Хаджигенов: След вота ПП ще работят с ГЕРБ

Призова за обединение на демократичната общност
18 авг 2022 21:25, Росен Стойчев
87
Хаджигенов: След вота ПП ще работят с ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

В студиото на БНТ Николай Хаджигенов от движение "Ние идваме" прогнозира, че след изборите „Продължаваме промяната“ ще работят заедно с ГЕРБ, което ще провокира невиждани протести

 "С хората, които мислим относително еднакво са само две формации – „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Но помежду си те не искат да се разберат. 

Още по темата
Това е политически и партиен егоизъм. След като бяхме на площада, обявихме публично, че започваме да правим голяма коалиция. Това не се е променило до днешна дата.“, коментира Хаджигенов.

Според него няма да има предварителна коалиция и поради това след изборите „Продължаваме промяната“ ще се съберат с ГЕРБ и тогава ще има невиждани и нечувани протести.

„Единствената работа, която беше свършена в 46-о Народно събрание, я направихме ние, а именно - Законът за защита на свидетели и бюрото го преместихме там, където му е мястото, както и Комисията за полицейско насилие и незаконни послушвания.“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
Хаджигенчо, първо си избърши яйцата и доматите с, които омаза центъра на София, за да се докопаш до власт и разбери, че Парламента, ще го гледаш само през кривия макарон на Бабикян
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отровното трио предадоха интересите си почти за без пари... Дет се вика н промоция.... Нямаше да влизат в политиката, после влязоха и се коалираха с кой? Сестра Галева и какво стана с младежката енергия ? Триото я заложи и загуби... Кошлука не можаха да махнат..
54
2
 
5
 
! Отговори
Киро жокера преди 1 година
Партиите които са за Европа и НАТО трябва да се коалират и да направят стабилно мнозинство възраждане и БСП не трябва да помирисват власта те са руски партии особено копанарския *** копейки и жалката му партийка
53
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабикян и Хаджигенов ! Вие защитавате евроатлантизма , значи сте виновни за катастрофата, която сега преживява България. Да не говорим, че и по вашите ръце е кръвта на хиляди деца от Донбас.
52
1
 
9
 
! Отговори
Мимо преди 1 година
Тия опосуми пак ли ще се събират да опикават и осират центъра на София. Хората ги оцениха и къде са сега на ***. Напикян Хаджиментов и Мая Общата.
51
8
 
6
 
! Отговори
Фактите говорят преди 1 година
Не,ще гледаме Възраждане как ще бъда алтернативата на ГЕРБ и ПП!И заради това те ще се коалират,за да не стигнем до нови избори и Възраждане да ги довърши, защото хората не знаят,че Възраждане има 25%!
50
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей , ама как само лисицата , когато не стигнала гроздето и казала че е кисело ! Нали искахте коалиция с ПП и като ви отказаха , станаха лоши ! ПП никога , няма да управлява заедно с ГЕРБ по една единственна причина , че те са в парламента и пак ще бъдат там , защото хората не искат ГЕРБ !За антигерберите , ПП са алтернатива срещу Бойко !
49
1
 
16
 
! Отговори
Врач преди 1 година
След вота няма да гледаме Хаджигенов по телевизора. И Тодор от Африка.
48
1
 
21
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Тоя, не беше ли някакъв ГЕЙмър на демокрация! Абсолютно недоразумение, както в адвокатската професия така и в политиката!***!!!
47
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е ясно на всички.
46
1
 
15
 
! Отговори
До 58 Вуте преди 1 година
Ти не си Вуте, ти си обикновен радикален комунист. Тези, които говорят за лагери и въдворяване, трябваше на времето просто да ги избиеме, и тях и децата им. Сега България щеше да е Швейцария на балканите. Относно адвокатчето, от "Ние си отидохме" престанете да мътите главите на младите хора. Не разбрахте ли, че с омраза и чегъртане държава не се управлява. Стига комунизъм!
45
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб и ПП ще унищожат България. Мисли бг-гл.упа.ко!
44
3
 
25
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
хаджийката се е взела много на сериозно : ) а кой ше ти плаща за тия протести ? от Дубай едвали , черепа вече се опари .
43
13
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 53- питаш ме защо ли, защото най- големите кризи, глад и мизерия ни я докарате вие евроатлантиците в това число и жанвиденовата зима е ваше творение. Костовисти, Боковисти и Кирчовци. То и ти си за пепикаваане или може би да работиш по някоя линия или път както е било през Живково време. Това заслужавате евроатлантиците затвор и трудови лагери, може да ги наречем по демократично- лагери за трудово превъзпитание. Да затваряме границите стига Турски гласове в България, стига гласове от чужбина
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много г н у се н лицемер, нагаждач и подмазвалко. Типичен " политик" от новото време. Безхарактерно мекотело готово да си завре главата в изходното отверстие, ако знае, че ще има дори минимален келепир. Точно такива безгръбначни като този са готови национални предатели, даже няма нужда да го кара някой да прави мизерия, за него това е въпрос на "чест.
41
2
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Хаджигенчо осъзна,че ще гледа Парламента само откъм градинката и започна да сипе огън и жупел срещу ПП.
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от днес как трият постове и блокират Не е истина
39
12
 
7
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Препикааавам Анонимни Костовисти:) и евроатлантици и Дпсари и Гробаджии и ПП. Препикааавам евроатлантици желаещите да добре дошли
38
10
 
9
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 34- ваше ли е времето нещааасстници Костовистки? След тая зима може да нямате време драскаите с нокти но не забравяйте, че ви знаем всичките кои сте. Време разделно мина всеки вече взе страна и ако направите пак номера с вота от чужбина ще ви блокираме границата и летищата и гарите, не знаете какво се задава тая зима
37
13
 
14
 
! Отговори
ууу преди 1 година
Борисов ще бъде сменен (почетен председател), за да се сключи пакта ПП - ГЕРБ. Някой да е забравил какво каза А. Василев - ще работят с ГЕРБ, но без Борисов. Някой да е забравил, че и двете партии пият козе мляко?