Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП и ДБ

Коментар след футболната среща
27 сеп 2022 06:40, Росен Стойчев
134
Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП  и ДБ
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи коментар за станалото на футболната среща между България и Северна Македония.

"Седя и гледам мача България - Северна Македония - в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: "Бугари - татари" и "бугарски цигани".

Още по темата
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България" и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС. Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях", коментира той.

Трифонов завършва с обръщение към националния отбор по футбол.

"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. За мен вече няма значение дали ще се класирате на европейско, или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо македония
87
0
 
0
 
! Отговори
Внимателно преди 1 година
Охридска Македония е на път да бъде окупирана от малцинствени групи заради трайно блокирана раждаемост на БЪлгарките и МАкедонките след 1919 година.. Подобна диверсия окупира Косово .. До смяната на името от Македония на Северна македония нямаше напрежения между власт подставените престъпници в София и Скопие. Името Северна Македония включи откат от природата..
86
2
 
2
 
! Отговори
пак този преди 1 година
султан диван се чуди как да предизвика интерес....
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо главата му е придобила по-особена форма. Преди не беше така.
84
2
 
4
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 1 година
Отидете във Скопие и ги попитайте дали знаят къде се намира Македония.Повече нищо не ги питайте.Подвиват опашки пред гърците,сякаш са ги подгонили да ги ***.Да отидат във Солун и да ги разправят тия както на българите.Ще ги запалят живи със бензин насред Площад Аристотелис.А Бойко им се извинява че бил ,,татарин".
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова сте елементарни вие чалг_арите. Македонците викаха в резултат на поне 80-годишно промиване на мозъците от сръбските шовинисти с благословията на Кремъл. След ВСВ е нямало как да ликвидират физически или прогонят толкова много хора - затова са задействали плана "да ги превърнем в българите в географската област Македония македонци". И за по-сигурно - нека българите в България да са татари и фашисти - последното ще да е идея на Сталин.
82
0
 
11
 
! Отговори
Bobi преди 1 година
Кой беше Слави?
81
1
 
14
 
! Отговори
Траян преди 1 година
Смешен и жалък. Колкото и милиона да имаш, за мен си......коментаторите да допълнят ако имат желание.
80
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Буратино пак в акция!Браво другари,ашколсун!
79
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАчкай Слави !Смешни са хейтърите, когато те псуваха за дето напусна продажната коалиция ,а сега викат ,че си прав. Българска шизофрения
78
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е прав
77
0
 
20
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Славчо , Славчо , защо пак се излагаш , да търсиш предизборни девиденти от нещо , което е по-сложно и по- дълбоко и ти явно не го разбираш!
76
7
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тоя изсушения , черната прокоба , още ли е жив , бе ??!
75
3
 
29
 
! Отговори
Космонавти преди 1 година
Те реагират така, защото ти не ги прати в космоса...
74
3
 
16
 
! Отговори
Lina преди 1 година
слава, слава. " Колкото - толкова ".Това беше . Можеш да си чалгиш в левски г. Ако излезеш от под дивана.
73
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на мъртвец
72
23
 
21
 
! Отговори
158 преди 1 година
Точно така. Слави не знам каква му е играта, но добре че разтури предишното правителство и позицията му за Македония е национално отговорна. Пък троловете нека си плюят.
71
11
 
30
 
! Отговори
Милен преди 1 година
И Слави наред с Корнелия и Христо заслужава освирквания
70
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо защо се държи все едно не те бяха в управлението ?? Ако е искал нещата да са различни имаха всички възможности - Корни дори свали Кирчо от председателският пост
69
22
 
21
 
! Отговори
Златко преди 1 година
Пука им на бандитите Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов! Те вече си взеха бакшишите от олигарсите Васил Божков и Иво Прокопиев, пък народа да го мисли как да се оправя с високите сметки за всичко!