ГЕРБ: Ние сме виновни за всички провали на Василев-Петков

Защо кабинетът не е сключил нито един договор по ПВУ
47
ГЕРБ: Ние сме виновни за всички провали на Василев-Петков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ГЕРБ отговориха на обвиненията от министъра на иновациите в оставка Даниел Лорер, че опозиционната партия поставя под риск целия ресурс по Плана за възстановяване.

Още по темата


На въпросите му защо ГЕРБ блокира работата на НС и защо Бойко Борисов продължава да говори за европейските средства като негови лични, които да „спира“ и да „пуска“от ГЕРБ  също отговориха с въпрос.

"Това, което се опитваме да разберем е, защо година и половина преди крайния срок за сключване на договори по Националния план за възстановяване, правителството Петков - Василев не е сключило нито един договор и не е платило и една стотинка. Това е същественият въпрос", гласи позицията на ГЕРБ. И добавят, че е известно е, че Бойко Борисов и неговите правителства са виновни за всички минали, настоящи и бъдещи управленски провали на Асен Василев и "Промяната”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Бойко Борисовлорер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си крадец е непростимо ,дори да си най великия държавник на земята. Човешката алчност няма граници. Малко ли имаш та посегна на държавното. Затова си вече минало. Господ да те съди.
33
0
 
0
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 1 година
Борисов е политически труп. Вижте историята........Костов , Софиянски , Плевнелиев. Всяко нещо си има начало и край. А той не се закле както поли отец Събев пред аудиторията с кръст в ръка че не е крадец. Значи все пак е алчен гепач.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАЙ ПОСЛЕ СИ ПРИЗНА !
31
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 година
Никога повече герП!
30
0
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"не е сключило нито един договор и не е платило нито една стотинка"...ами защото отказва да е съучастник на пеевски в грабежите на евро средства...просто...като теб,ако бе ти...отдавна да ги бе раздал авансово и последователите ти и внуците им ще плащат!ти заложи капана енергийна зависимост,ти заложи високи цени,ти саботираш подпомагането на бедните,ти държиш медиийте и манипулираш хората...подцени САЩ обаче...те не са меркел..играли са играта с рашите на който служиш...руски поток е показателен
29
6
 
1
 
! Отговори
Ей, хора преди 1 година
Обсъждате нелепо следващия премиер. Разбирам, че агония ви мъчи, но това не ви дава право да поругавате демократичния избор на повече от 1/3 от българите. Кой ви е виновен, че в болната си амбиция за власт, чегърталките ви отевеяха.
28
3
 
3
 
! Отговори
На кривия преди 1 година
Козината му пречи!
27
6
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Като се има предвид националността на Лорер няма какво да се чудим, че все някой друг му е виновен за всичко. Иначе уреди женицата си на държавна службица, но си реве колко гербаджиите били корумпирани. Безочливи и лицемерни аматьори!
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е най голямото зло за България
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази КРАТУНА не се спря да казва само аз и аз.Хората ти показаха червен картон вече си извън техните сметки така че се скрий.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТИКВО и ти не престана да се оправдаваш с Орешарски та Виденов стигна и до бай Тошо.Уж неможеха да боядисват това което си построил то само се срути няма нужда от боя вече.
23
6
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов бенд преди 1 година
И крадец съм и лъжец съм,с тридесетгодишен стаж..
22
3
 
8
 
! Отговори
ъпсурт преди 1 година
Стара снимка, от годините му като Началник на държавата!
21
4
 
6
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 1 година
За крадец не ставаш Киро, ти си будалааа... В изпълнание на Куку Бенд и Слави Трифонов!!
20
9
 
10
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 1 година
Престанете да показвате този лоен Toлуп , че хората си оповръщаха мониторите
19
8
 
8
 
! Отговори
Германия преди 1 година
Меркел откакто не е канцлер, се появи Само Веднъж!!!!по медиите с коментар за войната в Украйна! Тоя за.адник Не Се спря!!! Повръща ми се като му видя майната мутра,както и оня харвардски козел и колегата му кандидат за премиер! Но у нас е така,с медии-слугинаж,за разлика от белите държави!!!
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е железен. Знам го още от 1991 година. Тогава леля ми която живееше във ФРГ дойде за първи път в България след падането на комунизма. Дойде с мъжа си германец и техния Мерцедес Бенц S 500 модел 1990. Естествено колата бе открадната на следващия ден. Тогава лично Бойко Методиев Борисов постедничи за връщанто и срещу 4000 марки откуп. Леля ми още поомни как му е дала плика с парите. Но пък върнаха колата още на другия ден.
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ГЕРБ дойдоха на власт, 2 години само се оправдаваха с предходните. 7 години въстановяваха щетите от предходните. А днес тръбят че ПП са некъдарници, зашото за 6 месеца резултатите са минимални.. И то то при глобална криза заради пандемия и война..
16
3
 
8
 
! Отговори
ПП = РОБОВЛАДЕЛЦИ преди 1 година
ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ---НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - ПЪЛНО С РОБИ НА ЛУДИ ОТ АЛЧНОСТ ***.... ... ОТЕЦ ПАИСИЙ
15
10
 
12
 
! Отговори
Че има ли...? преди 1 година
Че има ли по-голям провал не само в новата ни история от теб бе, Мутро сикаджийска, дето ограби, съсипа и срути България! Ограби милиарди, ама продължаваш да отваряш мръсната си уста и да дрънкаш глупости, понеже си се напикал от страх?! И новият списък "Магнитсик, и Лаура Кьовеши много скоро "ще те уважат,! Ама ти го знаеш, нали, и вече трепериш от страх и ужас!