Радев не прие оставката на главния секретар на МВР

Президентът се запозна с мотивите на Петър Тодоров
24 ное 2022 17:52, Александър Попов
8
Радев не прие оставката на главния секретар на МВР
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от главния секретар на Министерството на вътрешните работи Петър Тодоров. Националната сигурност и МВР не могат да стават заложник на кратковременни конюнктурни политически амбиции, е позицията на държавния глава след като се запозна с внесените в президентската институция документи от Министерството на вътрешните работи и с депозираната оставка от главен комисар Петър Тодоров.

Радев не приема главен комисар Петър Тодоров да понесе отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в системата на МВР, за преодоляването на които работи от назначението си през август 2021 г. Професионалното ръководство на МВР не си затваря очите пред проблемите и не се опитва да ги прикрие, а работи за тяхното решаване

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕМИ ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗВА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНИ Е МАЙКА А ЗА ДРУГИ МАЩЕХА!!!ВСИЧКИ СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА,ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТАТА КОИТО СИ ОТТИДОХА ОТ ТОЗИ СВЯТ И ПЛАТИХА С ЖИВОТА СИ,ТОВА КОЕТО РАДЕВ КАЗА Е ,ЧЕ ВСИЧКО СИ ПРОДЪЛЖАВА КАКТО СИ Е........ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЦОЦКАТ ЕДНОВРЕМЕННО ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ И НИЩО НОВО НЯМА ДЕ СЕ СЛУЧИ А ВИЕ СЕ ОПРАВЯЙТЕ
6
2
 
4
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Току що от Радев "Как партии могат да искат оставката на служебен министър?! Да си направят редовен кабинет и да си искат оставка!"!!!!!!!!!! ОТ ТОВА ПО-ЯВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПАГУБНО И БЕЗ КОНТРОЛНО В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ДАЛИ ИМА? Радеф, народът ти набира много и ще те бие яко! И Путин и Херо вече няма да могат да те спасят!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен2 преди 1 година
РАДЕВ УПРАВЛЯВА ОТ 2 ГОД И ТАКА ДО 2025Г ПРОМЯНА Е
4
1
 
12
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Как ще приеме оставката на Тодоров , след като той р протеже на съветника му Пламен Узунов!
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пРезиденителят 3 г квичаа срещу ГЕРБ и неформално имаше партия (ПП, Президентската Партия) която бе единствената свалена с вот на недоверие. Логично е и той да бъде махнат.
2
6
 
3
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
Точно така!Нека Победителят от Банкя състави правителство и да приема оставки.....
1
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Има си хас да я приеме :))))))))))))))))))))))