Лена брани Кирил Петков от дамите на ГЕРБ: Поредното шоу!

Коментар за новите твърдения
28 ное 2022 20:40, Росен Стойчев
25
Лена брани Кирил Петков от дамите на ГЕРБ: Поредното шоу!
Снимка: БГНЕС

Позагубилата се от политическата сцена Лена Бориславова направи коментар относно последните твърдения на ГЕРБ и защити бившия си шеф и премиер Кирил Петков.

Днес ГЕРБ дадоха пресконференция, на която Деница Сачева обвини Петков, че е направил нарушения в ББР още преди да стане премиер.

Те обявиха, че ден преди влизането в сила на указа на президента, Кирил Петков се представя за министър на икономиката и депозира документи в БНБ, с които иска одобрение на нови членове на ББР. В нарушение на нормите, таксата на БНБ е платена от личната му сметка, и в документацията са посочени неверни обстоятелства.

Още по темата

На 27 май БНБ в нарочно съобщение потвърждава за подадените документи от лица, които към тази дата нямат представителна власт, защото това е преди датата на встъпването в длъжност на служебното правителство, като посочват, че подадените документи са в разрез на Закона.

"Уважаеми ГЕРБ дами, трогателна е фалшивата ви загриженост за състоянието на ББР - банката, която по време на управлението на ГЕРБ бе лична касичка за безвъзмездни грантове за приближените до ГЕРБ бизнесмени, свързани с Д.П., Инса Ойл, Вълка и други колоритни герои на ГЕРБерското ни минало. Част от които бизнесмени вече са в просрочие и не си обслужват задълженията, а ББР с новото й ръководство се наложи да влезе принудително в управлението им", коментира Бориславова.

"Къде беше тази “загриженост” в предишните 12 години? Къде бяхте с ловките си парламентарни въпроси, когато цялото общество се питаше защо ББР не работи за малкия и среден бизнес? Къде бяхте, когато цялото ръководство на ББР, назначено от Вас, взимаше стотици хиляди за заплата всеки месец?!? Къде, мили ГЕРБ дами?

Ясно е каква е целта на поредното ГЕРБ шоу - отвличане на общественото внимание от скопяването на Изборния кодекс, което плануват да довършат тази седмица чрез генериране на фалшиви скандали.

Късоопашатата лъжа за ощетяването на ББР с 1 млн. лева ще “поври” известно време, докато отново не бъде оборена с факти… но зад нея ще продължи да прозира тоталната импотентност на ГЕРБ да изведе страната от кризите чрез ясна управленска програма и поемане на отговорност.

П.С. Дано не се окаже само, че подавате топката на служебното да смени първото честно ръководство на ББР от години насам!?

П.С. 2 Продължава да се повтаря и друга жълта лъжа относно заплата, която съм получавала от ББР. Никога не съм била служител на заплата на ББР, нито съм получавала лично адвокатско възнаграждение от Банката. При никой работодател не съм била на месечна заплата от над 13 000 лв.

На лъжата краката са къси. И се носят последствия.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Л+ преди 1 година
Колегите се подкрепят. Все търсите под вола теле.
9
4
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Лена брани Петков ...... ами ще брани като я сърби .........
8
6
 
11
 
! Отговори
нагла и безсрамна преди 1 година
Да, Бориславова, къси са ти краката.И ще си носиш последствията.
7
13
 
10
 
! Отговори
kwi dami преди 1 година
кви Герб дами бе. Тия са Гербави лелки, отчаяни от живота си.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква проманя?В България си е още тоталитарен режим на Бекапарите.Лъжа е ,че сме направили преход..ЕС и Нато са формалност.Някаква нова лява утопия.Всичко е по старому!
5
3
 
14
 
! Отговори
ХазартЯ преди 1 година
Кво нема го брани нале е адвокадка и адвокатските кантори леб требва да ядат,само Линда да не чува.
4
12
 
13
 
! Отговори
Ленчето преди 1 година
е Путинистка....... преродена Цола Драгойчева
3
9
 
24
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
Аре бегай дръж Киро за ........ парапета.
2
27
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
бойна мадама е Ленчето !..Какъв контраст само с КЮФТЕТАТА,представящи се за "жени" от Харема на Боко !
1
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И шоуто на парапета, не беше лошо!