Каримански не вижда Петков като финансов министър

Не бил достоен за тази позиция
30
Каримански не вижда Петков като финансов министър
Снимка: БГНЕС

Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на поста финансов министър, заяви пред Нова тв депутатът от „Има такъв народ” Любомир Каримански.

Той поясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство, ако се стигне до предложение към него.

"Много е важно човек да има опит и практика в било то корпоративни финанси, било то финанси на публичния сектор или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, независимо от опаковката и от маркетинга, който сме завършили в Харвард и където и да е било, не става", каза Каримански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Любомир Каримански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
И аз "не виждам" ,какво правят хора ,като Каримански в политиката...Всъщност от него започна "озверяването на Слави и компания" ,поради причината ,че не стана тяхното и техният "кръжок- финансов" ,чрез него да успеят да "овладеят" за един продължителен период от време финансовите потоци на държавата....След ,като не реализираха първата си главна цел ИТН ,вече не е нужен"проект" на хората ,които унищожават държавата ни през последните 30 г.
26
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Каримански е за политическото сметище.Да не раздава много акъл.Ще се оправим и без "ценното" му мнение.
25
0
 
0
 
! Отговори
Off преди 1 година
Много е важно също да му предложат, щото инак няма как да откаже... Този се оказа доста *** и зъл човечец.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие и двамата не ставате за нищо карамански.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво виждат и мислят тези продажници от итн не е от голямо значение
22
2
 
5
 
! Отговори
Куримански преди 1 година
Горкият, още не може да си намери място, че не го направиха шеф на БНБ. Гледам го, върти се като пумпал из народното събрание с Тошко, злобее и взима тлъста заплатка. Плешив наглец.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма значение какво мислиш! Всичко видяхме, че ИТН е кукла на конци на ДПС и ГЕРБ и основната му функция бе да се внедри в правителството, за да бойкотира промените и да защитава интересите на задкулисието! Добре, че шансовете за ви за влизане в следващ парламент са минимални!
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко Каримански, казаха, че няма да преговарят с вашата съвокупност!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любомир Каримански роден в село Койнаре, Плевенско, близо до село Учиндол, пак там. Точка.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Управител на БНБ -НЕ СТАВАШ ! Ти си едно ле ке , Подписвало документи , с които си предотвратил човек обран от Инвестбанк (и след съдебно решение с/у банката) да си прибере парите от Инвсестбанк . Станало е с ТВОЙ ПОДПИС ЛЕ КЕ ТАКОВА !!!!
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах интервюто!Лицемерен , отблъскващ човек, по-скоро нечистоплътен!
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сравнявайки Асен с Боко и всички досегашни и потенциални управници, Асен най-става. Отговорен професионалист. В ИТН , Герб, ДПС, Възраждане има много мераклии, но нямат способност и морал. Сега имаме шанс да станем нормална, не ужасно корумпирана европейска държава. Дано да успеем!!
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой вече не ги вижда във властта, провалените ПетковВасилев и роднини, приятели, от популистката ПП. Свършиха работата за която бяха инсталирани, сега, вън!
14
1
 
7
 
! Отговори
Уточнение преди 1 година
Карамански беше знаков мафиот, наркобос и престъпник от подземния свят! Той, както и други "хубавци" като него бяха все авери и аркадаши на учиндолския чалгар на Републиката! Същият, който сега е посаден като растение (растението е плевел) на дивана, не може да си помести ***, ама си е въобразило, горкото нищожество, че ще "управлява" България и ще назначава министри! - резултат от увредена мозъчна дейност!
13
6
 
5
 
! Отговори
Пасти преди 1 година
Вчера Петков не отиде в НС да обясни, как ще се връщат млрд заеми. Всички видяхме, ще вземат и ще бягат накрая.
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков се изложи , лъже като Дърта Ромка .Може да е Министър на Вътрешните Работи ... на Лена .
11
0
 
8
 
! Отговори
Така ли?! преди 1 година
Така ли бе, ефенди САРАЙмански, пардон -Каримански? А ти себе си ли виждаш на този пост?! Няма ли най-после да обадиш на агент Сава, че никога няма да бъдеш шеф на БНБ?! И ще ни обадиш ли каква роля изигра в събарянето на КТБ, в разграбване активите на банката от делянпеевския - началник на чалгарската ви сбирщина, във фалита на две банки, и като управител на банката на келнерката, банката на сарайско-банкянската шайка?! И не разбра ли, че никой не ви бръсне за слива и не ви иска?
10
1
 
11
 
! Отговори
van zant преди 1 година
Да попитам само. А достойно ли е Ива Митева и Балабанов да предтавляват вас пред всички и всеки при положение че тя не е член на партията ,а Балабанов не е в ръководството.Докарахте го до тука че много хора Ви мразят и ненавиждат заради нескопосаните Ви опити да правите напук на всчко . така с лека ръка разрушавате трето събрание. В това сте незаменими.
9
1
 
5
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Разбира се, че не става, няма необходимия ценз. Василев, много ги разбираше финансите нали се отървал сух от фирмата, както се говори
8
4
 
4
 
! Отговори
анонимен до 8 преди 1 година
Не бъркай Каримански с Карамански!