Гешев преди ВСС: МВР изпълнява поръчки

Според него съдебната реформа цели да се овладее прокуратурата
Обновена: 7 юли 2022 10:15 | 7 юли 2022 10:15, Петя Славова
50
Гешев преди ВСС: МВР изпълнява поръчки
Снимка: БГНЕС

МВР изпълнява поръчки, каза главният прокурор Иван Гешев навлизане в сградата на ВСС, предаде БГНЕС.

Гешев добави, че съдебната реформа цели да се овладее прокуратурата и да се сложи послушен главен прокурор. Ние щем продължим да работим за интересите на гражданите, независимо от всичко, коментира Гешев.

Той коментира тежката катастрофа в София, при която загинаха две млади жени. Това е последицата от т.нар. съдебна реформа, каза той.

Още по темата

Гешев добави, преди две години прокуратурата е внесла експертни предложения да се отнемат в полза на държавата автомобили на лица, които са употребили алкохол и наркотици, както да се увеличи наказанието и да се квалифицира като "умишлено убийство", когато е причинено след употреба на алкохол.

"И съдебна реформа е министърът на правосъдието на това основание да ми иска отстраняване. Съдебна реформа е и да се закрие съда и прокуратурата антимафия в интерес на олигархията и мафията. Съдебна реформа е и по този начин да се постигне нещо като резултатите на амнистия за около 800 дела на олигарси, организирана престъпност, лица, обвинени за тероризъм, шпионаж и най-тежките престъпления в страната. Две години докладите на прокуратурата, на Върховния касационен съд, Върховния административен съд за резултатите да отлежават в НС", каза Гешев.

"Съдебната реформа цели само едно - да се овладее прокуратурата и да се отстрани главният прокурор и да се сложи някой послушен и съдебната власт да изпълнява поръчки, както изпълняват поръчки някои структури от изпълнителната власт.

Всичко това, което казах, ще тежи на съвестта на тези политици, които го правят, ако имат съвест", допълни Гешев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: МВРВССИван Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев ти си най-слабия главен прокурор в цялата история на България.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липсват милиарди и няма хора в затвора, а подписите са с конкретни имена. Не си подходящ за прокурор с такива детски изказвания.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Главен прокурор без да се отчита пред никой е най- големия проблем на България. От там тръгват всички беди, за 30 години, нито един осъден политик за корупция. Съдебна реформа и оставка на марионетката Гешев.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, съдебна реформа в България никога не е правена от както сме демокрация.
23
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ако имаш някъкво елементарно достойство САМ ще се отстраниш.Абсолютно си прав,че МВР изпълнява ПОРЪЧКИ,САМО,че тези поръчки идват от недобросъвести ПРОКУРОРИ И ПРОКУРОРКИ,който после прикриват извършените престъпления.Останалото е ЧЕТИВО за НАИВНИЦИ.
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде се загуби бе, каскет, на село ми обраха курника?
21
7
 
5
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
ГЕШЕВ, МАЧКАЙ ТИ СИ ПИЧ! "ВСИЧКИ КУМУНЯГИ ПОД ЗЕМЯТА!" БРАВО ГЕШЕВ БРАВО! скоро този не го бяха показвали, беше се нещо покрил?
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каскетов, махай се, не те искаме. Ти си покровителя на такива като Семерджиев, вашите хора за *** работа.
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, писа ли вече СМС-че на PiArSeviBoiko да се оплачеш? Айде ако не си, пиши
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука само дребнопишльовци на ПП
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ахахахахахахаха. До кога ще търпим такива, като този? Защо не подкрепяте опитите да бъде свален, не мога да разбера? В бйколандия ли ви се живее цял живот?
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Гешев изпълнява поръчки на мафията!
15
5
 
4
 
! Отговори
хахахаххаха преди 1 година
Крадеца вика дръжте крадеца!
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А той не изпълнява ли?
13
2
 
1
 
! Отговори
Сива Държава преди 1 година
Този мачка хора с Честотен Модулатор масово имат си банди из цялата Държава!
12
6
 
6
 
! Отговори
! преди 1 година
Корупцията и Мафиата имат лице зад което се крият и то е на снимката. ГЕШЕВ? Няколко *** въпроса.Защо България е на ПЪРВО МЯСТО в цяла Европа по Корупция? Защо по индекса на възприемане на корупоцията сме след Тунис???Има ли политик, или общинар за който прокуратурата да е събрала доказатлества и да е завело дело за Корупция. Било то за Дълбане на Варненското Езеро явно платено от Доган, Било то за една подпорна стена, било то за милиони в чували за Хемус, било то за изнудване на бизнесмени
11
3
 
7
 
! Отговори
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА = преди 1 година
АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТНИ НОМАДИ.......
10
7
 
9
 
! Отговори
Наглост на Каскета! преди 1 година
Целта била "да се овладее прокуратурата"! Наглост, чудовищна наглост, граничеща с цинизъм! Ама то пък, нали това е запазена марка на Бръснатата Кратуна, сега без Каскет и на цацаровата ***?! Че нали "прокуратурата" е тотално овладяна от мафията, от сарайско-герберастките "недосегаеми" престъпници и от мутрите, някои от които са депутати"? Какво по-голямо "овладяване" от това бе, мерзавец нагъл! Нищо, все някога Коледа ще дойде и за вас, наглеци безскрупулни!
9
3
 
4
 
! Отговори
Гешев и МВР убиват преди 1 година
Защо Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник е на свобода - убил над 20 човека!? А забравих че е приятел на прокурора Иван Стоименов Гешев!................................Гешев така ли се бори с престъпници - свои и чужди!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой нормален гледа БСП ТВ?