете.Аре бегай у Левски 2 и си трай
27
6
 
4
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
Поне Петков не е любовница на Свинеевски за разлика от Славуца и Тошан.
26
4
 
5
 
! Отговори
Кой е Петков преди 1 година
Петков става 2017 г. директор на партия Да Турция (бивша Да Бг или ДБГ) а в 2021 г. водач на листа на партия ПП . Не може случане човек първо да стане между диркеторите на ДБ. Явно е поставено лице на мафията и САЩ.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЗ ПЪК МИСЛЕХ ЧЕ ОТ БОРИСОВ ПО-ОБРАЗОВАН НЯМА...
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко е Волен но не толкова образован