БСП ще се включи в Общобългарския поход за мир и неутралитет

Шествието ще се състои в събота
45
БСП ще се включи в Общобългарския поход за мир и неутралитет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Членове и активисти на БСП от цялата страна и депутатите от парламентарната група на „БСП за България” ще се включат в Общобългарския поход за мир и неутралитет в събота, съобщиха от пресцентъра на партията.

От там припомнят, че че БСП има последователна позиция  за дипломатическо решение на конфликта в Украйна още от неговото начало. В тази посока левицата не подкрепи решението на Народното събрание за изпращане на оръжия на Украйна с мотивите, че това ни отдалечава от мирен изход от войната. Депутатите от „БСП за България“ протестираха в пленарна зала взетото от мнозинството на ГЕРБ, „Продължаваме промяната“, ДПС и „Демократична България“ решение, като издигнаха надпис „НЕ НА ОРЪЖИЯТА! МИР!“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: бспнеутралитет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Не на Радев преди 1 година
Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП предатели
36
0
 
2
 
! Отговори
Хартиени бюлетини преди 1 година
Нинова БСП предатели излъгаха хората от улицата сега ще крадат евро фондове и програми и обществени поръчки и търгове и границата с Турция магистралите тунелите обществени пари заедно с Радев и Пеевски и Бойко и всички останали които крадяха България през прехода
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
курнело, отивай при путин да му кажеш, че искаш мирм с дипломация става како
34
0
 
1
 
! Отговори
Не на Радев преди 1 година
Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
похода на мира да бъде проведен в окопите, където с дипломация ще успеят да спрат путинската война!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 града в България Бе дали ще дойдат бомби и ракети от Русия не знам,но БСП определено драпа за електорат!
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито миръ, нито неутралитетът зависят от умираща партия като БСП. Най-вероятно няколко пенсионери утре ще настинат, а после ... ако Господ се смили над тях ще го благославят повече от Ленин, Сталин и Димитров
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е чудесна инициатива, но БСП трябва да привлекат и други партии към нея, например Възраждане. Всеки, който иска да живее в мир, трябва да участва. Военнолюбците да заминават за Украйна да стават доброволци.
29
1
 
4
 
! Отговори
Чендов преди 1 година
Докато БСП разчита единствено на умиращия си проруски електорат ще печели все по-малко гласове докато накрая напълно не изчезне от политическата сцена.Смам и позор за България е БСП!
28
4
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 1 година
Цяла Европа помага на Украйна. Защото тя се бие за земята си и за суверенитета си. Айде у лево и бегай да поплачеш на рамото на миротворката Корнелия. До сега нито една руска бомба н е паднала на територията на Европа. Но друго си е да наплашиш нашите бабички, дето ходят да си карат почивката на язовир Копринка. Сигурно и те с две ръце ще гласуват против войната и за мир. Стига вече бесепарска пропаганда. Никого не можете да излъжете.
27
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България могат да дойдат само руските ракети и бомби - ако изпратим български оръжия в Украйна и предоставим територията си на НАТО за нападение срещу Русия, какво очакваш да дойде??? Семки и бонбонки ли да ни изпратят братушките или да ни калесват с баница и бъклица с вино??? МИР И НЕУТРАЛИТЕТ, защото всичко на този свят се връща и най-вече оръжията, които сеят смърт, защото който сее ветрове ще жъне бури!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като са готови да жертват в името на добра кауза половин ден от уикенда си, защо не направят нещо по-полезно от тази безсмислена разходка, коятоще нарекат шествие и която ще има само един-единствен ефект - ще спират градския транспорт по тозии онзи булевард, докато дядовците и бабите от БиеСьеПьету тържествено вървят вкупом. По-добре да спретнат един Ленински съботник и с отработените пари да купят полезни неща за децата на руснаци и екраинци, загинали в тази безсмислена война.
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв поход да мир, бе кому---няги? Същото направиха преди близо 80 години, когато Сталин и *** подписаха договора. Тогава БКП призова в цяла България да излязат на мирни демонстрации и да приветстват споразумението на Сталин и Хитлер. Така наречената от БКП Соболева акция. Тогава се съюзиха фашисти и комунисти и окупираха Полша. После си я поделиха и направиха парад на победата във Варшава. Днешното БСП не е мръднало и на сантиметър от комунистическата идеология.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Украйна спре да се бие поради липса на западни оръжия, Украйна ще бъде поробена и ще има партизанска война до дупка. русия няма капацитета да контролира порядъка в толкова огромна държава като Украйна.Ако русия спре да се бие и се изтегли, ще има мир. Точно толкова просто стоят нещата. Всичко друго са лъжи и манипулации на хора които имат или изключително нисък интелектуален багаж и ниска информираност или на хора на хранилка на Кремъл.
23
1
 
1
 
! Отговори
Няма такава коалиция преди 1 година
До ГЕРБ ДПС БСП: БСП отдавна е казала, че няма да преговаря с ГЕРБ и ДПС за правителство. ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разберат, иначе помагат на ГЕРБ.
22
4
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС БСП преди 1 година
Това е новата коалиция за грабеж на България в следващите 4 години. Ако народът не ги запали в парламента тези крадлива зган. 32 години грабежи от България . Този път народа няма да спре докато не ги смаже тези гадни крадци на прехода. Боко тиквата Пеевски Доган Нинова и още куп други олигарси
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако видя престъпник, че убива човек, ще се намеся, ако имам оръжие лично, за да ги разтърва, а няма да тикам пистолета в ръцете на нападнатия да се защитава. И ще гледам да запазя живота и на двамата... Опитите да се правят изводи по аналогия на несравними ситуации водят до логически грешки, неправилни изводи и грешни решения с трагични последици!
20
1
 
6
 
! Отговори
Да преговарят за мир преди 1 година
До Анонимен 13: "Мир означава руснаците да си отидат в Русия"? ...................................... Не е баш тъй. Мир означава сключване на мирен договор за прекратяване на войната. ЕС може да бъде посредник за прекратяване на войната, а вместо това помага на Украйна да воюва до последният украинец. Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мир означава лакомите ни приятели да ограничат апетита си и да се приберат на континента си! Мир означава европейците да разберат, че с такива приятели врагове не им трябват! Войната е само бизнес! Кървав бизнес! Грандиозни печалби за шайка човекомразци. И смърт и разрушения за обикновените хора. Не на оръжията! Не на войната!
18
1
 
5
 
! Отговори
Eйgжънт Caйън Meйcън преди 1 година
B ceraшнaтa reonoлитичecka peaлнocт, тpoлoвe ceмnли, gyмaтa MИP e noлитичeckи нekopekтнa! He nokpивa kpитepиитe нa aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo и нeokoлoниaлният ни cтaтyт... A ga нe roвopим nъk зa gyмaтa нeyтpaлитeт?