Лена на Десислава дума: По комплексите на тема газ ще ги познаете

Двете се "сблъскаха" в социалните мрежи за газовата криза
10 авг 2022 11:37, Александър Попов
234
Лена на Десислава дума: По комплексите на тема газ ще ги познаете
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова отвърна на ехидния пост на Десислава Атанасова, в който "острието" на ГЕРБ иронизира как имало газ "още от Джулай морнинг".

"Не мога да разбера защо се тревожите. От July morning газ тече в пълен обем към България. Втечнен газ пристига с кораби на четири пъти по-ниска цена. Изобщо...40 дни по-доброто бъдеще е реалност".

Бориславова също използва социалните мрежи, за да отговори.

"По комплексите на тема газ ще ги познаете.

Как да разберем, че една политическа сила и нейните лица искат да държат България в миналото:

• Объркани са как така получаваме пълните количества азерски газ от 01.07.2022. Не искат да признаят, че е имало и алтернативни трасета за доставки - например "Кулата - Сидирокастро", и газовата диверсификация е била възможна още преди кабинетът Петков да свърши тази работа.

• Чертаят ценови апокалипсис. Надяват се някой да саботира старта на газовата връзка с Гърция преди изборите, защото когато азерскят газ потече по нея, а не по трасетата, по които тече сега, цената на тези количества ще е драстично по-ниска и ще повлияе съществено на цената на общия микс за България.

• Седемте танкера втечнен газ, договорени с ангажираща оферта от кабинета Петков, са им трън в очите. Изглежда, че им се иска тя да не бъде потвърдена. Защото това ще е поредният производител, от когото купуваме директно и митът за «посредниците» съвсем ще рухне.

• Пригласят активно на внушенията, че Газпром нямат никаква вина за нищо. Няма значение, че просто спряха да подават газ към България още през април, в нарушение на действащия договор със страната, подписан по време на тяхното управление.

• Лъжат и всяват страх сред хората с надеждата да забравим кой направи България напълно зависима от газов монополист. Може и да го забравим. Не заради забавянето на газовата връзка с Гърция с 10 години. Не заради набързо построения Балкански поток, по който не получаваме и една молекула газ. А заради факта, че газова криза поради липса на газ няма. По време на нашето правителство България отчете най-голям ръст в ЕС на индустриалното производство, което разчита основно на газ. Газът не е спирал за нито един бизнес или домакинство. Независимо от и въпреки Газпром.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставените на подаяния герберастки тролчета , отчаяно се опитват да надминат себе си и да се докоснат до втората си сигнална система ,ръсейки безмозъчни монолози (на ваг...та) в защита на откровението "Аз съм *** и вие сте прости ". Уви , както природата ви е обидила , никой не може да го стори по-добре , нали другари от ГЕРБКП !
156
2
 
11
 
! Отговори
селската курва ЛЕНА преди 1 година
по парапетите ще ги познаете,ама аз съм 1 в СЛИВЕНСКИЯ
155
4
 
17
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Лена, ти беше завършила музикална гимназия със специалност кавал нали? По- добре е да споделиш с кака си Деса опит.
154
1
 
10
 
! Отговори
Тито преди 1 година
Цепите мрака с тези заглавия!!! Чудите се как да четат поредната простотия! Оскотял и изперкал народ! Мрем като мухи по пътищата, избиваме се по селата, воюваме с кланове от интегриращи се...обаче, най-важното е да не ти пука! ,,Я не сакам да съм добре, сакам на Вуте да му е зле."
153
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Високо ниво на експерт на не компетентните
152
3
 
12
 
! Отговори
до 170 преди 1 година
Ама моля ви се, господине, как може такива въпроси?! Гого Лозанов постанови, че това са дезинформации, пуснати в обстановка на "пост-истина". Ако не искате да пребивавате в пост-истина и в дезинформационна мъгла, моля, придържайте се към святата Истина, спусната от умнокрасивитета и присъдружните му *** - Кики Харвардски не бърка под пола, Кики държи парапет! И се хили като ряпа, просто защото е много щастлив да държи парапет! Ако виждате друго, значи сте путински *** - тъй рече доц. Гого!
151
2
 
20
 
! Отговори
само питам преди 1 година
Абе на Ленчето и долната ли уста работи като горната?Ако е тъй,ешът и няма на тая СЕКРЕТАРКА!!Колкото сладко приказва,ако толкоз сладко са работи,сто пари давам европейски за половин час с нея,А КИРЕ?!
150
2
 
15
 
! Отговори
Е, откъде да започна преди 1 година
До Христо Христов - зелен сертификат, опит за задължителна ваксинация, клякането за Македония, простотията с доставката на газ, ку.воляшките изцепки с Ленчето, полета до Солун, назначаването на шуреи и баджанаци........и още незнайни подвизи на козяшката уйдурма!
149
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил бърка ли отдолу под полата?
148
3
 
22
 
! Отговори
Бруно преди 1 година
Лено, пита ли гугал, какво да кажеш, нали от там черпиш информация...
147
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"По комплексите на тема газ ще ги познаете" - ами видяхме тебе по какво те опознаха!
146
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много точно е отговорила Лена на Деса Общата ,но гербераст признава ли си като комунист на разпит (защо "като"?!) За сметка на това пък всичкото гербав mpол и под тази статия отчаяно се мъчи да включи втора сигнална система , ама отново не се получава понеже "Аз съм просm и вие сте просmu " !
145
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, за адвокат и началник на кабинет не ставаш, ама поне за даскал по литература евентуално може да станеш - да показваш на децата как да пишат празнословни параграфи.
144
3
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
"Втечнен газ пристига с кораби на четири пъти по-ниска цена" То ако беше така Булгаргаз нямаше да иска 60% увеличение, а поне трикратно поевтиняване на газа. Тая е толкова ***, та чак дрънка.
143
9
 
32
 
! Отговори
Стига бе, преди 1 година
Значи ГЕРБ искали да ги върнат в ..."миналото"??? Ами то в "миналото" газта беше 30$ за мегаватчас , сега е ...300$? Само аз ли не проумявам десеторната цена? Да не говорим че тази *** обясняваше, че щели да ни докарат четири пъти по-евтин газ! И най-срамното е наглостта с която лъже, без да и трепне окото! Това надали са го учили в Харвард! Най-вероятно ги научи Радев, че могат да си лъжат безкрай, и закони да не ги ловят!
142
4
 
28
 
! Отговори
курвенски боклук преди 1 година
чака те СЛИВЕНСКИЯ хотел
141
6
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Лена би трябвало да знае, че краткостта е сестрата на таланта. Казал го е Чехов, когото началника й Киро беше объркал с Толстой. Та в тези постове Десислава очевидно бие Лена по всички точки-кратко и лаконично каза много, а Ленчето само локуми разтяга. Кой ще й чете романи и то в социалните мрежи?!
140
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена по парапета ще я познаете.
139
4
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Влезте във фейсбука на Делян Добрев и вижте документирани далавери за газа чрез посредници.
138
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам какво е това подскачане и разправии откъде да ни е газът? Ами географски сме ситуирани до Русия, на кого да се сърдиш. И понеже задокеанските братя няма да дадат евтин газ, го измислиха да плащат за руския на посредници. Така, като ни излезе по-скъп, почти като от зад океана, са решили, че накривят калпака на Путин. Като им гледам декларираното само, могат през още посредници да прекарат газа. Само че народът масово е с друго имане в декларациите, та няма как да му е все едно.