Рашидов: При тази конфронтация не съм оптимист за мандата

Габровски е един достоен човек, заяви той
5 дек 2022 17:45, Нели Христова
11
Рашидов: При тази конфронтация не съм оптимист за мандата
Снимка: БГНЕС

Нормално връчен мандат. Не съм оптимист, защото между отделните партии има напрежение. Важно е да се види, че в България има способни хора, образовани и талантливи, които могат да направят правителство. България не е лишена от възможността да се управлява, но дали ще стане при тази конфронтация, не ме прави много оптимист.

Това заяви председателят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов по повод връчването на първия проучвателен мандат и дали според него ще бъде съставено правителство, предаде репортер на БГНЕС.

„България има висок капацитет, след толкова политически препирни, това е един хубав знак, че има къде да бръкнеш, за да извадиш човек достоен, човек можещ. Знаете, проф. Габровски е един изключителен български лекар“, каза Рашидов по повод кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

По думите на председателя на парламента може да се направи и експертен кабинет, но по-важно е някой да мисли за държавата и държавата да може да върви напред.

Той е категоричен, че в момента най-малко на българското общество е необходимо да си показваме „кирливите ризи“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С такъв председател като тебе не сме оптимисти за Парламента изобще!! Да не си се показал повече там, тюлен тлъст..
8
1
 
0
 
! Отговори
Колекционер преди 1 година
Добре че тази джибра стана политик че да остави художеството на талантливи хора. Некадърен връзкар станал известен с чеверменца и печени npaceнца . Помните ли го с витрината където купонясваше в гладните години по времето на Мултигруп
7
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Рашид мултака връщай 2 милиона на КТБ взети чрез Тиквата :)))
6
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
избори 2023 г с нови лица и до два мандата в нс старите му-цу-ни да изчезватзащото сриват авторитета на нс годините болестите лекарствата си казват думата
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е коментриал предложението за "неврохирург" при толкова политици с бръснати глави, тоест все едно готови за операция, и този "неврохирург" също така гордо ходи на снимки с бръсната глава??!?!? като горд дипломиран принтерен-студент?
4
2
 
3
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Като е изключителен български лекар, го направете шеф на болница. Как е възможно да предлагате човек без грам икономическа и финансова подготовка, да управлява икономиката и финансите на България?!?
3
1
 
1
 
! Отговори
Ръжда веждъ преди 1 година
Не пия, не пуша, просто съм с осанка и въпитане на потомсвен клошар и никакъв морал ! АЗ съм турското културно наследство в България.!.
2
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТКОГА НЕ ПИЕ И НЕ ПУШИ ВЕЖДИТО - СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА ОТ РАК НА ГЪРЛОТО. НЕ ЗАВИЖДАЙ!!!
1
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
некой виждал ли е тоя увиснал мустак НЕнаквасен?