Огнян Герджиков: Експертен кабинет е вариант

Не е изключено да се наложи напролет да гласуваме отново
2 окт 2022 06:45, Росен Стойчев
6

Изглеждаме като една не много стабилна държава, но много други развити демократически държави също са изпадали в подобни ситуации. Това каза пред Bulgaria On AIR бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков.

"Има една естествена умора от гласуване, тъй като последната година гласувахме вече колко пъти.

Още по темата
За съжаление, не е съвсем изключено да се наложи напролет да гласуваме отново, което съвсем вече ще демотивира хората", заяви Герджиков.

По думите му експертният кабинет също е вариант, който не е изключен, но в политиката са нужни компромиси.

"Тези, които ще бъдат избрани, не са всички безотговорни, има хора, които наистина милеят, искат, мислят как да го направят. Надявам се разумът да надделее, да направим един коалиционен кабинет. Българите сме индивидуалисти, затова при нас е доста по-трудно да се обединяваме", посочи гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Експерт преди 1 година
Това, което демотивира хората, е, че всички партии са крадливи и случайни хора нито имат финансиране, нито държавната система ги допуска да стигнат до влизане в НС.
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България заслужава това ,което и се случва.Няма как държавата да е добре,като имаш празновярваш народ ,вярващ в Путин.България има най-много поържници на Путин в Европа и анти -Европа хора.Вчера говорих с двама ,които работят за Американска компания ,а говорят срещу САЩ и са за Путин .Какво искате? Блатото е един добър вариянт за България.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ви е толкова акъла, отивайте да гласувате. Без нас! Ние да не сме безправни роби? В края на краищата от нас зависи кого и кога ще изберем.Нали нарочно отложихте горчивата новина: че допълнително повишаване на пенсията от онези кукумявки от НОИ няма да има! Ай сиктир бре, нагли бездарници-икУнУмиЗти от НОИ и проЗти, но нагли политици и дупетати!
2
1
 
4
 
! Отговори
янко преди 1 година
ама то само експертен министерски съвет е единствената варианта при тази класова борба
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се бе, лaпaч! Вероятно си готов да вземеш заплатка от "експертен" кабинет.