Отново протест #ГАZwithme, започва подписка за импийчмънт на Радев

Целта на демонстрацията е да окаже граждански контрол
185
Отново протест #ГАZwithme, започва подписка за импийчмънт на Радев
Снимка: БГНЕС

Демонстрацията е насрочена за 19 ч. пред президентството. Протестът е организиран в социалните мрежи с надслов #ГАZwithme.

Целта е да се окаже граждански контрол на действията на служебното правителство и има конкретно настояване за стопроцентова диверсификация на доставките на газ.

Още по темата


Гражданско сдружение „БОЕЦ“ започва подписка за отстраняване на президента Румен Радев заради позицията на държавния глава за Крим и действията на служебния кабинет посока на нов договор за доставка на газ от "Газпром".





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: протестГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
1
 
! Отговори
ГАНЬО преди 1 година
КАКВИ СА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ *** ДА ПРОТЕСТИРАТ.ТЕЗИ КИРЧО И КОКОРЧО ДОКАРАХА ТАЗИ КРИЗА ТАКА ЧЕ ДА СЕ ОБЪРНАТ СРЕЩУ ТЯХ АМА ТЕ ИМ ПЛАЩАТ.
131
0
 
1
 
! Отговори
Гълъб Радев преди 1 година
Нне на възтановяването на руската корупционно шпионска газова мрежа!
130
2
 
3
 
! Отговори
Ала бала преди 1 година
Сигурен съм че нито един от тия смърдящи протестъри не се отоплява на газ. Тъпаните кога ще разберат че няма друга газ да дойде до нас освен руска. Само посредниците са различни.
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешни станаха с тяхните измислени протести тъ.и кравари
128
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
********** -> 0Bчи
127
0
 
2
 
! Отговори
Господарят преди 1 година
Плащай *** народе! Плащай! Плащай! Плащай!!!
126
12
 
6
 
! Отговори
Гсзофил преди 1 година
Вече дълги години получаваме Руски газ и то по скъп.отделно че на 2пъти го спираха.Наложително е да разнообразим Доставчиците .инъче все разправии и използване като уружие на газта ,При положение че много наши Политици са финансово зависими и подпомагани от Путин това става и национален проблем ще го спрат през зимата.и хора ще мразуват.К.Петков за първи път се постара да излезе от порочния газов кръг.изгони и дипломати ръководещи родните ни шпиони и ИЗГОНИХА го.докаква степен сме зависими.
125
5
 
12
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
И сега получаваме само Руска газ, но през посредници с 30 процента по скъпа. Какво точно искат тия, да не гоним посредниците ли. Егат антикорупционерите, егати промяната. Вие сте по *** и от овцете бе, ***
124
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И от протестиращите на Възраждане ми се гади , но такъв им е електората ! Да не говорим за гербаджиите на тях също се плаща 50лв.Та защо плюете по протестиращи , след като и вие с нищо не сте по-добри !
123
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като дигна юмрука да сваля Бойко - и тогава беше ок. Какво не му харесвате на тоя бе - баш натовец - по-евроатлантик от меркел и урсула заедно, школуван в цру като "войн на интересите на САЩ по света" е вдин випуск а други таква сламени генерали от Йордания, Того и т.н. Което недоразумение му докарат от някъде - веднага мандат за правителство му дава. По ниско проснат на килима с изплезен език няма да намерите.
122
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като даде мандат на Кирчо нарушавайки конституцията - беше добър
121
6
 
14
 
! Отговори
Тити преди 1 година
Кви са тия протестъри??? ***-ераси сър.
120
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато домакинстваше на антируския форум триморие с останалите марионетни държавици от източна европа беше добър, когато подписваше протокола от срещите на нато, че Русия е най-омразния враг беше добър. Когато отиде в Блед където България претърпя огромно унижение през 1947 г да се мазни на Евробюрократите - беше добър. Когато се снимаше и кланяше на Херо Мустафа - беше добър, Когато домъкна лансира, и създаде кирчовците с измислената им партия (по заповед от Козяк разбира се) беше добър
119
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може шепа безработни безделници на повикване срещу заплащане да определят съдбата на България .
118
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, стига, бе! Кви са тия протестъри, дето от един дъжд се изплашиха. При това не е сигурно дали ще вали. Просто се е разкапал протестът, нЕма желаещи. Или няма кой да плати за още един ден.
117
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наpkодружинката им нещо се разпадна. Протестът е отменен "поради неблагоприятна метеорологична прогноза". Щом бягат от летен дъжд, как ще изкарат зимата, която си поискаха... направо не знам! :)
116
21
 
10
 
! Отговори
Пламен Иванов преди 1 година
Най-слабия Президент на България!Г-н Радев - Вие сте срам за България!
115
9
 
23
 
! Отговори
Loki преди 1 година
Стават смешни. Радев е най- харесваният човек в държавата.!
114
7
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахаааааа, червените "десни" + червените "зелени" до вчера с БСП и Рундю се прегръщаха, днес импийчмънт?!? Пълен резил... Следващият парламент по БНТ в петък ще го гледат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
113
4
 
24
 
! Отговори
Леле преди 1 година
Подмяна на една зависимост с друга. Това искат л ум пените. За конкуренция и цени - а това е важното за крайният потребител и дума не се обелва.