Депутатите от ГЕРБ бойкотират заседанията на НС

Ще влязат в пленарната зала, ако бъде предложен кабинет
Обновена: 7 юли 2022 11:11 | 7 юли 2022 11:11, Камелия Цветанова
34
Депутатите от ГЕРБ бойкотират заседанията на НС
Снимка: БГНЕС

Депутатите от ГЕРБ се ядосаха, че заседанието на НС, на което се изслушват премиера в оставка Кирил Петков и министъра на енергетиката е закрито и обявиха бойкот на парламента.

Още по темата

„Парламентарната група на ГЕРБ не намира за нужно повече да стои в пленарната зала на Народното събрание“, обяви председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.  

„Няма никакъв повод нашата парламентарна група да бъде в зала и да прави кворум на това провалено и агонизиращо Народно събрание”, категорична е тя.

Депутатите от ГЕРБ обаче ще бъдат влязат в пленарната зала, ако бъде предложено за гласуване правителство с премиер Асен Василев.

„Ние ще бъдем в пленарната зала и ще гласуваме против предложеното правителство, ако се внесе. Двете теми не бива да се бъркат. Говоря за безпредметното присъствие в пленарната зала и през вчерашния ден, и през днешния и вероятно през всеки друг до гласуване на правителство, ако има такова”, добави Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: нсГЕРБАсен Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А когато бсп правеше същото, само че против герб, бяха хубави..
26
5
 
8
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 1 година
Провинциални *** сте вие,само пари и далавери са в състояние да ви накарат нещо хубаво да направите за България.Мафия сте вие всички ,които саботирате Народното събрание,но кюлчета вече няма, няма и рубли,няма да има и копейки.ПАНИМАЕТИ?
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ сега се загрижиха за цената на газа. По тяхно време го копувахме до 3 пъти по скъпо от колкото Германците, нямахме и диверсификация, но тогава тази тема не беше интересна. Та така стояр нещата с "конструктивната" опозиция - за *** за зеле не стават, само за далавери.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искат си буда,мутра пачка ,кюлче,барцелона,турски гъзопровод,митници.....а за вас-праз!
23
3
 
8
 
! Отговори
мира преди 1 година
Пак бойкот пак няма да приематзакона за корубцията защото не им отърва . Отвратителни мафиоти нагли крадци велики манупулатори *** са герб
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРАВО
21
4
 
6
 
! Отговори
ПАТ преди 1 година
Нали схващате че Герб са в патова позиция. Ако ПП измъкнат още някой друг отцепник и направят правителство, ще управляват поне до зимата докато има пари за "раздаване" и после ще се предадат доброволно пред тежката зима която ни чака.... Ако се стигне до избори пък ще има служебно правителство на президента което също не е по вкуса на ББ. Е как да се играе шах като фигурите са раздадени... ;-) Ще се играе табла ... там заровете играят.... :-)
20
7
 
8
 
! Отговори
ВОЛАКОМ, АФЕРАТА.... преди 1 година
Четете в гугъл........Как Кирил /Асен /Лорер... За 58 дни печелят 27 000 000 лева....... "ПОЧТЕНИТЕ" от ПП = МЛАДЕЖКОТО БСП......
19
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството с ПП, ДБ и БСП има вот на недоверие. То не трябва да работи. И понеже са нахални правят второ правителство пак същите. Това е подигравка с нас. И си личи, че ние не ги интересуваме.
18
5
 
4
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
БРАВО НА БКП/ГЕРБ/, ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ НА БАТЕ БОКО! ИСКАМ ДА СТАНА ЧЛЕН НА БКП/ГЕРБ/
17
13
 
10
 
! Отговори
Герб преди 1 година
Смятам , че герб ще смаже категорично - продьлжаваме пеша на изборите ако - пп премине бариерата за влизане в парламента
16
11
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ГЕРБ ПОДКРЕПА ИЗБОРИ ОСТАВКА НА ПОДМЯНАТА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ГАЗТА ПОСРЕДНИЦИТЕ КОМИСИОННИТЕ ГЕРБ НАЙ СТАБИЛНАТА ПАРТИЯ ОСТАНАЛИТЕ СА ЕДНОДНЕВКИ
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те , ГЕрП бойкотират цялата държава ,тая за парламента се е загрижила ! Огладняхте , другарко Дуловска и понеже всички без изключение сте умствено недоразвити и първосигнални , затова нищо нормално от вас не може да се очаква ! Секнаха паричките и борбата на мафиотският герберастки октопод да НЕ освободи държавата от пипалата си , се развихри с пълна сила ...
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки работен ден на сегашния парламент докарва само нови и нови проблеми на българския народ. Най добрия начин да направят добро е да не правят нищо.
13
10
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕЩАСТНИЦИ преди 1 година
ДА СЕ ВРЪЩА БОРИСОВ- ЧЕ ТИЯ ХАРВАРДСКИ ГЕНИИ РАЗБИХА ДЪРЖАВАТА
12
16
 
9
 
! Отговори
Герб преди 1 година
На изборите ще дам глас за герб ако обещаят да исветлят всички далавери на харвардците и да има раследване , за скьпият ток , газ , горива
11
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата пак го излъгаха,че ще идва на власт!
10
3
 
16
 
! Отговори
ура преди 1 година
...национално БЕЗотговорна....
9
17
 
13
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Герб се оказа национално отговорна партия
8
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сакън ГЕРБ да не изпуснат пачката! На оня чекмеджетата вече му се изпразниха