Протест в София срещу съставянето на втори кабинет на ПП

Движение "Хан Кубрат" настоява за служебен кабинет и избори
Обновена: 1 юли 2022 18:25 | 1 юли 2022 18:21, Анисия Иванова
111
Протест в София срещу съставянето на втори кабинет на ПП
Снимка: БГНЕС

Недоволни граждани се бяха събрали на протест пред сградата на президентството по време на връчването на втория мандат на ПП. Движение "Хан Кубрат" настоява "Продължаваме Промяната" да върне мандата на президента Румен Радев.

Те се против съставянето на нов кабинет в този мандат и искат възможно най-бързо президентът Румен Радев да свика служебен кабинет и редовни избори.

Още по темата

Полицейски кордон е поставен пред входа на президентството.

Преди това беше осигурен коридор, през който да влязат представителите на ПП, за да получат мандат за съставяне на правителство.

Асен Василев получи от държавния глава мандата за нов кабинет и тече 7-дневният срок, в който трябва да стане ясно дали този мандат ще бъде реализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!
86
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
БСП не правиха всичкия този преврат за да си отидат така безславно - сппоред тях, те са наследниците на престола и всичко друго е лъжа и измама..Сега отново се връщат към книжните бюлетини да не би някой друг да им отнеме лиценза за преврат...Нямам думи!..Няма да помогнат протести!..Нужнк е тотална атака срещу БСП - никой не трябва да гласува повече за тези не.г.одни.ци! Демаскирайте грозното им, мошеническо лице, вървете по стъпките им и разобличавайте всички лъжи и манипулации на БСП ...
85
0
 
4
 
! Отговори
много си избирателен преди 1 година
митът Стефан Стаболон радослав е тиражиран от либерарите добър лие взима 5 заема за 7 си год управление след него е потоп , правителство след прав падат , накрая залагат бьдещи данъци като акциз на тютюн и тн за изплащане на заемите , а гоненето на опозицията а купените избори и алеко уволнява защото не иска да осъди журналист писал против правитеството
84
0
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Няма как да си в нормални отношения с някой от който си зависим. Ти си винаги от страната на зависимия, тоест няма как да поставяш условия. Ако искаш да сте равни, то трябва да имаш опции и другата страна да знае, че ако решиш ставаш от масата за преговори и отиваш в съседната сграда да преговаряш с конкурента. Но диверсификацията може да се случи само когато сме поставени в ситуация без опцията да лежим на кълката, че робовладелеца ще се смили над нас. Или отстояваш своето или си просто слуга.
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огромен протест , почти 20 човека
82
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Кънчо: ще ти го обясня просто като за русороб. В България има 3 енергоразпределителни дружества. Те са си поделили територията, реално всеки е монополист в неговия си регион, затова няма конкуренция, не се влагат пари в подновяването на мрежата и цените са все нагоре. Ако днес енергото ти вдигне цената ти искаш или не плащаш, защото няма как да станеш абонат на другия и всички те имат далавера от тази ситуация. Ти би имал полза ако когато решиш можеш да смениш доставчика, така няма да си зависим
81
0
 
1
 
! Отговори
hhmmm преди 1 година
какви са тези непълнолетни анимационни герои? Не помня да съм ги гледал по cartoon network, като бях малък
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кънчо "аз не го твърдя, а радослав твърди че сега ще се освободим от руската зависимост, така че питай него." Значи никога не сме се освобождавали от руската зависимост, м?
79
1
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Кънчо: България е имала балансирано отношение до 1944г когато падаме под съветско робство. След това сме все на каишка от СССР, дали гарантирано с поробителска армия, после с постоянно надвисналата заплаха от бързо смазване на освободителни движения като в Прага и Унгария, а после чрез гарантиране на енергийна зависимост сходна с наркоманите и спиране на всички опити за диверсификация.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 83: странно защо всички леви в Европа които подкрепят еднополовата любов са и фенове на социализма и неговите разсейки.
77
2
 
0
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
До 74 аз не го твърдя, а радослав твърди че сега ще се освободим от руската зависимост, така че питай него.България винаги е имала балансирана политика спрямо големите и на мен ми се иска да остане такава, а не тука зорлем да ни вкарват в чужди игри само и само да се подмажем на господарите от запад и да вземем пак властта, като кирчо и бойко.искам да отстояваме интереса си. Можем да сме партньори и приятели с всички.подкрепихме санкциите на ес срещу русия и изпълнихме партньорския си дълг..
76
2
 
2
 
! Отговори
до 81 преди 1 година
Целуващите *** за грантове са само и единствено либералите с розови дрешки и участници в евроатлантически прайдове.
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като прекратим дипломатическите си отношения с Русия, един корумпиран политик няма да остане в България, гаранция! Кирчо и Кокорчо няма да ви продават руски енергоносители чрез гръцки посредници, гаранция!
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 77: каза носителя на сифилис който се е заразил като е целувал мумифицирания прът на Ленин.
73
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асен Василев е измамил бившите си съдружници. Петков пък измами президента, подписвайки декларация с невярно съдържание. *** и жена си с парапета на ***. Замесен е в източване на евро пари, заедно с Минчев. Тези ли искате да ви управляват?
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като стане 500 лв парното, един от продай България няма да остане цял! Ще има да квичите след отлитащите американски самолети като афганистанци!
71
3
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 74: от Освобождението до ден днешен сме били свободни от руско влияние когато държавата е била в подем, погледни кога държавата се е развивала и е била силна и това са моментите когато руските дипломати са изгонени, а когато фалираме и сме зле е когато България е под руско влияние. За справка Стефан Стамболов и как България се разрива бурно по време на разрив на отношенията с Русия.
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десните сектанти с украинските знамена са основният развъдник на маймунска шарка у нас.
69
2
 
6
 
! Отговори
g.venov преди 1 година
До Радослав по голяма простотия не бях чел.аве пич пий си ракията и не се опитвай да разсъждаваш,не ти се отдава,жалък си...
68
5
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Кънчо, Кънченце защо си мислиш, че освобождаването от руска зависимост е автоматично американска зависимост? По твоята логика османското робство е автоматично сменено с руско робство? А защо да не можем да сме свободни? А твоето мозъче може ли да осъзнае, че мизерията е резултат от зависимостта на България към Русия защото мизерията ни държи слаби и податливи? Защо русоробите смятате свободно действие автоматично за някаква зависимост защото видиш ли било против Русия?