Гълъб Донев назначи трима заместник-министри

Те са в сферата на земедеелието, транспорта и регионалното развитие
11 авг 2022 19:17, Красимир Ангелов
18
Гълъб Донев назначи трима заместник-министри
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри.

За заместник-министър на земеделието е назначен Тодор Джиков. Той притежава голям управленски опит в сферата на производството, преработката и търговията на селскостопански продукти. В периода 2020 г.-2021 г. Джиков е бил съветник на министъра на земеделието. По образование е икономист.

На длъжността заместник-министър на транспорта и съобщенията е назначен Красимир Папукчийски. Заемал е различни ръководни длъжности в Национална компания „Железопътна инфраструктура“, като в периода февруари 2017 г. – януари 2022 г. е бил генерален директор на държавното предприятие. Висшето му образование е в сферата на управлението на транспорта и управлението на проекти.

Десислава Георгиева е назначена за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Заемала е различни длъжности в МРРБ в рамките на професионалното й развитие, като от 2018 г. досега е била директор на дирекция „Управление на териториалното сътрудничество“ в министерството. Завършила е международни икономически отношения в УНСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
В защо да е с маска,то върлува коронавирус,а не птичи грип.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трима са малко,трябва да са поне 30 зам.нинистри
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давай ,,Гълъбе,,до 33 ти остават още 30зам.министри да назначиш,но внимавай да не надминеш наш Кирчо,той чупи рекорда за сега
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всички министри са с маски, само Гълъба не е?
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 "Краварите тотално се бъзикат с нас вече! Гълъб!?" Ахахахахаха. Още ли има такива, дето я бутат тая с Радев "европеец". СтанАхте за посмешище с тая прекъсната връзка с реалността.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милко Калайджиев министър на всички птици! Слава на царство Чалгария и цар Радо Шишарката!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краварите тотално се бъзикат с нас вече! Гълъб!?
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиле, пиле
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такова име Гълъб Донев, името му е фалшиво. Ном де плюм, така да се каже, име на перото. Истинското му име е Джузепе Марипоза. Сицилианец е.
5
1
 
5
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Служебният Проскубан Гълъб, национелан предател от най-висока класа, ЗаКаПеЧе и червен и в червата, си назначил още трима "служебни" национални предатели от саарйско-банкянско-чалгарската база "кадри", уж като зам-министри, те пък си назначили по още трима национални предатели за замове! Въобще, Гълъбарникът ежедневно се попълва с *** кремълски запъртъци! Играеш си с огъня бе, *** Проскубан, но българският народ няма да ти прости и ще те измете!
4
1
 
0
 
! Отговори
възмУтен преди 1 година
назначават се министри , добре , ама защо не назначават импексова и рашков , главните борци за справедливост :)
3
1
 
1
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 1 година
Някакъв НАЗНАЧЕН ЧИНОВНИК си позволява да обижда българите, защото му искат сметка за това, че се опитва да закопае България като я постави в заввисимост от компания която ЕДНОСТРАННО И НЕПРАВОМЕРНО ни спря доставките на газ!!! ОСТАВКА ДС МУТРО!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тримата заместник-министри си назначиха по трима зам-зам-министи, всеки от които - също по още трема и цялата геометрична прогресия - на процесия се закле пред не-Народното не-Събрание да намали администрацията, бюрокрацията и корупцията в не-Рундьовите кривителства от последните две години.
1
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
А така пишете му името на човека гълъб...а то все Донев Донев, а бре чий син е този човек на баща си, ама пише Гъъълъъб....как звучи сериозно..Гууу..гуу...ууууууу)))))))))На Радев кюйчека