Радев връчва мандата на ГЕРБ в понеделник, нападна ПП

Според него "Промяната" се опитва да върне порочния управленски модел
2 дек 2022 11:06, Нели Христова
126
Радев връчва мандата на ГЕРБ в понеделник, нападна ПП
Снимка: БГНЕС

Ще връча първия мандат на най-голямата по численост парламентарна група в понеделник и се надявам, че времето, което дадох допълнително, да е било оползотворено по най-добрия начин. Това заяви държавния глава Румен Радев пред журналисти. Той присъства на тържественото отбелязване на 80-годишнината от основаването на Националната спортна академия "Васил Левски“.

Още по темата
"Когато текстът на новоприетият закон ще бъде разгледан възможно най-детайлно и ще се произнеса", отговори президентът на въпрос дали ще наложи вето върху промените в Изборния кодекс.

Президентът се обяви категорично против прехвърлянето на службите под директното ръководство на изпълнителната власт.

"Несъстоятелно е партията, която сама реши да се асоциира с промяната, да настоява за връщане на порочния управленски модел. До неотдавна службите за сигурност бяха под прякото ръководство на ръчно управление на министър-председателя. Сега ни предлагат да се узакони корупционният комфорт", изтъкна той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Man преди 1 година
Радев, ***, ти игра по свирката на хората докато не те избраха за втори път. Та зорлем от един летец президент стана, но витаенето в облаците още не е отшумяло. Вижда се и с невъоръжено око!
102
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 1 година
Баш мафиота Радев
101
0
 
0
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Радев ако знаеше на коя *** ще го връчи....
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали президента е осъзнал каква каша забърка ?
99
0
 
0
 
! Отговори
Тико преди 1 година
Една от пионките на Путин каза Да даде мандат за правителство..сега предстой друго режисирано разиграване,Цел ясна и точна не влизане в Еврозоната,не даване на военна помощ на Украйна прекарване на Родината ни към блок с Русия е ще започнат запаси войни въоръжаване с Руски компрометирали се в войната уръжия .И край на членство в Евросъюза ,Граници,милиционери,ЗАЗ ,Жигули Москвичи е това ли иска БСП Възраждане Радев,Ние не искаме Вярвам че и много от членовете на БСП не го искат искат Европа.
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно герберите хванаха с нещо Радев и той сега играе в техния отбор, много жалко.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Е Целта е друга да се проточи влизането в Еврозоната и така България да си остане приметивна".----------------Стойко, целта е България да си остане русофилска държава, а не европейска. Затова бавят влизането в Еврозоната и нищо чудно утре да ни изкарат и от Евро съюза.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами с това Радев декларира, че е против промяната и против мутрите да са вън от властта... Не може веднъж да казваш "мутри вън" и когато нещо не ти харесва в идеята за промяна, понеже се видя, че и президентът попада в числото на корупцията, да връщаш мафията обратно в парламента.
95
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Радев ? Да връчва мандат на "мафията" ! Не е ли по добре да се скрие под полата на Деси от срам ?
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това го слушаме от 17-ти ОКТОМВРИ! Колко още ще ни разиграва Ал Бънди и Кокорчовците от Харвард? Колко още ще седим без правителство? Още 2 месеца? Още година? Още 5 години? До кога Дундьо от Дондуков 2 ще си прави каквото си иска? Айде давай ги тия мандати вече, да се насрочват новите избори, да се махат всякакви ДБ-та, ПП-та и СРС-та и да се прави някакъв кабинет на мафията, че ми писна! Поне си е нашата мафия, не НАТО слугите.
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кво стаа ве днес.бг нещо пак не ви работи сайта, палците не функционират, или ги оправете или ги махнете...
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама как в понеделник бе радев, много е студено, духа северняка, изчакай до април-май... какво като държавата е без бюджет...
91
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 1 година
Ако искате да увеличите Изборната активност:- Избори в работен ден;- Изборният ден приравнен на национален празник.Машината на гласуване няма значение.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 76 ;-"НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ"- това е горчивата истина !!!
89
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 1 година
Рундьо дали ще вдигне юмручето докато дава мандата на Тикквата?
88
0
 
0
 
! Отговори
Стойко преди 1 година
Е най после..получи разрешение да връчи мандат..и какво ДПС и БСП имат явно доста неграмотни избиратели,ГЕРБ нещо ще хитрува с книжните бюлетини та никакви сложни неразбираеми машинки.Ей 22век сме а неграмотни ще ни управляват Е Целта е друга да се проточи влизането в Еврозоната и така България да си остане приметивна.Как така стана че При Радев 5 извънредни избори се правят искаме машини,не искаме машини Българина плаща всеки по над25лв за машина е къде ще отидат сега ,,машинките..Радев кажи
87
0
 
0
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Защо бави връчването на мандата 2 месеца????? Какво важно нещо се случи за тези 2 месеца??? Единственото, което направиха, беше да дадат оръжие на бандеровците и да удължат войната и да въведат фалшификациите на изборите.
86
0
 
0
 
! Отговори
!! преди 1 година
Радев тиквата го покръсти - вероятно по метода по който покръсти Тома Биков, Георги Марков и другите подобни продажници - или с много нули или с 200 ...
85
0
 
0
 
! Отговори
Ама преди 1 година
Какво стана бе Румчо, твойте "рожби" май не те слушкат вече !
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберасти, сега последно, Радев с дрона ли снима чекмеджетата на Банкянския крадлив похотливец или 14-годишната Мата Хари?