Стоян Мирчев: Румен Радев призна за ПП

Няма да има подкрепа за първи мандат
Обновена: 7 дек 2022 21:17 | 7 дек 2022 21:05, Росен Стойчев
13
Стоян Мирчев: Румен Радев призна за ПП

"Твърдо няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ, имаме решение на нашите органи, които не са преразглеждани. Няма как да седнем на една маса, 12 години се борим с модела "ГЕРБ", който налагат. Г-н Габровски е световноизвестен специалист, от уважение ще се срещнем с него. Негатив е, че се съгласи да бъде поредната кукла. Хващат авторитети и ги унищожават", заяви в Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Стоян Мирчев.

"Президентът официално призна, че "Продължаваме промяната" са били негов проект, от който е разочарован. В НС има и друг негов проект. Донякъде "Български възход" е президентска партия. Стефан Янев беше намерен за политиката от Румен Радев. Той е създание, произлязло от ръцете на президента. В неговото служебно правителство намериха пристан много от кадрите на "Има такъв народ". Политическият му инженеринг не е много добър и има за какво да съжалява", каза още той.

Още по темата

"Не бихме подкрепили трети мандат, зад който се вижда сянката на ГЕРБ и ДПС. Няма никакво значение как ще бъде "облечен" кабинетът - дали се води експертен, надпартиен или на малцинството", уточни Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
3
 
! Отговори
Гери Йорданова преди 1 година
Чудя се колко много хора има в България , които много говорят , много критикуват , но , ако ги запитаме те какво са направили за нас , ще замълчат ! Сега президентът им е виновен ! Г - н Радев е и сам войнът е войн ! Търси начин ни и способи , за да помогне на България , но такива , като Стоян Мирчев , който никой не познава , си позволява да го критикува ! Така е много лесно ! Всеки го може !
5
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Стой та гледай...манипулаций по путин,целият Свободен свят е против геноцида над украйнците,боко му строй тръби през които му финансира геноцида,съучастник!реЗидента и нинова манипулират хората и насаждат страхове вкарвайки ги в грях...ако помогнем на убиваните било заплаха...заплаха сте руските агенти в България!бСп сте...пътници...реЗиденто е пътник...доАн и обслужващата го гроб-*** въпреки оперите им...сте пътници!!!...забравихте Бог и ценностите с който се раждат Човешките на Бо3
4
5
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Депутат от залязваща партия критикува Президента.Бурен смях в залата.Мирчев да погледне колко избиратели привлече Румен Радев и колко БСП-то.След това може да раздава мнения за Президента.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП за едни от създателите на хартиената коалиция. Доста сериозно и пълноценно обслужиха модела ГЕРБ-ДПС чрез връщането на хартиената бюлетина. Ще се радва, ако БСП изчезнат на следващите избори, най-после и заслужено. Партия, която се обвързва с историята на БКП и съвсем съзнатело възприема всички нейни ползи и вреди, които е причинила на държавата и народа ни.
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е от ПП Мирчев, ама то разлика между тях и БСП няма, един дол дренки са.
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се как световно известен специалист взе та се превърна в кукла на Герб? И как си позволяаш да наричаш тоя световно извесетнтен специалист кукла на някого? Ами, ако той нещо е видял или знае и е преценил, че това е правилната в момента позиция? Ама, то в приказките на тия от ПП-то логика нЕма, просто дай им да се изприказват, това поне донякъде го могат, не че нещо казват.