Радулов: Гроздан Караджов работи за ГЕРБ

Безусловно гласуване няма да има
6 юли 2022 12:43, Росен Стойчев
44
Радулов: Гроздан Караджов работи за ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще се борим срещу ГЕРБ и борисовщината.

Още по темата
Така че от тази гледна точка - да, обещаха ми. Обещаха ми да се продължи с противодействията на безумията, които ГЕРБ интегрираха в нашето общество”. Това каза за Нова Нюз независимият депутат Николай Радулов, отцепил се от ИТН. Поовдът са обвиненията за срещи, в които депутати се купуват, за да подкрепят правителство с мандат на ПП в рамките на този парламент.

За енергийния министър Александър Николов обяви, че има данни от класифицирано естество, заради което мисли, че той не е подходящ. За Караджов посочи, че е една от причините, заради които е напуснал ИТН. По думите му той е запазил шефовете на ВиК, назначени от ГЕРБ, и дори е върнал такива, които са били освободени от служебния кабинет. „ Аз с такъв мнинистър не мога да работя, който работи всъщност в ползата на ГЕРБ”.

Радулов не пожела да обяви как ще гласува за него и каза, че все още не знае кои ще са министрите в него. „Безусловно гласуване няма да има обаче”, категоричен бе той. „Не бих приел кабинет, в който остава сегашният енергиен министър и в който остава Гроздан Караджов”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Гроздан Караджов е бил винаги и с външен профил на "послушен работник " ,там където има лични интереси.Слави Трифонов извади от "нафталина" всички "стари компрометирани "през годините хора от сектата на Монката сребрелюбеца и чуждопоклонник ....
30
2
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ТОЗИ ГОСПОДИН БИЛ ПОДМЯНАТА ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ КИРО И АСЕН СА РАДОСТНИ ЧЕ ТЕЗИ ОТ ДС СА ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ТЕЗИ ОТ БКП Е НИЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ЛИ СМЕ ЗАЩО ЗАБРАНИХА БЮЛЕТИНИТЕ ВЕНЕЦУЕЛСКА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ БЪЛГАРИЯ МИЛА БЪЛГАРИЯ ВЪРНАХМЕ СЕ 30 ГОД НАЗАД
29
2
 
3
 
! Отговори
Михаил преди 1 година
Естествено, че работи за ГЕРБ. Защо тогава иска толкова много милиарди да отидат в същите гербаджийски фирми?
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ ДЯДО ИМА СТРАННА НАЛУДНА ВИЗИЯ, СЪЩИЯ КАТО ДЕД ДАМАДЖАН
27
3
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
,Безумията ги натворихте вие и вашите съпартийци от БКП ,другарю капитан Радулов отДС ! Ние не ядем доматите с колците ,живели сме доста и знаем кой какво стори !Гугъл поколението може да ви се ,,хване",но преживелите соца и последните 30 години -не !
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроздан К.бил за Герб.Аз помня други времена,в които той беше върл костовист.Изведнъж е в ИТН?Всичко се връзва,когато схванете,че Гроздан К. е мафиот!
25
0
 
9
 
! Отговори
Оня преди 1 година
В град Ямбол, точно министър Караджов смени досегашния дерибей, шеф на Вик, назначен от ГЕРБ, който докара дружеството до технически фалит. Всеки сам да си прави изводите, кой крив, кой прав, кое е истина и кое лъжа. Информацията за смяната може да бъде много лесно проверена.
24
0
 
7
 
! Отговори
задкулисно преди 1 година
Радулов от ДС на КГБ съратник на Ат Атанасов от КГБ и ДС още от БКП.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как ИТН крепи ГЕРБ като ИТН няма да влезнат при избори а и ГЕРБ не се знае как ще направят кабинет като само ПП може да ги крепи.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долен доносник, ченге от дс е радулката и на д п с изтривалка.
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радулов също. Нарочно го пратиха при независимите депутати да слуша какво става и да докладва на ГЕРБ. Ние не ядем доматите с колците.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дерзай, дерзай да спасиш парламента, че в другия няма да влезеш. Аз не съм най-черния, вижте този лошия бившия ми съпартийец е още по-черен. Абе тези депутати от ИТН, бивши и настоящи, тези дето са ги избрали горките, те са за съжеляване.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроздан Караджов работи. Радулов не прави нищо, освен да мрънка. Ченгето от ДС се трудоустрои в парламента за по-голяма пенсия.
18
2
 
10
 
! Отговори
Оффф! преди 1 година
какво да чакаш от бивше ченге от ДС! още като го взеха в ИТН се учудих, ама викам айде, може пъ да е свестен... а дано, ама надали...!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не е свалил кея на дпс, значи работи и за ДПС.
16
11
 
6
 
! Отговори
Илиев преди 1 година
Г.Караджов,е "продукт"на ИТН.Най предателската партия,с "помощта" на нея,Минчев се раздели от най високия пост в държавата,шеф на НС."Помощта" на тези от тази партия продължи,с детронирането на българското правителство,което управляваше с мандат даден му от българските избиратели.Българските избиратели,които ще накажат жестоко предателите.
15
2
 
16
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Да се порадва още малко на 5 минути слава. Така или иначе няма да го бъде в следващия парламент и ще потъне в посредствеността, където са всички останали бивши депутати. Има още малко време да осребри присъствието си в народното събрание. А в парламента е бил не заради хубавите му очи, а защото гласоподавателите са повярвали на Слави.
14
10
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Гроздан Караджов в лицето е като невестулка.
13
2
 
12
 
! Отговори
007 преди 1 година
Параноидния егоцентрик , за да излезе на улицата го пазят 25 човека с 5 - 6 "одеала".
12
4
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
караджов връща кадрите на сдс на постовете си защото са в коалиция с гербкъде тука е новината радулов излез от нс и не се прави на независим защотосе изложи много