Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава

България има крещяща нужда от редовно правителство, заяви той
27 май 2023 22:30, Красимир Ангелов
198
Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава
Снимка: БГНЕС

"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили“. Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) и председател на Демократи за силна България Атанас Атанасов.

Още по темата
Кой има интерес това да не се случи, попита той.

"Във вътрешнополитически план това са сили, които искат да продължи управлението на безконтролната служебна власт.

Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на “Троянски кон” в НАТО и ЕС", продължава той и завършва:

"Борисов трябва да избере на коя страна застава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
6
 
! Отговори
7676 преди 10 месеца
От гнома акъл не щем ... от комунистически прокурор, до евроатлантик .. ветропоказател от най-висока класа, заедно с вредната му ДСБ
144
1
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 10 месеца
Гледам,че русоробите напредват в опорните точки!Гледам и остров се появява?!Явно си настройват лъжите,че то с тези уж накрадени милиарди,човекът да се излага с някаква си къща в Барселона,трябва да му зашием и един остров!И остава да го кръстим Манхатън,та да го изкараме собственик на Ню Йорк?!Браво,наистина ще му ходи на ББ да е собственик на Ню Йорк!!Паляци жалки,смешни и долнопробни!!Връщайте Черепа да им пуска да си търкат билетчетата,че съсипаха държава на 1500 години зарад един магураджия!
143
2
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 10 месеца
Гледам,че от,качалките в БГ нямат свършване?!Извират като минерална вода!За какви стотици милиарди дрънкате,на всичкото отгоре откраднати?!Та той бюджетът на държавата няма такава стойност!!Стига с тия пучи масали и комун,делски мантри,че някой бил крадил и че бил корумпиран,а ти си ангелът небесен дето е дошъл да раздава правда на грешната земя!!Некакви к,атили са си навили на пръста,че ББ трябва да бъде свален,унижен,смачкан и унищожен физически едва ли не?!Май Черепа и мустака го искат това!
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ кога ще влязат в затвора за откраднатите стотици милиарди и за некадърното им и престъпно управление?!
141
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Бах мама му. КАкъв остров в Гърция има Борисов - *** да го вземеш, там Рошко Плевнелиев построи палати. А за замъка в САЩ - пак бъркаш, от ГП говореха за КЪЩА в Барцелона, но се оказа, че тя не е негово и балонът се спихна. За милиардите долари в БГ - да,има, но те не са негови, а на двама братя.
140
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасов = ДС, требва да избере срана Бокича, че иначе лошо :)))
139
2
 
15
 
! Отговори
гражданин преди 10 месеца
Борисов отдавна е застанал на правилната страна. А ти бе, гном, ти с кои си? Ти чу ли щарлатаните какво казаха и какво искат да правят?
138
1
 
11
 
! Отговори
И този велик политик преди 10 месеца
вижда основната функция на правителството в евроатлантизъм и прочее външно политически глупости.Тези(няма да пиша какви,защото разбира се това ще бъде изтрито,но вие се сещате)...продължават да поставят външната политика на страната над вътрешната.На тях очевидно не им пука за състоянието на народа,то не им е първа грижа,а гледат да се харесат на чужди сили,които да им гарантират политическо дълголетие на държавната хранилка,оттам лично благоденствие. Отвратителни са.
137
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заради мазното кокалче и с дявола в коалиция ще влязат. Само Възраждане може да ги измете и прати на бунището на историята. Друго спасение няма от тия. Комунизмът здраво е пунал корените си.
136
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия комунисти, ако имаше закон за лустрацията, един нямаше да остане и да го знае някой. Как ли някога тоя е възхвалявал съветските ценности, а като задухал западният вятър е обърнал палачинката. Затова вечно ще сме на тоя хал, а и затова и макетата отдавна са ни отсвирили. Знаят какво представлява тая територия.
135
0
 
17
 
! Отговори
СРС ОТ БНР преди 10 месеца
ГЛАВНИЯТ КРАДЕЦ МАВЪРА КОСТОВ КАЗА ТЕЗИ СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ МАФИОТИ ОТ МЕН И ПОИСКА ДА МУ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА ДА Я ДОРАЗСИПЕ!!... И ПОДХВЪРЛИ КОСТОВИСКИ МАВЪРСКИ НАПАДКИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА... ХА-ХА ЧЕРЕН КРАДЛИВ МАВЪР СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ...
134
0
 
24
 
! Отговори
ами преди 10 месеца
Атанасов да го прашат като генерал да помага на Украйнските генерали ,а не тука да се право на голям военнолюбец ,да се маха .
133
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички се правят на големи евроатлантици,а повечето си бяха комунисти.Време е за лустрация.
132
8
 
4
 
! Отговори
Ясно преди 10 месеца
Значи постовете се одобряват от Посолството/ Руското навярно/.
131
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Евроатлантическо правителство ще има напук на рyсoрoбитe
130
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
махайте Кирил и Лена,няма ли други лица,какво се туткате..губите с неподходящите лица
129
10
 
15
 
! Отговори
Бах мама му. преди 10 месеца
А кога ще започне делото срещу Борисов за острова в Гърция и за замъка в САЩ ?
128
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вън американските марионетки от България! Дотегна да бъдем безгласна колония! Диктуват ни за всичко и най-често техният интерес се различава от нашия, защото са на май^на*та си
127
2
 
6
 
! Отговори
Сега преди 10 месеца
Много бързо забравихте как той за да се оправдае хвърляше вината върху тоз същият народ
126
15
 
20
 
! Отговори
= преди 10 месеца
Мутрата от банкя е несравнимо по свестен от ид.иотите на ппдб. Нагледахме се и се наслушахме на пр.остотии, надявам се че с изключение на бетоновите глави на *** всички останали са проумяли че имаме насреща си бавноразвиващи и слабоумни субекти