Нови директори в Агенцията по горите и "Напоителни системи"

Това са Атанас Мулетаров и Стоян Тошев
15 авг 2022 17:45, Росен Стойчев
5
Нови директори в Агенцията по горите и "Напоителни системи"
Снимка: БГНЕС

Атанас Мулетаров е новият изпълнителен директор на "Напоителни системи" ЕАД.

Още по темата
Той е избран с решение на Съвета на директорите на дружеството, съобщиха от пресцентъра.

Мулетаров има дългогодишен опит в "Напоителни системи" ЕАД, като от 2011 г. до момента е бил директор на дирекция "Собственост и наеми" в Централното управление на дружеството.

Инж. Стоян Тошев е назначен за изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по горите. Той поема агенцията, след като досегашния директор инж. Филип Ковашки напуска поста по собствено желание.

Инж. Тошев е магистър по "Горско стопанство" от Лесотехническия университет. Започва работа в сектора като горски стражар в Държавно горско стопанство-София. През 2011 г. постъпва в Регионална дирекция по горите-София, като последователно заема различни длъжности в системата. От 2016 г. е заместник-директор на РДГ-София, а от месец май 2019 г. до момента е бил неин директор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Какви гори бе преди 1 година
Стотици милиони декари се изрезаха незаконно а само кокошкари ловихме тези със фирмите и собствените тирове бяха транзит и сега какво?Ще дебнем някой кокошкар пак нали да се правим че работиме
4
6
 
1
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Проскубаният Гълъб в смърдящия на кермълски запъртъци Гълъбарник реже глави на хора на ПП и ДБ, както не са го правили и убийците - комунисти в кървавата есен на страшната 1944 г. Вдигайте се, българи, вдигайте се! България е в смъртна опасност! Рецитаторът от село Славяново, лакей на кремълския масов убиец и ЗаКаПеЧе-то му правят преврат!! Те променят пътя на България към цивилизования свят и я връщат в прогнилата империя на масовия убиец! Всички под прозорците на националните предатели!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква е целта на тез смени за месец и половина ,не е ясно
2
2
 
5
 
! Отговори
от село преди 1 година
А бе къде отиде Георги Харизанов ,който беше осъден за продажбата на тръбите от напоителни системи , и вместо да лежи в затвора- стана ПR на боко .Много съм се притеснил за него защото беше като Матросов на амбразурата в защита на мафиота .
1
4
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Чегърт, чегърт.... Рундю един бесепар няма да остави на власт :))))))))))))))) Ще му пращат те Баджото да взима мандата?!? Рундю е дребнав, отмъстителен и мерзавец. Няма да прости на Корни и БСП никога :))))))))))))))))))))))))))))))) Ще ги гони до дупка.