Делян Добрев иска истината, защо горивата доближават 4 лв.?

Предлага решения
30 юни 2022 15:12, Росен Стойчев
58
Делян Добрев иска истината, защо горивата доближават 4 лв.?
Снимка: БГНЕС

"Някой прикрива истината за горивата. Вече 4 месеца нито правителството, нито парламентът се интересуват от темата за високите цени на горивата. От един месец искаме да се създаде временна комисия. Вчера искахме да се извика шефът на ДАНС, за да разберем къде отива този лев.

Още по темата
Докато протестираме в последния един месец в парламента, разликата вече стана 1,20 лв. Горивото наближава 4 лева", заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред БНТ.

Протестен флашмоб на една от столичните бензиностанции, организиран от депутати от ГЕРБ и представители на младежката организация на партията. Темата е високите цени на горивата.

Предложи, ако купуваме руски петрол, да му бъде сложено мито, защото тогава парите ще влизат в бюджета и ще се връщат на хората.

Припомни, че при цена от 3 лв. управляващите "залъгваха" хората с едни 25 стотинки, но оттогава цената на бензина скочи на 4 лв. Подчерта, че разходите за производството на горивото не са се променили и попита защо горивата продължават да растат и кой има интерес от това?

Делян Добрев допълни, че това, което може да се направи, е помощта за горивата да не е 25 ст.

"Нека да е 1 лев, но да е за тези, които имат нужда. Безпредметно е да се подпомагат хората, които по три пъти седмично ходят до морето", заяви Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Някойотиват в русия и финансират убийства на мирни укройнски жени и деца...през литаско...дъщерна фирма на Лукойл...продават на себе си...и добрев го знае...работи за копейки и ви манипулира!!!
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добрев и Бойко държат цените 4 лева чрез Празойл, за да свалят правителството. Елементарно.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лукойл на Златев дето е кум сват и тн на Бойко
36
1
 
5
 
! Отговори
Добрев преди 1 година
Ти да не си бил до сега на Боцко в чекмеджето и сега да излизаш от там. Виж на всякъде колко са горивата, не се прави на луд. Но, хубаво би било да кажеш, колко платиха Лукойл данъци на България, за 12 години назад...
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А суджук иска ли, или може да мине само с бахур?!
34
1
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Защото Бойка кадъна с разликата плаща на Путин и Ердоган за афганците които го тъпчат като тиква всяка вечер. За това ни е скъпо горивото. Защото народа плаща от джоба си за забавленията на Бойка кадъна и гербероханъмите. Затова драга ми ханъми, ни е скъпо горивото.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото нищо не направихте Нефтохим да е български, за това, ама вие много добре го знаете, нали и при вас Лукойл на плащаше нищо в държавата.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То това всички го знаят щот няма далновидност На гол тумбак чифте пищови Харвадскоамерикански
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото ГЕРБ са назначили шефа на Комисията за защита на конкуренцията. Той работи за сваляне на правителството. Стъки и Стъкитата са мобилизирани. ГЕРБ вдига цената на бензина.
30
1
 
13
 
! Отговори
хм преди 1 година
Стига сте ревали, че на запад също бил скочил бензина. На запад процентно скокът е много по-малко, отколкото у нас. На запад са въвели максималните ставки на ЕС за горива, а при нас са минималните. Ако игнорирате от крайната цена делът на акциза, у нас цените ще станат по-високи от западните. На запад купуват Брент, а ние купуваме евтиния Уралски петрол. Като вземете предвид всичко по-горе написано, пак се успокоявайте, че на запад цените били по-високи.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, нагллост в огромно количества.
28
9
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
Аз пък искам да попитам, защо в Англия, бензин и дизелово гориво са вече над 2 паунда за литър? Питам и отговор не искам. Ха ха ха.
27
0
 
7
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Ай сега да ни осветлиш и за доходите в БГ, благодаря!
26
8
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 година
дилянчо,сякаш скоро не си ходил до сергията си на пазара в Димитровград,там всищките говорят,че твоя банкянски вожд,е виновен за всичко ,и мисля че говорят истината.
25
4
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДОБРЕВ ИСТИНАТА ОТ КИРО КОКОРЧО БКП ИЦО ЛОДКАРЯТ ЧАЛГАРИТЕ ОТДАВНА Е ЗАМИНАЛА ДОБРЕВ ТУК СЕ ВИХРЯТ РАЗНИ ГУГЛЕНИ БКП ПРОФЕСОРИ ОТ 90 ГОД ФАЛИРАЛИ БАНКИТЕ ДБ ОТ БКП ПАК КОРИФЕИ ЧАЛГАРИТЕ НА СЛАВИ ДЕТО ПЕЕШЕ НА НАРУШИТЕЛЯТ НА КОНСТИТУЦИЯТА ПАРАПЕТАДЖИЯТА КОКОРИ СЪДЕН ОТ АНГЛИЙСКИ СЪД СКАРАНИ СА С ИСТИНАТА ТЕЗИ СА НА БАНИЦАТА СЕГА И ЖАДНО РЪФАТ ДОБРЕВ КЪДЕ Е ИСТИНАТА ДОБРЕВ
24
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината ти ще я кажеш Делянчо.Защо 12 години Лукойл не плащаха данъци,а вие си мълчахте?Защото Златев и Борисов играеха карти и цакаха държавата.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
28 ако ти е над 30 предлагам да е безплатен
22
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че сме пазарна икономика а не планова. Друга истина е, че Лукойл е монополист и държи складовете. Също е истина, че ГЕРБ са твърдо съпричастни към тази ситуация. Истина е, че ако имаше по евтин в бензин в ЕС щяхме някак да внасяме. Истина е, че ГЕРБ се държат като лява партия с лидер член на БКП ...и е истина че не виждаме изгода от 3 милиарда дадени за руската тръба ...всичко се плаща от данъкоплатците, не от мутрите.
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави се на луд тази герберастска пуканка - не знае ли какво е отворен пазар, тва не е планова икономика ?
20
5
 
0
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Нека колкото е по-стара колата, толкова по-евтин бензина.Ако колата ти е на 25 години, за теб цена от 1.5, ако е 15 годишна, значи си по-богат. затова за теб 2.5, ако ти е на 5 години - 3.5... Така *** ще е щастлива, ще си караш гоуф 3ти дето кади повече от *** горящ гуми за цяла зима...