Табутов: Коалиция между ПП и ДБ е позитивна

Важно е да видим правителство
30 яну 2023 22:28, Росен Стойчев
40
Табутов: Коалиция между ПП и ДБ е позитивна
Снимка: БГНЕС

Важно е България да има редовно правителство. Обща коалиция на“ Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ е позитивна.

Това каза депутатът Владимир Табутов от „Продължаваме промяната“ в Нова Нюз.

Още по темата


Той коментира и действията на ЕК спрямо България по отношение на отстъпката от 25 ст. за литър гориво. „Считаме, че отстъпката беше адекватна мярка“, смята депутатът. „Имайки предвид, че тази мярка не продължава това означава, че до сезиране на съда на ЕС няма да се стигне и България няма да търпи финансови загуби“, допълни Табутов.

Депутатът апелира служебния кабинет да отвори програми за енергийна ефективност, а не за стратегическа визия за развитието на българската енергетика за следващите 30 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен всички от ПП и ДБ изглеждат като професори в сравнение с редовия депутат от останалите формации... ------------- на циркаджиите по вашия край професори ли им викате?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Случаен минувач Тоа на снимката още няма 40 години, бил роден август 1983... Какво си постигнал през живота си, та се дyеш толкова? ------------ сигурно е разнасял и той папки по канцелариите, както и останалите им "гении". А вероятно и чyрки е лапал.
24
0
 
5
 
! Отговори
Далай Лама преди 1 година
Дааа, ще видим правителство , но без разни табуретки, парапети, ококорени меки китки, бръмчилки, неграмотни пелтеци и дембели! Това е сигурно и затова - избори до дупка до изчистването на терена от подобни отпадъци!
23
1
 
5
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Табутов каква позитивна коалиция от комунистиччески прокурор и участник във възродителния процес , човек от комунистически род без ден трудов стаж и къща в Брюксел и наследници на комунисти? Та вместо за енергиймс ефективност защо Харвардските мпшеници гласуваха закриването на ТЕЦ до 2025? Засрамете се мошеници и продажници!
22
1
 
5
 
! Отговори
ХоХо преди 1 година
Браво Табуретков ! Добре сте се прицелили. Понеже Дъй Бъ са *** и алчни за власт ще загубят и малкото , което имат ! Пропадналата ви Партия обаче няма как да вземе всичките към момента гласове на Ристьо & Танасовата партия.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен:"Това е единствения шанс за ДБ." - ___ - единственият шанс на ДБ беше аноносиран няколко пъти от Борисов и ГЕРБ. ДБ го сритаха. Напоследък от репортажи се вижда присламчен в ДБ особено интелигентният, известен с цветистите неприлични изрази Кънев. Зер изтича му евромандата. Присъствието му в ръководството на ДСБ занулява и малките шансове на тази ПП.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Математиката не винаги е точна наука.В случая 3+1=2.Вече цели структури на ПП в страната,представлявани разбира се от местни кибапчийски котараци напускат,защото тия от Дее Бъ им заемат местата в листите.Също така повечето гласували за ПП в провинцията ще дадат вота си за друг,защото извън София хората не понасят Костов и отрочетата му.
19
0
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Тоа на снимката още няма 40 години, бил роден август 1983... Какво си постигнал през живота си, та се дyеш толкова?
18
0
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До баба МараБабо Маро, не можем да ги изчистим така лесно. След определението, което Радев даде за тях, би трябвало подкрепата им да падне под 4 процента. Ама има много откровено глyпaви хора, които пак ще гласуват за тях! Мазохисти!
17
1
 
12
 
! Отговори
анономен преди 1 година
Абе какви са тия със странните фамилии- Табутов)))))))))))))))))Човеко тебе ще те запомним само с това, щото в следващия парламент сте аут!!!!!!!!!!!
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото което в момента могат да кажат са две неща, първо да благодарят на Слави, че ги оттърва от съд и затвор като ги освободи от упрвалението и второ да благодарят на служебното дето им оправи бакиите. Втори шанс няма да имате, чао!
15
2
 
14
 
! Отговори
ТТТ преди 1 година
До всяко тъпо същество застане поне още едно и, товар ПП
14
1
 
16
 
! Отговори
Жабар преди 1 година
Тоз като го гледам дали е завършил висШето ? Или още третата година е осъзнал че политик , че вече и съвети ще дава ???? Чакай завърши първо . После вземи диплома . Чак тогава бъди политик моля те
13
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно е, но всички от ПП и ДБ изглеждат като професори в сравнение с редовия депутат от останалите формации... А са двойно по-млади.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото позитивно е, че няма да ги има и ще изтекат в канала прегърнати 2в1.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е единствения шанс за ДБ. На следващите избори нямат шанс.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно сте позитивни като коалиция, като ви слуша или чете човек, може да си умре от смях. И да ви се чуди с кой акъл ги правите тия "позитивни коалиции на добрите сили"? Смешници!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незнам що се вълнувате толкоз? Флашката с резултатите от изборите е в американското посолство, като му дойде времето ще ги обявят . И избирателна активност и всичко както си е по закон. ПП и ДБ в коалиция, ББ с къща в Барцилона и те така...
8
1
 
16
 
! Отговори
мдааа... преди 1 година
Приказки от селски вечеринки....
7
1
 
20
 
! Отговори
Упсььь... преди 1 година
Още един аматьор от ШАРЛАТАНИТЕ...