Костадин Костадинов поиска влизането в Еврозоната да се отложи

153 000 са събраните подписи в подписката на "Възраждане"
2 фев 2023 09:05, Нели Христова
95

6 от 7-те партии казаха, че подкрепят въвеждането на еврото, никой не ни е питал за този ангажимент. Никъде в договора не е записана дата. Това ще намали доходите. Трябва да отложим влизането на България в еврозоната до 2043 г. Това каза по БНТ лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.

153 000 са събраните подписи в подписката на "Възраждане" за запазване на българския лев.

По думите на Костадинов заради валутния борд левът е една от най-стабилните валути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да преговорим доводите на копейкаджиите: 1 Лев-ът е стабилна валута - въпреки че заради борда е стабилен точно защото еврото е стабилно, не обратното. 2 Ще трябва да подпомагаме другите икономики в еврозоната - въпреки че България би била най-слабата икономика в еврозоната и ако на някой ще се помага е точно България. 3 Много хора искали референдум по въпроса - въпреки че сме страната в ЕС с най високо ново неграмотност , а колко хора биха се подписали в подписка за приемане на еврото ?
62
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз се подписах за референдум и ще гласувам за отлагане приемането на еврото. Който не е съгласен може да гласува против. Невиждам проблем....
61
3
 
6
 
! Отговори
До Допитване преди 1 година
Според мен ДА , особено по теми като финансовата политика , какво разбира някой команчи на социални помощи цял живот ,че да има право на мнение в монетарната политика на страната ? Нали според него най добре е да си лежи по цял ден и държавата да дава пара всеки месец - колкото повече толкова по добре . Това би ли било добре според теб за страната ?
60
5
 
1
 
! Отговори
Допитване преди 1 година
До: Според теб група хора с неясно образование( за да могат да преценят вреди и ползи от влизане в еврозоната), които в работен ден имат време да четат,пишат и гласуват по коментари са ясен атестат как трябва да се взимат решения касаещи бъдещето на държавата ??Отговор: Решения касаещи бъдещето на страната се вземат от всички - без значение на образованието.. Според теб хората със по повече или по-малко образование трябва да вземат решения вместо останалите ли?
59
6
 
10
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Копейкин лъже, защото от съветското посолство му плащат. А някой запита ли се в каква валута копейката и Г***Hь0 Цончев си държат спестяванията? Аз ще ви кажа в евро, в лошата европейска валута. А някой от вас знае ли, че еврото е една от тринадесет валути по света, които са конвертируеми? Откъде да знаете вие знаете че Копейкин е велик държавник. Хахахахаха
58
3
 
9
 
! Отговори
Фи16 преди 1 година
Човека на трибуквения варненски холдинг. Правете си сметка като гласувате за тоя,реално кой обслужва тази партия.
57
10
 
9
 
! Отговори
Геноцид преди 1 година
Над тези които не могат или не искат да крадат. Това е въвеждането на еврото. Удвояване на цените в рамките на дни. Спестяванията в лева отрязани наполовина.
56
10
 
10
 
! Отговори
Прав е! преди 1 година
Онова нещо левон заяви нагло по платените пр0дажни медии, че простолюдието няма право да решава съдбата си и не трябва да се пита !!! На такива антибългари,политолози,математици,аналллизатори, *** и дупедати мястото им е в Белене!!!
55
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само за три седмици са събрани 153000 подписа.Подписката върви много добре.До 11-ти април може и милионче да станат подписалите се.Затова жълтопаветната наркозависима насекомоядна секта с нестандартна сексуална ориентация беснее и хвърля къчове.
54
11
 
10
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Гърция днес Е С ЕВРО И ДОСТА ПО- ДОБРЕ ОТПРЕДИ.
53
9
 
10
 
! Отговори
Пфф преди 1 година
Колкото и " нестабилна" валута да е еврото - пак е по- стабилна от лева поради по- развитата икономика в ЕС. Ако излезем от борда - лева ще падне по- надолу спрямо другите валути, то е безпределно ясно!
52
7
 
12
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Ние и без това сме закопчани за еврото, не виждам къде е разликата освен в Спекулата, която си е наша вина!!!
51
3
 
5
 
! Отговори
Майна преди 1 година
БЪЛГАРСКОТО ЕВРО Е МНОГО КРАСИВО. ВИЖТЕ ГО.
50
6
 
5
 
! Отговори
До Допитване преди 1 година
Според теб група хора с неясно образование( за да могат да преценят вреди и ползи от влизане в еврозоната), които в работен ден имат време да четат,пишат и гласуват по коментари са ясен атестат как трябва да се взимат решения касаещи бъдещето на държавата ??
49
1
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
ГРАО ИМА 1 МЕСЕЦ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРОВЕРКА! ИНФАНТИЛ!
48
11
 
16
 
! Отговори
Допитване преди 1 година
Мисля че резултата от гласуването е красноречив.. Защо тогава влизаме в еврозоната при все, че 2/3 са против?
47
16
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Тези подписки са голяма измама.Много от подписите са фалшиви.
46
12
 
16
 
! Отговори
така......така преди 1 година
Много правилно, понеже през 2043 година няма да има и помен от този ''съюз''!
45
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълските пари ще има да мътят водите на балканите още дълго време. Тези са едни тарикати, дето гледат да обрусат колкото може, но електоратът им е вече друго нещо. Полуграмотни хорица, на ракия и консерви. Жалко
44
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е лъжец и се опитва да саботира всяка по-нататъшна интеграция на България с Европа, даже да ни извади от ЕС ! Вижте го , иска да приемем еврото чак през 2040 г!, до тогава той ще си живее с милионите платени му от Русия за изкарването на страната от евро-коловоза.