Томислав Дончев: Предсрочните избори са по-добрият вариант

Това НС е безпомощно да формира работещо правителство
49
Томислав Дончев: Предсрочните избори са по-добрият вариант
Снимка: БГНЕС

"Този парламент е безпомощен по отношение на задачата си да формира някакво нормално работещо правителство с малко по дълъг хоризонт. Колкото и едни нови избори да са изпитание за страната, за обществото, за държавата, във всякакъв план това е по-добрия вариант", каза пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Оставката на правителството може да се окаже не вход към политическата криза, може да се окаже изход", смята той.

Според него не е хубаво основната цел на едно правителство да е оцеляването му, защото не остават сили за нищо друго.

Относно спекулациите, че Бойко Борисов може да се оттегли от лидерството на партията Дончев каза: "Г-н Борисов е председател на партията. Той не е народен представител, безспорен лидер на партията. Къде повече да се оттегли".

Според зам.-председателя на ГЕРБ в следващите месеци не е възможна коалиция между неговата партия и ПП.

"Когато целият ти репертоар, причината да се появиш в Народното събрание, причина да вземеш властта е, че си хулил и обиждал някого, не знам как за тях е възможен такъв завой", уточни Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако вече сте напазарували махалите, може и за вас да е по-добрият вариант, ама ония са неграмотни, ще се оправят ли с машините.
31
1
 
1
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ преди 1 година
Ърябва да влезе закон записан като точка в конституцията че Русия никога няма да бъде смятана за неприятелска страна ,и няма да навредят на нея като трета страна. Само тогава ще повярвам в България.
30
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не по-добрия вариант,а задължителния та да се прочисти от вносни плевели.
29
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До българин...както съм сигурен че си наясно,уважаеми,най-добрия вариант за тия е перманентния ХАОС в "държавата"..Защото в тоя хаос никой няма и да рови за ТЕХНИТЕ престъпления..За това девиза им е:-"Избори до дупка!..На всеки три месеца-нови избори!"..Точно заради това и ДЪРВЕНЯШКИТЕ им ИЗДЕЛИЯ ,като "итн" и още некои,чието название предпочитам да не спомена,правят всичко възможно ДА НЯМА СТАБИЛНО управление !..И го постигат,в интерес на истината..
28
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
Нямате шанс,повече да ни клатите Габровски хитрецо!-:)) Българина поее Не гласува за стари партии!!
27
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е стабилна партия, Борисов е много добър политик! Гласуваме за ГЕРБ! Ако се освестят от ПП и ДБ, да поискат разговори с ГЕРБ!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТомиДжери много книги чете, обаче малко може да мисли самостоятелно, професионален рецитатор , таратор с грозде, интересно звучи но на практика, опитахме 12 години смрадт.та им
25
4
 
5
 
! Отговори
Вярно е преди 1 година
По-добър вариант са за ПП, но вие след изборите ще останете само една каруца крадци и клиенти на прокуратурата.
24
1
 
3
 
! Отговори
Ехооо преди 1 година
Посъветвай делянчо да не се поддава на раша манипулации, а д следва мнението на герб и Б.Б. ..Никакви отстъпки на ултиматумите и натиска на мутрафонова и раша. Говори само глупости!!!
23
0
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Глупави заклинания писания простотии тези ли българи останаха тук писания простотии злоба омраза жлъч Напишете едно добро нещо можете ли
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
31 екстра беха особено ако си държавен чиновник подлизурко
21
6
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Държавата животът развитието при ГЕРБ бяха добре но дойде подмяната и България затъна Каквото си искате лъжете драскачи това е истината Сега държава НЯМА има едни еднолични фигури които уреждат свои и вече открито се бият кой да вземе повече Държавата е затънала отвсякъде
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На есен ПП тата така ше ви го подпъхнал че бойчето ще реве като Кристияно Роналдо на загубен финал
19
7
 
7
 
! Отговори
Най-добрият ..... преди 1 година
Най-добрият вариант е ти, грознико Дончев, да закараш обратно в Радиовъзел Габрово физиономията си , която силно наподобява хипопотам, само че болен! Ама преди това да дадеш обяснение в кое чекмедже и в чии джобове потъна онзи един милиард, дето беше уж за електронно правителство"! Май си го икономисахте, нали?! Лаура Кьовеши те поздравява! Тя вече ви подхвана!
18
2
 
5
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
До Йосиф: Ами Кирил Петков - Па"п"ура на кое място ни издигна бе ум"ньо??
17
7
 
8
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Не, не е по добре нови избори хората не са променили решението ГЕРБ няма да управлява не ни се слушат глупости и обещания 12г имахте да направите България Европейска държава и да не сме последни на 27 място.
16
2
 
3
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Гепб дори не коментират ВТОРОТО, РАЗЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ФРАНЦИЯ, КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩОТО, КОЕТО СЕ ГЛАСУВА ОТ БГ ПАРЛАМЕНТ! ЕС ВЪОБЩЕ НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ! ЗА НАС ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО- ЗЛЕ!!!
15
5
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Герб ще бъдат " изненадани" от изборите!!! БЕЗ ПП И БЕЗ ГЕРБ. АУТ! КИРО ОС.РА КАКВОТО МОЖА, МНОГО БЕШЕ " УСПЕШЕН"!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То така, Дончев, ама само в случай, че случайно се случи нещо на склада с машините за гласуване... Иначе няма смисъл, знаем кои ще ни инсталират пак. А вие нищо не направихте миналия път, макар да знаехте че ще ни измамят. Значи и вие играете същата игра и е безнадеждно.
13
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всички неприятни са в ГЕРБ?