Петков: Опитите да се провокира хаос няма да ни попречат

България има нужда от стабилно правителство, написа още той
28 май 2023 20:00, Нели Христова
172
Петков: Опитите да се провокира хаос няма да ни попречат
Снимка: БГНЕС

"Опитите да се провокира хаос в институциите чрез нерегламентирани записи на политически срещи няма да ни попречат."

Това пише лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в публикация в Twitter.

"България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, което да работи за приемане в Шенген, в еврозоната и за истинска съдебна реформа, която да противодейства на про-руската намеса".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
АКО НЯМА ДОСТА БУДАЛИИ ИЗБИРАТИЛИ, НЯМА ДА ГИ ИМА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕРЕН ТЕЗИ НЕБЛАГОДАРНИ ТАРИКАТИИ
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заблуждавате се, като си мислите чи тия шарлатаните могат да са верни на запада. Те са същите като Руди, предателя винаги си остава предател. Само е важно да има приходи. ЗАЩО ИМ Е ДА СЕ СРИНЕ ПРОКУРАТУРАТА АМИ НЕ ЗА ДА ПАЗЯТ БОЙКО, ТЕ ПРЕВАНТИВНО Я СРИВАТ СЕБЕ СИ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ. АТДАВНА ТЕЗАТА НА КОСТОВИСТИТЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА Е ИЗВЪН СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ДА Я ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ АРЕСТИ. КАКТО ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА АРЕСТУВАХА ЛИДЕРА НА ОПОЗИЦИЯТА.
135
0
 
1
 
! Отговори
цитат преди 10 месеца
Преди Петков и Василев руската пропаганда разчиташе на дезинформацията. Сега се работи с най-обикновена информация.редно е американското посолство да се разграничи от лица които го позорят.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2023/2023/05/28/asen-vasilev-na-tozi-zapis-niama-nito-edna-duma-zad-koiato-az-ne-bih-zastanal.571183#comment-newest
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мария Габриел трябва да съди Кирил Петков, за сексистки обиди към нея и семейството й.Защо Борисов не съди Кирил Петков за незаконния арест, или министъра на МВР Рашков? Имаше две решения на съда, че арестът му е бил незаконен.Трябваше да ги съди и иска обезщетение. Стига, самоубийствена толеранция, "в името на държавата"! Не, това не е в нейна полза, а напротив, престъпления останали ненаказани, водят още много такива след себе си, рушат правовата държава. Хората са с тях, ПП на съд!
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никога правителство с провалени министри като Асен Василев и Кирил Петков! Ако се направи, ще донесе още по-големи проблеми на България. Кирил на съд, за незаконния арест на Борисов и за сексистки обиди срещу нея и семейството й.
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това е суперфалшиво -- никой няма да те остави да съставяш някакво правителство --прислужници на конци на запада, които да разрушават държавата. Но щом смяташ да пробваш подобни простотии ще си носиш и последствията.
131
1
 
3
 
! Отговори
Не се и съмняваме преди 10 месеца
Не се и съмняваме че Киро и Асен застават зад всичко казано в записа. Да се знае: който гласува за ПП-ДБ (а и за ГЕРБ) получава правителство от американското посолство. Направят ли правителство (вече имат разрешение за това) еднаот първите им задачи ще бъде да изпратят наемници в Украйна.
130
0
 
6
 
! Отговори
Моше преди 10 месеца
На кое няма да ви попречи ве , Харвардски *** ? На краденето ли ? Абе , някой ПъПъ активист ЗНАЕ ЛИ какво точно е учил кире в Харвардо ? Само това . Да не задавам по-сложни въпроси , като например Кога и като какъв е бил дипломиран. Щото на Асенчо от същата групировка още не могат да намерят дипломата ......
129
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Щерю "Във вътрешните си съвещания ПП-ДБ дори и да вземат да разстрелят няколко души - няма да изпитват угризения на съвестта. " - а как е в герб? Или в ЕНП?
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 125 "Срам ме е че съм гласувал за този плазмодии. Ако бяхме нормална демократична държава ..." - защо те е срам? Тя толкоз много про'с'тотия си ви е в цялата рода, не може да е мyтирaла изведнъж в тебе. Гени. ПП. Точно така си е и в демократичните държави...
127
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 131 "Ние гласувахме за вас, а вие ни измамихте..." - за кое са те измамили бе, про'с'так неграмотен ?!
126
2
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
До Ужас "Може ли толкова плиткоумни да ни набутват от цру..." - на плиткоумни кат теб, професори ли да ти пробутват? Той Тиквата още преди 10 години ТИ каза, че си про'с'т.
125
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато зад теб стоят ес и посолствата може да си нагъл до безобразие. ПП. Тиквата ВИ го каза, че само за мачкане ставате!
124
1
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
Много ме е срам , че се вьрзах пьрвоначално и аз на тия шарлатани
123
0
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
Може ли толкова плиткоумни да ни набутват от цру , тестове за интелигентност няма лиТози явно си признава , че работи за сащ а не за бьлгарските интересиНа избори го изпращаме при работодателя му
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да отминем със снизхождение клеветническата номенклатура на Борисоф.На колко души Борисоф подари службички и местенца в новопръкналатя се комунистическа България.Порасналата до безумие администрация на управленска България надвишава три пъти тази на Ню Йорк.Полицията е вече по всички кръстовища по големите градове.До като селата са оставени на волята на бродещи ромски банди.Такава е картинката ,,драги"
121
0
 
2
 
! Отговори
! преди 10 месеца
До Заглавие отИ как го прави? :)И коя е тази чужда преса? :)
120
2
 
17
 
! Отговори
Еххх преди 10 месеца
Кире кире важно е за вас да предадете държавата в ръцете на ЦРУ и след 9 месеца изчезвате ,колко мръсни същества се показахте .
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кирил Петков е сексист, който обижда жените в политиката, като Мария Габриел, Урсела фон дер Лайн, дори Лена Бориславова. Той е некомпетентен и емоционално нестабилен.