Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме

Премиерът е подал оставка сутринта
27 юни 2022 18:00, Нели Христова
236
Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. Това съобщи във Facebook профила си премиерът Кирил Петков преди минути.

Още по темата

Ето какво написа още той в мрежата:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че правителството на Кирил Петков падна на 22 юни след гласуван вот на недоверие миналата седмица, внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС, заради провала във финансова-икономическата политика. "За" оставката на кабинета бяха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше въздържали си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме България без кировци и без асеновци!
176
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме България, чийто премиер не е празнодумец, лаладжия и лъжец на едро.
175
0
 
4
 
! Отговори
Елена преди 1 година
Престанете да го пращате тоя лъжец в Канада,защото всеки който се е отказал от канадското си гражданство няма право да кандидатства повече .Такива -*** ми дойди ми там ги няма,камо ли да лъжеш ,че нямаш двойно гражданство и да те направят Мин.председател.Киро си е мошеник и добре знае,че номерата му ще минат в тая пълна анархия в България.
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз ако реално имаше намерение да се бори с мафията нямаше да го оставят въобще да влезе в парламента камо ли пък да бъде първа политическа сила. Тез да ги разправя на друг..
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това го каза Константинов от Възраждане
172
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същият като Боби Михайлов заради когото футболът ни се разлага вече с години. И двамата са откровенно некадърни обаче драпат за кокала. Кирето добре че го разобличиха рано рано, че кой знае какви поразии щеше да направи. Сега си баучи префърцунените фрази и го раздава като жертва. Жертвите обаче сме всички ние заради онея баламурници дето гласуваха за него!
171
0
 
7
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 1 година
По скоро къде да те пратим - в Софийския или в Канада?!
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искам нито руски, нито американски *** да ме управляват!
169
5
 
2
 
! Отговори
Траволта преди 1 година
Хора, още ли вярвате на Спасители? :) Замислете си малко... Нашите политици са пионки. България е колония. Наистина ли вярвате, че нещо зависи от Бойко Борисов или от Киро Петков? Ако бяха идеалисти и се опълчваха срещу световните кукловоди, щяха ли да са там? Щяха да ум ра т мистериозно в съня си или в катастрофа и на тяхно място щяха да назначат други. България е просто пешка на шахматната дъска. Моля, не се хабете излишно. Не се вживявайте. Вие сте слуги. Киро и Боко също са слуги.
168
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следващите избори ще бъдат не референдум, а тест за Сиела, дали ще се опита да нагоди резултат с машините. Да не забравяме къде е работила преди Лена.
167
2
 
5
 
! Отговори
Зън преди 1 година
Ето точно за това говорих. В България интелигентните и възпитаните ги имат за меки китки и п3дали, подиграват се , злословят, измислят прякори, Кокорчи, Про100 Киро,то даже не ги измислят те , измислят ги разни фалшиво-патриоти и после вие ги повтарят като папагали , защото ви е трудно да си напънете мозъците, за да мислите вие.Заради това българите ще си останем втора ръка хора , не защото несправедливо ни третират така западняците, а защото ние сме си втора ръка хора, колкото и да ви дразни :)
166
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ай, откога чакаме реферундум за ЕС и НАТО.
165
1
 
4
 
! Отговори
червените тикви преди 1 година
ти толкова престъпления направи и толкова скандали надроби само за няколко месеца, че показа какъв измамник си. никой няма да гласува за тебе само ***. а това как те изцака чалгаджията показа колко не си в час с нещата. така че не ми обяснявай кое какво е а ЧАОО бегай си в канадааа
164
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
"...и наруши отново Конституцията бай ви Киро."==>>Бай ви Киро е стар, пекан, нарушител на Конституцията. За него да наруши закона е все едно да каже Добър ден или да разтегне гумената си усмивка.
163
0
 
5
 
! Отговори
отТЪПпоТЪП преди 1 година
СЕГА ДА ОПИТАМЕ С АЗИС ИЛИ СОФКА? СЛЕД ВОЛЕН, ЯНЕ, БАРЕКОВ, МАЯ, КАПОН, БАБИКЯН, И НАШ КИРО .... ИЛИ С НЕКОЙ ОЩЕ ПО ***!
162
0
 
3
 
! Отговори
pe преди 1 година
защо триете бе
161
1
 
3
 
! Отговори
Ввв преди 1 година
Какъв референдум за какво представител и прокси на една група олигарси нарекли се беси бели и "чисти" наричат други мафиоти. Та въпроса дали всичките не са затънали в л*ната до шия. Но поне ГЕРБ е много по способна да управлява от тези некъдърници
160
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зънти да не си на ко-*** любовник или Лорер и на теб е изсипал едни милиони за иновации демек си от мазните крадци
159
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дребнопишковите тролчета от ПП да не се обаждат!!!!!!!
158
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире хубаво е да си пиеш хапчетата. Народа се произнесе вече, ама нещо главата май не те слуша:)))))))))))))))))))