Какво доведе до напрежението между Радев и Петков?

ПП си били позволили доста неуместни думи
30
Какво доведе до напрежението между Радев и Петков?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Какво доведе до разрива в отношенията между правителството и президентството и между Кирил Петков и Румен Радев? Според президентския съветник Александър Маринов от „Продължаваме промяната“ са си позволили доста неуместни думи по адрес на президента.

„Точно Кирил Петков да използва думата страхливец, това е несериозно. Отделно, президентът също промени отношението си, защото правителството също не свърши това, което обеща“, каза Маринов пред bTV.
Той допълни, че приемането на държавния бюджет не е довод да не се отиде на консултации при Румен Радев.

 „Тези консултации винаги са се провеждали по една ясна процедура, това не е нещо от рода на покана „Защо не минете да пием едно кафе?“. Уточняват се, съгласуват се и се изпращат писмата, с които се канят съответните партии“, каза Маринов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 1 година
Същото, което доведе до сближаването между Радев и Бойко. Отношението към Русия!!! Да сте чули от 6 месеца лоша дума между тях? Няма и да чуете....
20
1
 
2
 
! Отговори
Lina преди 1 година
В основата на всички " проблясъци" откъм кико стои дро. гираната кос.Мата хари и пише .Няма лошо , стига да не става опасно.А на приемането на мандата го пазеше от журналистите повече и от нсо.Те са спокойни с нея - плаши всичко живо ;););)
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случаен минувач ни избави от токсичната връзка!
18
2
 
6
 
! Отговори
ленин преди 1 година
една загувена година с лични свади и пререкания без реално нищо свършено от администрацията , пълен блокаж и конфронтация с цял свят , няма едно нешо направено ковто да има ефвкт върху хората и тежкия живот,одумване седенки миктофони обиди и его проблеми нищо адекватно нито от киро и асен и нишо освен старшински негатовизъм от летеца - звездата на нинова изгря на фона на безхаберието и накдърността на всичките комунисти и демократи
17
6
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Президентът Радев стана държавен глава благодарение на г-жа Нинова и БСП,а той продължава да я критикува.Това е неблагодарност.К.Петков и А.Василев бяха най-добрите му министри в служебния кабинет. Той ги подкрепи,както и те него срещу стария корумпиран режим.Сега Радев влезе в конфронтация с тях.Това не е толерантно и държавническо поведение на един Държавен глава.
16
6
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Защо ги сравняваш с Б.Борисов, той никога не е крал,само в книгата на Гинес е признат са световен рекордьор по присвояване.
15
1
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
И децата разбраха....вие не!!!!....Защо вдигна юмрук Радев като му изловиха руските шпиони у президентството и сега точно преди кирчо да изгони подобни Радев оттегли подкрепата си за кирчо....ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ПП!!!!!!!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е най-глупавия държавен глава, който някога сме имали. Факт. Бие дори правешкия селянин Янко Овчаря.
13
3
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
Защото и той беше подведен като масата хора.
12
2
 
6
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Национални предатели! Куршуми за вас!
11
2
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
АЗ НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КАК РАДЕВ КОЙТО ГИ ЛАНСИРАШЕ ПОДКРЕПЯШЕ АГИТИРАШЕ ЗА ТЯХ СЕГА ИЗВЕДНЪЖ НАПРАВИ ЗАВОЙ А БЪЛГАРИЯ ДРАГИ ЗАЩО НЕ МИСЛЕХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО
10
0
 
8
 
! Отговори
Е,ще изкарат Бойко преди 1 година
виновен,че те не могат да си разделят баницата.Винаги,когато т.н. умни и красиви не могат да се оправят със ситуацията,защото тя е в "тежка ситуация",настъпва"куролация"-търсят се външни и вътрешни врагове,виновни за това,че не могат да се справят.Вината винаги е в другите и е голяма,а те просто не могат да "комуникират". И винаги"тежкото наследство"се изкарва.При предишните обикновените хора живееха по-добре,само нямаше нищо за партийни храненици от други партии по благи места.А сега?
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире, в теб няма нищо българско. Готов си на всичко за да се харесаш на господарите си и с това ще останеш в историята. И с това, че подведе толкова много изстрадал народ и уби надеждите му за по светло бъдеще. Срам ме е, че съм един от тези които те подкрепиха на изборите, а за теб незнам, но ти доказа че си далече от такива чувства.
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми нали продължаваме краденето. Не можаха да се разберат как ще делят. Затова се изпокараха. Всички са много гладни и не са готови да отстъпят малко от баницата и на другите.
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покажете еленка как работи за България, разпасана и разгърдена метреса! Надявайте се да ни оправят.....
6
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може да бие по мизерия управлението на наркобойко
5
11
 
26
 
! Отговори
Лоялен преди 1 година
Долни крадци тия за 1 година откраднаха повече от Борисов за 12 за това само затвор за кирчо и кокорчо
4
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто, Со рос не харесва усилията на президента да предотврати вкарването на България във война с Русия....
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козяшка поръчка, ето това...
2
9
 
24
 
! Отговори
за кокошка няма ... преди 1 година
алчни нагли некомпетентни харвардиски крадци и аферисти