Василев отговори на Минеков: Не може да кадрува в театър

Настяова, че Кръстева е просто пиар
2 дек 2022 10:58, Росен Стойчев
14
 Василев отговори на Минеков: Не може да кадрува в театър
Снимка: БГНЕС

„Имам усещането, че Велислав Минеков иска да кадрува в Народния театър. Един служебен министър не може да кадрува в театър”. Това каза в студиото на Нова  настоящият директор на Нарония театър Васил Василев.

„Госпожа Кръстева е пиар на театъра. Това е слугинска длъжност”, заяви Василев.

Още по темата
 По думите му всеки един служител на театъра е на първо място гражданин и ако не пропагандира от сцената, гражданската му позиция няма значение.

Коментарът идва, след като режисьорът Александър Морфов застана срещу пиарката на Народния театър Велислава Кръстева с обвинения в политическа пропаганда, след като придружила Ахмед Доган до избирателната секция на втори октомври.

През вчерашния ден някои от актьорите излязоха с писмо в подкрепа на Василев. Други обаче застанаха на страната на режисьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Дони преди 1 година
През вчерашния ден някои от актьорите излязоха с писмо в подкрепа на Василев. Други обаче застанаха на страната на режисьора. Mдaa, и там има бунтари и послушковци. Как, пък, я траят тая, догановата cyka...
8
1
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Плътно зад Васко Василев. Наше момче е, а ДПС им аосновна роля в утвърждаването на народния театър. Госпожа Кръстева трябва да е следващия културен министър, след бъдещата победа на ГЕРБ и ДПС с новия начин на гласуване. Сашо Морфов трябва да бъде натирен от театъра и всички които го подкрепят прогонени и без шанс да бъдат включеани в нови постановки.
7
1
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
Всеки който е свързан с ахмед доган и дпс е престъпник! няма да казвам кой иправлява дпс и как под надзора на ахмед доган беше стъпкан и захвърлен БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ФЛАГ! При това това се случи на БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ окупирана от ахмед доган!!!
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Морфов че е скандалжия знаех, сега разбрах и че е неграмотен. Той знае ли какво значи пропаганд? това значи да правиш изявление по медиите, че подкрепяш конкретна партия.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Снимка била въпросата жена. Е и? много хора може да са на снимка с политически деец щом нямат членство в партията или не изразяват явно симпатиите си няма проблем. ОСвен това за добро или лошо Доган не е осъден от никой законен съд. Да, обществото знае че е олигарх (той си призна за обръчите от фирми), но присъда няма. Пред един съд той може винаги да каже, че се е шегувал - и всичко е дотук.Да не говорим че от години не участва в политическия живот.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи ако трябва да гоним някого заради политически симпатиии дайте да изгоним Морфов. По голям десебеец от него няма, симпатиите му са явни. Този човек винаги търси скандали.показателно е че имена като Георги Мамалев, АНнон Радичев, Албена Ставрева и пр. си подкрепят директора само 4-5 са недоволни. Специално Валери Йорданов играеше Мравката в Хъшове, там подкрепата за Морфов е ясна.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама каква е тази позиция Пиар.Малко като да намерим работа на поредният безнадежден връзкар.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В театъра само с партийна книжка от ПП и ДБ, който няма да се уволнява. Айде пък скоро и на други места!
1
4
 
11
 
! Отговори
Lina преди 1 година
А ти коя си, Калинке? Морфов е ясно кой е? Ти какво си- микс- между граб и депесе? Защо си сложил на ключови позиции женици, които никога не са имали нищо общо с театъра, а се снимат с доган бей, свързвайки името на театъра с депесе? Ти какво беше?