Връзката с Гърция може да не заработи и през октомври

Това обяви Людмил Йоцов
9 авг 2022 11:03, Росен Стойчев
77
Връзката с Гърция може да не заработи и през октомври
Снимка: БГНЕС

Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщи БНР.

Още по темата


По време на заседанието стана ясно още, че проблеми с доставките на газ през следващите месеци не се очакват. За цените обаче прогнози не могат да се правят.

Днес регулаторът разгледа предложението на обществения доставчик за поскъпване на природния газ през август до 298 лв. за мегават час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"А не може да си мислите така, знаете, че указът на президента Путин за тях е повече от категорично правило, така че по принцип, нека да завърша г-н Йоцов, по принцип още след 1 април, защото указът излезе след 31 март, и на първи април получихте първото писмо от "Газпром експорт", те ви предупредиха, вие не сте вярвали, но вие като ръководител на голямата газова компания на България, е трябвало да се задействате не само с питане към МС", каза Иван Иванов.
59
1
 
0
 
! Отговори
егати калинката преди 1 година
Общественият доставчик "Булгаргаз" се оказал неподготвен за разрива в отношенията с "Газпром" и беше разкритикуван от председателят на КЕВР Иван Иванов, че не е взел мерки навреме. "Ами не, в интерес на истината си мислехме, че това е шега", каза Людмил Йоцов.
58
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
А утрените тук са тихи
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз"... - ___ - Както им наредиха от към кремл, блъскат токовете и викат "слушаюсь"!
56
0
 
1
 
! Отговори
sdf преди 1 година
да, като се върне статуквото и всичко почва да става сложно невъзможно...................
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
булгаргаз газпром вечна дружба да го духат българите
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, термина е 'саботаж'
53
6
 
4
 
! Отговори
нн преди 1 година
За всичко има технологично време. Октомври, Октомври, какво ни бърка. Ако си бяхме на мястото, до края на годината имахме газ от Газпром, а сега дупе да ни е яко, хем няма газ, хем ще ни обуят с едни неустойки, дето ще ни се завие свят. Едни подредени работи, К.Петков с ината си и невежеството си им разказа играта, само и само да угоди на американците.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омръзна ми 40 години да живея в държава в която нищо не може да се случи защото всичко значимо се контролира от Русия.
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 44-"Ти знаеш ли кога Кирето стана министър председател, та на него му приписваш вината за забавянето?"Според теб нищо не е зависело от Кирил? Защо газът поскъпна още м.май 2021?Не може никой да скрие,че Кирил и Асен още тогава започнаха да работят срещу Газпром ! ТЕ ДВАМАТА НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!НЕЗАБАВНО ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ КРАДЦИ!!!!
50
7
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
АМЕРИКАНЦИТЕ НА КИРЧО МОГАТ , ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ , ДА НИ ДОСТАВЯТ ГАЗ СЛЕД 2027 - КАЗА ШЕФА НА БУЛГАРГАЗ !!!
49
4
 
11
 
! Отговори
кво стаа преди 1 година
как бе , нали връзката е готова , киро крано отвърте ?
48
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 51 "нам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година." Ааах тарикатчеее :))) Аз не те питах откога е министър, а откога е министър председател :)))) КАто министър не можеше да влияе на скоростта на строежа. За тва питай другарите Янев и Радев.
47
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама естествено, че няма да заработи. Те НЕ ИСКАТ да заработи. Роби на газпром завинаги!Маските на всички им паднаха. Виждаме кой мисли за България.
46
0
 
14
 
! Отговори
Въпросът преди 1 година
е дали изобщо ще заработи!
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година. Срокът тогава беше януари 2022 да бъде пуснат и освен това се казваше, че в договора има клауза , че всеки ден забавяне носи глоба. Никой не търси 29 милиона от изпълнителя... Защо ли
44
1
 
5
 
! Отговори
бабушка вангеловая преди 1 година
во лето господне две иляди двасетиот и две Бугарията ке се върне у росийская сфера влиянии бугодарение на первиот льотчик республики - румениот радефф!
43
0
 
1
 
! Отговори
Едно време преди 1 година
Политическите комисари са били незабавно разстрелвани
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам да върнем смъртното наказание и да обесим всички, които нарочно спират независимостта на България.
41
2
 
9
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Ще положите честни комyнистически усилия, връзката... да не проработи. Сударя ще бъде много ядосан, така че, ще шумкарствате и ще пречите до последно - като за последно. Защото знаем - един е Путин и Газпром е неговия пророк!