Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Нямало друг вариант освен замразяване на преговорите
265
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Даниел МитовПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
мИТОВ, докато си в герб Бате , никога няма да вкусиш министерски пост , да не говорим за Премиерски , обещан от кандидатът за място при бай Ставри , вождът на герб !
220
14
 
3
 
! Отговори
sd преди 10 месеца
ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 2 милиона псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.
219
2
 
5
 
! Отговори
Zеленски V преди 10 месеца
Да се възраждаме и да идват танковете и всички у кауша.
218
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уроци по политически морал от един политически номад/хамелеон.
217
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Псевдо-атлантиците започнаха да ни баламосват отново !Тия от герб май не разбраА , че тяхното властване свърши ЗА ВИНАГИ !
216
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе Митов, какво управление от ГЕРБ, ПП и ДБ. Та те вкупом по техни признания са спонсориране и служат на чужди сили. За какъв мандат. Тези партии трябва да бъдат забранени, а лидерите им в затвора. То бива, то може, но такъв явен цинизъм и непукизъм от предателство на държавата няма. Никакво управление. Поредните избори и дано народът да е прочел, чул и да си е научил урока. В противен случай приказката - *** народ заслужаба си съдбата.
215
0
 
11
 
! Отговори
Възмутително преди 10 месеца
Всички управляващи в България са циници. В момента, в който се наместят във властта и им се сменя външността, изражението - отвратително цинично, безпардонно, нагло ...Никакво възпитание, за морал да не говорим.Материалът във властта е с критично ниско качество.
214
1
 
5
 
! Отговори
gogo преди 10 месеца
Тоя женски полов орган докога бееее
213
0
 
9
 
! Отговори
Тенкю партнерс! преди 10 месеца
От посолството са ги консултирали, да "стоят зад всяка своя дума". Сякаш нища не се е случило, до следващия гаф.
212
3
 
13
 
! Отговори
Жебок преди 10 месеца
Пак ще повторя виждането си, изразено тук, в този форум, преди около 2 седмици - Чак като се разкарат от политическта сцена Герб и ПП-ДБ, тогава ще има свястно Правителство България! Чак тогава
211
2
 
11
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 10 месеца
Честно казано, очаквах ГРОБ да започнат да джафкат срещу ППДБ поне шест месеца след като започне ротационното премиерство - все пак всеки с минимални познания по история знае, че всяка хунта рано или късно се превръща в упражнение по забиване на нож в гърба. От друга страна, ГРОБарите явно са решили да избързат и да не изтърват такъв добър повод за окалване на ПП-тата.
210
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
А записите и снимките на Боко какво са.
209
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До sd....окрайна свърши.....
208
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП-ДБ-ЛГБТ и ГРОБ да хващат под ръчичка новия краварски посланик и в Аляска на почивка за вечни времена
207
17
 
7
 
! Отговори
sd преди 10 месеца
ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 1 милион псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.
206
8
 
10
 
! Отговори
.... преди 10 месеца
Говорел бил с Урсула за Шенген и Еврозоната. Навивал я. Ами това му е работа, много добре е направил, чудесно даже. Съгласувал бил преобразования на службите с чужди посолства. Кой не знае, че една от причините, ако не и най-важната причина, да не ни приемат в Шенген е това, че службите ни са пробити. /то пък да бяха само те/. И те не от друг, а от Русия, която ни обяви за вражеска страна.
205
16
 
6
 
! Отговори
Нормално е преди 10 месеца
ЕС даде интересува кой ще управлява България,ние сме в ЕС. Но не е нормално мутрофанова да агитира за Копейкин,защото за Русия ние сме неприятелска държава...Има разлика,нали?
204
12
 
8
 
! Отговори
А, Решетников преди 10 месеца
Когато избра за кандидат президент Радев,Защо никой не протестира? Или щом е от Путин и мутрофанова ..може ..
203
1
 
19
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Четете Елин Пелин - "Ветъро"Има няма 100 години нищо не се е променило..."У село има трима кмета, двама са у затворо, третио че де кога они се върнат да го заместат..." ...Та и сега работата същата... Политик в България... За дрънголника...
202
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И двете коалиции сте престъпници и единственото, което трябва да обсъждате е коя килия на кой да бъде